Saththa Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 eria napisał(a):o widzisz Wasia jaki jesteś twardziel , nie to co te mięczaki co ogoliły hhihih :diabloti:;) Tekla64 napisał(a):Droga Aniu poczekam z zemsta jak zjedziesz do mnie za tego mieczaka! znioslabym lenia , olewacza i inne takowe ale mietka nie jestem , chyba ,a moze juz tak?! Podpisuję się. Chociaz w sumie ja wole zostac uznaną zamiekka niz znowu rpzez rpawie dwa tygodnie codziennie Tazzowi w nizoralu myc łapy bo dostaje jakiegos zapalenia od wilgoci w tych łapach bleh :roll: Quote
Tekla64 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 a Dona wcale juz nie jest lysa!!!!! wlasnie sie zastanawiam czy jej gory nie opitolic jeszcze przed zima bo juz wsio sie kreci i ucha zarosle Quote
malawaszka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 oj baby baby - mam nadzieję, że uznajecie żarty, a nie ambicjonalnie do tego podchodzicie hę? :lol: włosy to nie łapy - odrastają i możemy se robić co sie komu żywnie podoba ;) mnie się podoba jak mają ładne dłuższe kudły na łapach, ale jestem niesystematyczna i to nie wygląda potem ładnie :shock: Quote
Saththa Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 ja w tej kwesti ambitna nie jestem :) Mi tez się podobają ale fakt jest faktem ze tak jest wygodniej dla mnie dla Tazza i dla pani Basi :lol: Quote
Doginka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Nie wyobrażam sobie moich kundli z łysymi łapami:roflt: Quote
eria Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ale oczywista że żartowałam :) jak już Magdzie pisałam, łapy nawet u wystawowego sznupa można zimą krócej ciachnąć a na rozpoczęcie wystaw 10 razy odrosną ;) a jaka wygoda zimą i jesienią Quote
Doginka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ja swoim skracam co miesiąc po centymetrze;-) Tyle wystarcza, żeby włos zawsze był ładny;-) Quote
Saththa Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Doginka napisał(a):Nie wyobrażam sobie moich kundli z łysymi łapami:roflt: Mój tez nie ma łysych łap :lol: eria napisał(a):ale oczywista że żartowałam :) jak już Magdzie pisałam, łapy nawet u wystawowego sznupa można zimą krócej ciachnąć a na rozpoczęcie wystaw 10 razy odrosną ;) a jaka wygoda zimą i jesienią I pewnie 10 razy przyciąć też;) Quote
malawaszka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 przycięłam :lol: Zgredkową brodę zasyfiałą :mdleje: jaki to jest paskud gryzoń :mad: :evil_lol: jemu cieżko cokolwiek zrobic przy ryju... i w dodatku kupojad jak chuchnie.... :mdleje: Quote
jambi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 a ja zasadniczo niewiele mam do powiedzenia w tym temacie, ale piszę, żeby nie było, że nie zaglądam :megagrin: Quote
malawaszka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 jambi napisał(a):a ja zasadniczo niewiele mam do powiedzenia w tym temacie, ale piszę, żeby nie było, że nie zaglądam :megagrin: no dlaczego niewiele? dawno nie pisałaś co u Abi! czeszesz ją czasem? :evil_lol: Quote
Natula Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 malawaszka napisał(a):ale mam ochotę i chyba zrobię im stopki pudlowe :D bo ten piach... ja mam beznadziejnie przed domem i potem w domu też mam beznadziejnie... stopki pudlowe to bardzo dobra sprawa :D Amela juz zarosła troche a ja nie posiadam maszynki(jakos tak potrzeby nie było bo zawsze do Warszawy sie jezdziło na strzyzenie przedwystawowe, a ze wystawiala sie co tydzień ...:evil_lol: teraz troszku słabo). I musze sie za Lune wziac dzisiaj,ale tej to chyba wystawową fryzure sprobuje zafundowac, kiedys sie tego cholerstwa musze nauczyc... Quote
Fides79 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 chciałam powiedzieć, że byłam, zdjęcia z pobytu u Magdy widziałam, historyjkę o piecu przeczytałam, i zmykam dalej albo i nie bo mi dziecko popłakuje :-? Quote
ulana Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='malawaszka'] włosy to nie łapy - odrastają i możemy se robić co sie komu żywnie podoba ;)[/QUOTE] Och, jak to pięknie brzmi, pięknie brzmi. :) Nareszcie można coś bezkarnie spartolić. :) Quote
#Etna# Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Ech ja uwielbiam te długie włosy na łapach ale tylko jak jest sucho:diabloti: We wszystkie inne dni mam ochotę uciąć przy samej skórze hehe Ale tak sobie myślę, że nie po to kupiłam psa z takim włosem żeby go opitolić na krótko... :) I tak jak pisałam wcześniej Tazz i reszta golasów i tak całkiem nieźle wyglądają w wersji mega sport;) Quote
jambi Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='malawaszka']no dlaczego niewiele? dawno nie pisałaś co u Abi! czeszesz ją czasem? :evil_lol:[/QUOTE] a lecie ogoliłam wszystko włącznie z łapami :diabloti: a tak na serio - odkąd mam Abi utwierdziłam się w przekonaniu, że zdecydowanie wole włos twardy, który acz niezaprzeczalnie nie tak reprezentacyjny, jednak znacznie prostszy w utrzymaniu. Czesać tak często nie trzeba, jest twardy, rozczochrany ale nie ma kołtunów! Quote
FredziaFredzia Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Sandra, co u Was? Jak z Tazziem żyjecie? :) Quote
Saththa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Sandra, co u Was? Jak z Tazziem żyjecie? :)[/QUOTE] Zyjemy ;) Wszak dzis łaże w szoku po reklamie w TC Kitekata czy jak to sie tam. Oni propagują ze wykastrowany kot to smutny pozbawion y sensu zycia kot... :mdleje: [quote name='WATACHA']I jak rękawiczki, nie za duże ;)?[/QUOTE] A ja nie dostałam ejszcze ;) Quote
malawaszka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Saththa'] Wszak dzis łaże w szoku po reklamie w TC Kitekata czy jak to sie tam. Oni propagują ze wykastrowany kot to smutny pozbawion y sensu zycia kot... :mdleje: [/QUOTE] \nawet mi o tym nie mów bo mam pianę na pysku za każdym razem jak to słyszę.... skurkowańce dla swoich zysków robią nam krecią robotę bo zasięg mają przecież ogromny i ludzie wierzą święcie w to co w reklamach :angryy: Quote
Saththa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 idioci ehhhhhhhhhh Wszedzie idioci. Quote
zerduszko Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 E tam reklama, jak weci ciągle mówią co suczka musi mieć?! Ludzie jednak wolą spokojne zwierzaki-pluszaki, więc ta reklama może mieć dobry skutek. Quote
Saththa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Moze i wola... ale mi sie wydaje, ze wolą jak są takie same z siebie. w koncu wiecznie mówią, ze nie kastracji/sterylizacji bo zwierzaki sie smutne/ospale/leniwe/nieszczesliwe stają... Weci wetami ze sie tak wyrazają... ejdnak nie mówią tego w reklamach telewizyjnych wiec hmmmm tak na mniejsza skalę "psują" Quote
zerduszko Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ale głupia reklama kontra lekarz - kto dla ludzi jest autorytetem? W końcu wszyscy mówią "reklamy kłamią" ;) Quote
wilczy zew Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 mówić mówią ale jeśli coś jest pokazane w TV nawet w filmie to TAK JEST Quote
Recommended Posts