Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie w zeszlym roku bylo duzo malych kotow ... mamy takiego sasiada ktory przygarnia wszystko z okolicy :roll: oczywiscie karmienie jest na naszej tzn innych sasiadow glowie, bo chodzi to biedne takie.

Posted

Fides79 napisał(a):
uważaj żeby ten drugi to nie była dziewczyna :roll:

ten pierwszy tez może być dzwieczyną. Gruby jak cholera ten co był do tej pory.

Pink napisał(a):
U mnie w zeszlym roku bylo duzo malych kotow ... mamy takiego sasiada ktory przygarnia wszystko z okolicy :roll: oczywiscie karmienie jest na naszej tzn innych sasiadow glowie, bo chodzi to biedne takie.

ja małych kociaków w okolicy nigdy nie widziałam jak 5 lat tam tj tu mieszkam. Cholera wie heh

Posted

zerduszko napisał(a):
to niebawem możesz zobaczyć :lol: Wieści się rozeszły, bój się ;)

za szybko się nie rozchodzą. Garaza zaczęłam dokarmiać w grudniu jak sie te sniegi wielkie i mrozy zaczeły. a teraz stopniowo i tak dostaje mniej zarcia.

Posted

no to chyba musisz anrzedzia wziac ze soba jak bedziesz jechac w te strony , chyba szykuje ci sie mala fuszka

hihihi sama zes se to zafundowala
a Sandra bedzie zachwycona zapewniam

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='malawaszka']och urlopik???? fajowsko - wypoczywaj!

Tak urlopik;) Dzięki wypoczełam;)
[quote name='Tekla64']piknego i efektywnego czasu

Dziekuję;)
[quote name='wilczy zew']Baw się dobrze!!

dziękuje;)
[quote name='eria']mam coś dla Ciebie :D taką prawie że wizualizację Fiksika po trymowaniu i zrobieniu na sznupa ,tylko że w wersji black :)
http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/tn_DSC_0133_zps89b7a046.jpg
http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/tn_DSC_0125_zps68c2d6cd.jpg

No pooooowiem Ci :razz: A zarośnięty jest teraz jak masakra- w szoku jestem :)
[quote name='ulana']Miłego wypoczynku.
A może to ufarbowany Ildefix, przyznaj się. :)

dziękuję- Nie farbowaniom :) no chyba ze na żółto jodyną :lol:
[quote name='Tekla64']no to chyba musisz anrzedzia wziac ze soba jak bedziesz jechac w te strony , chyba szykuje ci sie mala fuszka

hihihi sama zes se to zafundowala
a Sandra bedzie zachwycona zapewniam

Jestem zachwycona ;)
[quote name='eria']o widzisz w sumie pomysł całkiem niegłupi :lol:

Odezwę się;)

KIlka newsów od nas.

Jestem żyję, przezyłam :)

Psy żyją, opiekunowie psów żyją;)

Tj Fix miał 2 kleszcze... (stąd jodyna) a Tazzman dziś rano zaliczył szycie łapy bo rozwalił sobie gdzieś wczoraj poduszkę i na 2 tyg ma szwy i opatrunek. a ja zmagałam sie ze znaleziem opieki na czas jak jestem w pracy. Bo szef odmówił mi kategorycznie pracy w domu przez 5 dni w tyg. dał mi 2 dni pracujące- i w sumie wcale mu sie nie dziwie. Opieka na jutro jest, na czwartek jest a w piatek mam nadzieje zostane juz z nimi w domu.

I idę zobaczyć co tam u Was;)