Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
o widzisz Wasia jaki jesteś twardziel , nie to co te mięczaki co ogoliły hhihih :diabloti:;)

Tekla64 napisał(a):
Droga Aniu poczekam z zemsta jak zjedziesz do mnie za tego mieczaka!
znioslabym lenia , olewacza i inne takowe ale mietka nie jestem , chyba ,a moze juz tak?!

Podpisuję się.

Chociaz w sumie ja wole zostac uznaną zamiekka niz znowu rpzez rpawie dwa tygodnie codziennie Tazzowi w nizoralu myc łapy bo dostaje jakiegos zapalenia od wilgoci w tych łapach bleh :roll:

Posted

oj baby baby - mam nadzieję, że uznajecie żarty, a nie ambicjonalnie do tego podchodzicie hę? :lol: włosy to nie łapy - odrastają i możemy se robić co sie komu żywnie podoba ;) mnie się podoba jak mają ładne dłuższe kudły na łapach, ale jestem niesystematyczna i to nie wygląda potem ładnie :shock:

Posted

ale oczywista że żartowałam :)
jak już Magdzie pisałam, łapy nawet u wystawowego sznupa można zimą krócej ciachnąć a na rozpoczęcie wystaw 10 razy odrosną ;) a jaka wygoda zimą i jesienią

Posted

Doginka napisał(a):
Nie wyobrażam sobie moich kundli z łysymi łapami:roflt:

Mój tez nie ma łysych łap :lol:

eria napisał(a):
ale oczywista że żartowałam :)
jak już Magdzie pisałam, łapy nawet u wystawowego sznupa można zimą krócej ciachnąć a na rozpoczęcie wystaw 10 razy odrosną ;) a jaka wygoda zimą i jesienią

I pewnie 10 razy przyciąć też;)

Posted

jambi napisał(a):
a ja zasadniczo niewiele mam do powiedzenia w tym temacie, ale piszę, żeby nie było, że nie zaglądam :megagrin:

no dlaczego niewiele? dawno nie pisałaś co u Abi! czeszesz ją czasem? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale mam ochotę i chyba zrobię im stopki pudlowe :D bo ten piach... ja mam beznadziejnie przed domem i potem w domu też mam beznadziejnie...

stopki pudlowe to bardzo dobra sprawa :D Amela juz zarosła troche a ja nie posiadam maszynki(jakos tak potrzeby nie było bo zawsze do Warszawy sie jezdziło na strzyzenie przedwystawowe, a ze wystawiala sie co tydzień ...:evil_lol: teraz troszku słabo). I musze sie za Lune wziac dzisiaj,ale tej to chyba wystawową fryzure sprobuje zafundowac, kiedys sie tego cholerstwa musze nauczyc...

Posted

[quote name='malawaszka'] włosy to nie łapy - odrastają i możemy se robić co sie komu żywnie podoba ;)[/QUOTE]
Och, jak to pięknie brzmi, pięknie brzmi. :) Nareszcie można coś bezkarnie spartolić. :)

Posted

Ech ja uwielbiam te długie włosy na łapach ale tylko jak jest sucho:diabloti:
We wszystkie inne dni mam ochotę uciąć przy samej skórze hehe
Ale tak sobie myślę, że nie po to kupiłam psa z takim włosem żeby go opitolić na krótko... :)
I tak jak pisałam wcześniej Tazz i reszta golasów i tak całkiem nieźle wyglądają w wersji mega sport;)

Posted

[quote name='malawaszka']no dlaczego niewiele? dawno nie pisałaś co u Abi! czeszesz ją czasem? :evil_lol:[/QUOTE]

a lecie ogoliłam wszystko włącznie z łapami :diabloti:

a tak na serio - odkąd mam Abi utwierdziłam się w przekonaniu, że zdecydowanie wole włos twardy, który acz niezaprzeczalnie nie tak reprezentacyjny, jednak znacznie prostszy w utrzymaniu. Czesać tak często nie trzeba, jest twardy, rozczochrany ale nie ma kołtunów!

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Sandra, co u Was? Jak z Tazziem żyjecie? :)[/QUOTE]

Zyjemy ;)

Wszak dzis łaże w szoku po reklamie w TC Kitekata czy jak to sie tam.

Oni propagują ze wykastrowany kot to smutny pozbawion y sensu zycia kot... :mdleje:
[quote name='WATACHA']I jak rękawiczki, nie za duże ;)?[/QUOTE]

A ja nie dostałam ejszcze ;)

Posted

[quote name='Saththa']
Wszak dzis łaże w szoku po reklamie w TC Kitekata czy jak to sie tam.

Oni propagują ze wykastrowany kot to smutny pozbawion y sensu zycia kot... :mdleje:
[/QUOTE]
\nawet mi o tym nie mów bo mam pianę na pysku za każdym razem jak to słyszę.... skurkowańce dla swoich zysków robią nam krecią robotę bo zasięg mają przecież ogromny i ludzie wierzą święcie w to co w reklamach :angryy:

Posted

Moze i wola... ale mi sie wydaje, ze wolą jak są takie same z siebie. w koncu wiecznie mówią, ze nie kastracji/sterylizacji bo zwierzaki sie smutne/ospale/leniwe/nieszczesliwe stają...

Weci wetami ze sie tak wyrazają... ejdnak nie mówią tego w reklamach telewizyjnych wiec hmmmm tak na mniejsza skalę "psują"