Saththa Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Dzis mamy małe święto... Zgadnijcie kto ma dzis Urodziny :BIG::new-bday::tort: I to do tego TRZECIE :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Juz mu powiedziałam, ze na ludzkie to jest starszy ode mnie :lol: I ze teraz on mnie pilnuje na spacerze cobym pod autobus nie wlazła, on mi nie pozwala szczekac na inne psy/ludzi/dzieci/zwierzeta/ worki na smieci itd :evil_lol: I ze w ogóle od Dzis ma być oaza spokoju i opamietania! Quote
eria Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Tazzika - kiedy to przeleciało ?? :) To Tazz też szczeka na ludzi ? ;) Quote
Fides79 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 oo jaka fajna rocznica, już 3 lata:crazyeye: no to kolejnych super wspólnych lat Wam życzę i oby spełniły się Twoje życzenia dla Tazza :p :bday: Quote
Saththa Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='eria']Wszystkiego najlepszego dla Tazzika - kiedy to przeleciało ?? :) To Tazz też szczeka na ludzi ? ;)[/QUOTE] Nooo leciało długo powiem Ci :lol: Ano szczeka :) I do tego ma to równie z uwarunkowane od tego poszukiwania... ;/ [quote name='Fides79']oo jaka fajna rocznica, już 3 lata:crazyeye: no to kolejnych super wspólnych lat Wam życzę i oby spełniły się Twoje życzenia dla Tazza :p :bday:[/QUOTE] Heheh dzieki;) Quote
Margi Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 No tak 3 lata to bardzo poważny wiek.:grins: Sto lat dla Tazzika,zdrówka i pysznych kości.:BIG: :tort: :new-bday: Quote
malawaszka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Saththa'] Ano szczeka :) I do tego ma to równie z uwarunkowane od tego poszukiwania... ;/ [/QUOTE] ale się musiałam wysilić, żeby zrozumieć to zdanie :lol: 100 lat TAZZMAN :laola: Quote
weszka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Sto sznaucerowych lat :BIG: To Tazz rocznikowo taki jest Vesper i Furla - 2009? A mnie się wydawało, że on młodszy od nich ale czas tak zasuwa, że w sumie to racja że i 3 lata mogło zlecieć. Quote
Culineo Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 imprezowo się zrobiło ! stooo latek dla Tazzia :smilecol::new-bday::new-bday::BIG: :bday: Quote
#Etna# Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Oooo tu też urodziny! No to sto lat!!!!!:multi: I dużo dużo cierpliowści. Dla właścicielki oczywiście:eviltong: Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Margi']No tak 3 lata to bardzo poważny wiek.:grins: Tiaaaa powiedz to Tazzowi :lol: Sto lat dla Tazzika,zdrówka i pysznych kości.:BIG: :tort: :new-bday: I dziękujemy :) [quote name='malawaszka']ale się musiałam wysilić, żeby zrozumieć to zdanie :lol: Aleee dałas rade;) 100 lat TAZZMAN :laola: Dziekujemy ;) [quote name='zerduszko']10000 lat dla chłopaka :) Stary koń! dziesiec tysi? WoW!! Dzieki;) [quote name='WATACHA']Sto lat, sto lat :) Dzieki dzieki;) [quote name='weszka']Sto sznaucerowych lat :BIG: To Tazz rocznikowo taki jest Vesper i Furla - 2009? A mnie się wydawało, że on młodszy od nich ale czas tak zasuwa, że w sumie to racja że i 3 lata mogło zlecieć. Tak ejst 2009:) [quote name='Culineo']imprezowo się zrobiło ! stooo latek dla Tazzia :smilecol::new-bday::new-bday::BIG: :bday: [quote name='#Etna#']Oooo tu też urodziny! No to sto lat!!!!!:multi: I dużo dużo cierpliowści. Dla właścicielki oczywiście:eviltong: Dziekujemy :)Oby dwoje;) Quote
Tekla64 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 o kurde a ja przeoczylam i jestem pozno ale mimo wsio bardzo serdeczne zyczenia najlepszych lat dla Tazzika kurcze to Tazzio jest mlodszy od Dony? za to z pazdziernika jak Niko i Ares ino rok wczesniej aaa wejdz na gg co? Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Ano młodszy gówniarz jeden :lol: Jestem na gadu ;) tylko 5 godzin pozniej:P Quote
Tekla64 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 malawaszka powiedziala ze ponoc Tazzio tak samo goly jak Dona? a tu nic nie widac!!!! pochwal sie a w ogole to bys odwiedzala swa galerie troche czesciej moze bymy byly na biezaco Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 bedzie widac jak wroce do domu;) Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 jak widac;) a w sumie nie widac;) Quote
eria Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 masakrycznie wygląda w takiej gołej wersji ! :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 EEeee tam :) Mi sie podoba. a na jesienna pogode jak dla Tazza jest to najlepsze wyjscie. Oto Tazzio :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 nam się dziś odkurzacz zepsuł :mdleje: tuż przed odwiedzinami gościa :mdleje: i zamiatając szczotką mialam ochotę opitolić tak całe stado :lol: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Krótkobrody, krótkogrzywczy, sznaucer krótki jednym słowem :lol: Quote
wilczy zew Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 zerduszko napisał(a):Krótkobrody, krótkogrzywczy, sznaucer krótki jednym słowem :lol: ogon ma długi :lol: łapki na krótko zrobiłaś a wypominałaś Kocykowe a on teraz nie ma na krótko :) Quote
Recommended Posts