zuzolandia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 A nie wypadną z tego balkonu? bo tak wyglada jakby sie mial rozleciec;-) i co tam słychowac w panstwie biało-czarnym???? buziamy!!!! Quote
Saththa Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Pink']Do Oskara do grupy doszla czarna 6 miesieczna sunka olbrzymka - cudo :loveu:[/QUOTE] Tak Ci się tylko wydaje ;) Jak sobie przypomne 6 miesiecznego Tazza to brrrrr [quote name='AnkaG']Szczeniaczek przestaje być malutki i Tazz zaczyna pokazywać kto będzie rządzić w tym domu :)[/QUOTE] Najwyzsza pora;) [quote name='Doginka']Tazz ustawi białaska i będą żyć w zdrowiu i szczęściu do końca swoich dni;-):loveu:[/QUOTE] Tak jest ;) [quote name='Pink']I jak sie mlokos po kastracji czuje?[/QUOTE] Cudownie :loveu: [quote name='Tekla64']no wlasnie zadnych wiesci opowiesci ni zdjec nie ma[/QUOTE] no nie ma bo ja nie ogarnięta jestem :shake: [quote name='zuzolandia']A nie wypadną z tego balkonu? bo tak wyglada jakby sie mial rozleciec;-) i co tam słychowac w panstwie biało-czarnym???? buziamy!!!![/QUOTE] NO te deski zeczywiscie taki troche spróchniałe, ale ani jeden ani drugi na nie nie skacze ;) zreszta cieżar fixa by wytrzymały jak i mój wytrzumują, Tazzia tez;) [quote name='AnkaG']haloooo jak tam psiaki?[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Jak się mają źwierza??![/QUOTE] Żyją :) [quote name='marako']Hmm, co się stało, że tak zamilkła?[/QUOTE] NIc się nie stało nic. Tylko osttanio czasu m istarczało na 1 strone subskrybcji a ten wątek gdzies dalej był i jakoś mi sie tak nie złożyło zajrzeć :oops: Psy czują się dobrze. U Fixa sladu juz nie ma po kastracji, moszna ładnie juz sie wciagneła zmniejszyła, cudo! Tazz w środe miał zdejmowane szwy,ale opatrunek mu ząłożyli nowy. Ale ja juz w czwartek i piatek musiałam je zostawić same, bo ja juz nie mogłam do pracy ne isc a i nikogo do pomocy nie miałam a wet powiedział ze jak sciagnie opatrunek to juz trudno to sie nie spinałam nawet po znajomych wydzwaniac. Ale musiałbyscie widziec moją mine jak wrociłam w czwartek po przeszło 9 godzinach do domu a Tazzio skarpetke ma nienaruszoną, opatrunek jest wsio suche nawet nie memłane :evil_lol: w piatek tez nie ruszył. Kochany pies normalnie! Ja juz miałam wizje ze zdjął rozwalił, a Fix zezarł bandaz :) Dzis bylismy u weta sciagnelismy opatrunek, Pani pozaglądała wsio jest ok :loveu: Ale rpzyokazji osłuchała mu serce ze stwierdzeniem ze osłuchowo super. Ale on jest w takim wieku ze powinnam usg serca zrobić... Czy ktoś sie spotkał z tym? Tazzio ma hmmm 3 lata i prawie 8 miesiecy a ona mi o sercu :) troche zdurniałam. Nie mówiła ze jest chory, ale ze wiek i ze powinnam hmmmm Za to mam chyba z 5 fot z czwartku jak chłopaki (Tazzio jeszcze ze skarpetką) biegały ;) Ale to najwczesniej jutro;) Quote
zerduszko Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Szok, może ona myślała, ze ma 13 lat i 8 mies. ? ;) Quote
malawaszka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='zerduszko']Szok, może ona myślała, ze ma 13 lat i 8 mies. ? ;)[/QUOTE] no własnie :lol: chyba, że osłuchowo coś niepokojącego to ok, ale jak osłuchowo ok to nie wiem o co kaman :lol: Quote
wilczy zew Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 to żaden wiek,jeśli osłuchowo dobrze to po co dalsze badania,nie chce kasy wyciągnąć... Tazzik genialny,że nie ściągnął skarpety :loveu: Quote
marako Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Też myślę, że coś jej się pokręciło z wiekiem. No ale stary pies ma inny wygląd niż młody, więc dziwne (z tymi 13 latami np.) Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='zerduszko']Szok, może ona myślała, ze ma 13 lat i 8 mies. ? ;) no nie wiem wlaśnie, ale mnie zmroziło :watpliwy: [quote name='malawaszka']no własnie :lol: chyba, że osłuchowo coś niepokojącego to ok, ale jak osłuchowo ok to nie wiem o co kaman :lol: nic, powiedziała ze osłuchowo super;) [quote name='wilczy zew']to żaden wiek,jeśli osłuchowo dobrze to po co dalsze badania,nie chce kasy wyciągnąć... Tazzik genialny,że nie ściągnął skarpety :loveu: Noooooo wycałowałam czarnego nochala :) [quote name='marako']Też myślę, że coś jej się pokręciło z wiekiem. No ale stary pies ma inny wygląd niż młody, więc dziwne (z tymi 13 latami np.) Tazzman jest siwy :razz: w sumie :) Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='danyww']No i gdzie te foty? :crazyeye: Gdzieeeeee????[/QUOTE] w telefoooooooooooooooonie ;) Quote
danyww Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Saththa']w telefoooooooooooooooonie ;)[/QUOTE] Nooo wieeeeesz :lmaa: Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Zdjecia zdjęcia zdjęcIA :) w kwesti spania Fixa nic sie nie zmieniło:) A u Tazzia a i owszem :) I smutasek :) Ale trzeba przyznac nam ze dzis rano z TZtem ulegliśmy i.... Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Ale przynajmniej w końcu moglismy się wyspać :evil_lol: W czwartek biegaliśmy :) Tj tutaj akurat Fix biegał, Tazz siedział:) Zdjecia sa nie najlepsze ale musiałam uważac bardzo na psy i sie skupić nie mogłam;) Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Ale zasadniczo Fix w słońcu oszukuje :) Udaje białego :lol: I o prosze na do widzenia sie Idefix zaplątał :) Quote
Margi Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Słodkie te Twoje chłopaki. :loveu: Ja to bym już dawno wpuściła do łóżka.:evil_lol: Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Margi']Słodkie te Twoje chłopaki. :loveu: Ja to bym już dawno wpuściła do łóżka.:evil_lol:[/QUOTE] Tazzman mógł od czasu do czasu na wyraźne zaproszenie spać w łóżu, ale jak sie Fix pojawił to ograniczyłam, bo nie chce tak na codzien jednak... A Fix na lozko rano wskakuje jak sie juz obudzi i mnie szlag trafia :) no ale niech im dzis będzie ;) Quote
marako Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Kochane słodziaki. Ucho Tazzia na łóżku cudne (ale dlaczego tylko ucho i pychol?) Quote
Saththa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='marako']Kochane słodziaki. Ucho Tazzia na łóżku cudne (ale dlaczego tylko ucho i pychol?) Bo on leżał wzdłuż od brzegu :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/maj/DSC_2390_zpsc3c8060b.jpg tu i szyje widac a dalej jest i grzbiet i tak dalej :lol: nie było jak zdjecia zrobić aby było go całego widac bez zrzucania Idefixa;) Quote
zerduszko Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Margi']Słodkie te Twoje chłopaki. :loveu: Ja to bym już dawno wpuściła do łóżka.:evil_lol:[/QUOTE] ano :multi: Quote
danyww Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Słodzizny słodkie :loveu: Takie to tylko w łóżeczku ;) Quote
malawaszka Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 nooo hah Idefix aż razi w słońcu :lol: super fajni są we dwóch i z osobna też :lol: Quote
zerduszko Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 wywalidzwonek :D http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/maj/DSC_2370_zps92947d9e.jpg Quote
marako Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Saththa']Bo on leżał wzdłuż od brzegu :) [/QUOTE] A ja spojrzałam tylko na drugie zdjęcie (zbliżenie) i wydawało mi się, że on leży obok łóżka i tylko biedak położył głowę na łóżku. Teraz widzę, że leży cały... Quote
Recommended Posts