Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale Fix duzy!!! kiedy masz termin do fryzjera? on ma sznaucową brodę! będzie rewelka biały sznauc :) ile waży? bo raz wydaje się mniejszy a raz dorodny średniak..
Tazz na kanapie super!

Posted

[quote name='wilczy zew']pies na właściwym miejscu :)
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/maj/DSC_2373_zps05002292.jpg

do góry nogami tylko;)
[quote name='Pink']O jakie grzeczne piesie :loveu: niekiedy psy potrafia nas zaskoczyc :evil_lol:

Fakt ;) Byłam w szoku
[quote name='ania0112']ale Fix duzy!!! kiedy masz termin do fryzjera? on ma sznaucową brodę! będzie rewelka biały sznauc :) ile waży? bo raz wydaje się mniejszy a raz dorodny średniak..
Tazz na kanapie super!

Nie ja mam termin tylko chłopaki;) 8 czerwca :) prawie 10 kilo wazy

Posted

Ja jestem ciekawa czy do "sredniaka" dobije :cool3: ale z drugiej strony szkoda by bylo bo Taki duzy czarny i biay maly, bardzo ciekawie wyglada.

Posted

no proszę, jaki Tazziulek grzeczniutki, dba o łapkę :) a z tym sercem to chyba pani wet ciut przekombinowała :roll:

super że Fixio się ładnie wygoił, niech mu się teraz równie ładnie i bezproblemowo hormonki uspokoją ;)
a zdjęcia na 'zielonej trawce' boskie :p

Posted

[quote name='zerduszko']Dalej szczy? :-o[/QUOTE]

no dalej... troche go tlumacze ze wylaze na jakies 9,5 godziny heh
[quote name='Pink']To wszystko przez to, ze go wczoraj, miedzy innymi pochwalilam :evil_lol: moja wina, moja wina, moja...[/QUOTE]

hehehehe

Posted

[quote name='Saththa']no dalej... troche go tlumacze ze wylaze na jakies 9,5 godziny heh[/QUOTE]
Nie mam więcej doświadczeń, ale Bolt nie leje jak mnie nie ma już z miesiąc gdzieś. A całą noc wytrzymuje?

Posted

[quote name='zerduszko']Nie mam więcej doświadczeń, ale Bolt nie leje jak mnie nie ma już z miesiąc gdzieś. A całą noc wytrzymuje?[/QUOTE]

jakies 7 godzin wytzymuje, Budzi mnie przed 6 na siku. Ile Cię nie ma w domu?

Posted

[quote name='zerduszko']Są same ok. 8,5-9,5h. W nocy też dłużej wytrzymuje, spokojnie 8-9h. Bolt ma 5 miesięcy gdzieś. Znaczy nie twierdze, że u Fixa to nienormalne. Tylko się zdziwiłam ;)[/QUOTE]

ja po stokroć nie pamietam jak u Tazza było :shake:

Ide utuc Fixa- menda mała nooooooo Idefix ma jakies 6-7... wpierdziele mu :angryy:

Posted

Dzisiaj TZ był z moją Kajcią u wetów. Krew, mocz i USG - diagnoza marskość wątroby. Od jutra leki, za 10-12 dni powtórne badanie krwi. Buuu

Posted

[quote name='AnkaG']Dzisiaj TZ był z moją Kajcią u wetów. Krew, mocz i USG - diagnoza marskość wątroby. Od jutra leki, za 10-12 dni powtórne badanie krwi. Buuu[/QUOTE]

faken sziten :shake:

Posted

[quote name='Saththa']ja po stokroć nie pamietam jak u Tazza było :shake:

Ide utuc Fixa- menda mała nooooooo Idefix ma jakies 6-7... wpierdziele mu :angryy:[/QUOTE]

nie tłucz go
Prodziak tez jeszcze leje w mieszkaniu
tydzien temu skończył pół roku
nie sygnalizuje potrzeb
nie srał już od miesiąca - dwóch
ale przez nieustające deszcze i zaburzoiny rytm spacerów w tym tyg. zesrał się 2 x
dzisiaj uszczęśliwł nas sraką ;)
jako rzecz niedopowstrzymania - zostało mu to wybaczone ;)
w domu bez spacerów zostaja na jakies 8,5-9,5 godz
potrafi wytrzymac ale nie zawsze, tak 5 dni na tydzień wytrzyma
najczesciej leje juz jak my jestesmy w mieszkaniu
chyba bardziej podjerany wtedy chodzi ;)
(nie jest to tak, że leje z radości na nasz widok, na szczęscie)

nie akceptuje jak wychodzimy z mieszkania poza wyjściem do pracy
wpada w szał i uczy nas porządku
wpierdalając to co lubi i znajdzie czyli najchętniej papier./gazety/ksiażki
plastik
skórzane rzeczy
i moje robótki szydełkowe

i tak go kocham ;)