Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fix juz od 11 spi u weta.

woda w kanale w garazu przez noc sie chyba przesaczyła przez beton bo było rano jakies 4 cm tylko :)

Tazzio na 16.20 ma zmiane opatrunku dziś... i dorbze bo rano rozdarł worek na spacerze i ma trochu mokro :shake: ehhhh

A ja sie biore do roboty bo juz 12 a ja nic nie ruszyłam kurdeeeeee :eek2:

Posted

Saththa napisał(a):
A ja sie biore do roboty bo juz 12 a ja nic nie ruszyłam kurdeeeeee :eek2:

hahah tak własnie wygląda praca w domu :lol: a potem siedzę po nocach i nadrabiam :shock:

Fix pewnie już po - czekamy na wieści :)

Posted

jak rozmawiałam jak byłam u nich to mówiłam ze bede o 16.20 z Tazzem ale jakby co zeb ydzwonili. ale Pani powiedziała ze marne szansze aby wczesniej było.

całkowite wybudzenie i kroplówki

Ja prosze 3majcie kciuki aby nie było jak z Tazza kastracja :shake:

Siedzimy we dwójke z Tazziem w domu... i brakuje tej małej mendy nooooo

ale i tak bym wolała pracowac w domu :) wole w nocy siedzieć;) w dzien przysypiam;)

Posted

ania0112 napisał(a):
nie wiem co z Taziem było, ale trzymam by na Fixie goiło się jak na przysłowiowym psie!:happy1::happy1: Rachu ciachu i po strachu ! :)

bo to dawno było;)

tazziowi sie pieprzyło jak cholera, 3 tyg walczyłam aby mu sie w koncu to zagoiło, stan zapalny gonił stanz apalny, krwiaki mu sie robiły masakra
Margi napisał(a):
Jak tam psiaki ?

U nas znowu leje.:shake:

marako napisał(a):
A u nas znowu nie pada a Wrocław tuż tuż.

Jak chłopaki?

u mnie padałao a jakże ale dziś bez szalenstw wodnych już.

Chłopaki spią. I jeden i drugi;) Tazzio po tabletkach jest taki hmmm przymulony :) Fix też spi. narazie bez kołnierza bo dokóki nie spimy to go pilnujemy.

A u weta fix miał tak wielki kagan ze mu na oczy az zachodził :shake: a to dlatego ze sotzregałamz e moze sie wyrywać jak sie goprzytrzyma za mocno a keidys gryzł na szczepieniu :mdleje: ale taki wielki kagan?

Już pomijam fakt ze jak jeszcze byłam przy podaniu głupiego jasia Pani kazała mu założyć kagana. A ja tylko poprosiłam aby "od tyłu" mu podała bo moze sie bronic. nie dała sobie wytłumaczyć, że on ma sie tego oduczyć. A unikanie sytuacji kiedy moze to nie ejst metoda, bo ma nie gryzc bo nie czuje takiej potrzeby a nie dlatego ze nie mzoe bo ma kagana. Z wetami nie ma problemu nigdy, a z panią która ani wet ani praktykantka już są :roll:

Na razie ranka wygląda ładnie ;) i szwy rozpuszczalne ma skubany ;)

Posted

ale cyrk z tym kagańcem dla Fixa:roll:
ale dobrze,że już jest w domku, niech się ładnie goi
a zabieg widzę ekskluzywny jak szwy rozpuszczalne, ale dobrze, bo nie ma stresu dla psa przy zdejmowaniu szwów

Posted

Tazzzio miał nierozpsuzczalne, ale wyjete bez stresu najmniejszego;)

Z tym kaganem to szkoda gadac naprawde;)

Psy dobrze ;) Fix głodny jak choelra b owczorajc ały dzien głodny a dzis tylko snidanie;) zaczał sie intereesowac co tam ma. w dzien łazi bez kolnierza na noc załozylismy ;)

Tazzio jak Tazzio. udaje ze go łapka nie intresuje a potem nagle skarpeta mokra - dzis fioletowa :)

Posted

[quote name='Saththa']Tazzzio miał nierozpsuzczalne, ale wyjete bez stresu najmniejszego;)

Z tym kaganem to szkoda gadac naprawde;)

Psy dobrze ;) Fix głodny jak choelra b owczorajc ały dzien głodny a dzis tylko snidanie;) zaczał sie intereesowac co tam ma. w dzien łazi bez kolnierza na noc załozylismy ;)

Tazzio jak Tazzio. udaje ze go łapka nie intresuje a potem nagle skarpeta mokra - dzis fioletowa :)

może to Fix mu sie skarpety dobiera ?
u nas tak było, badndaż Fredowi Prodziak ściągał ;)

Posted

3x no nie własnie ;) przez 3 godziny Tazzio anwet w strone łapy nie spojrzy, usypia czujność a potem nagle go przyłapuje jak lize skarpete :) Albo udaje ze liże łapę drugą dziwnym trafem :)

Posted

danyww napisał(a):
Chciał się upić z powodu braku jajek? :evil_lol: Może myślał, że to ajerkoniak :diabloti:

Nie wiem czy ion mycośtam :)
Margi napisał(a):
Ale cwaniak,pewnie mu smakowało.Słodziak jeden.:loveu:

Ano smakowało :) nie chciał się dac odciągnąć:)
malawaszka napisał(a):
hahahaha ale wygląda jakby komuś tętnicę przegryzł :lol:

jeszcze lepiwej na zywo było;)

A i chyba nie pisałam :)

Idefix waży 9,70 kg :) praktycznie 2x wiecej niż jak go brałam:)

Posted

Saththa napisał(a):

A i chyba nie pisałam :)

Idefix waży 9,70 kg :) praktycznie 2x wiecej niż jak go brałam:)

no kawał psa :evil_lol:
raptem kilogram więcej od Prodziaka gdy my go braliśmy :evil_lol: