Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
na Mordziastą działa ale i tak się boi a bierze 3

mamy 25 :) a Wy?

Hmmm wszak mi wet powiedział ze w razie Wu można dwie podac. A Ty Kerze 3 dajesz?

Posted

Saththa napisał(a):
Odsłoniłam oczka głupia jaaaa teraz sie patrzy n mnie wciąż i wciąż :stupid:

Czy to: :stupid: się tyczy Ciebie, że przycięłaś, czy jego, że patrzy? ;)

Babuleńką jest malowniczą.

Zibi też ma tak cieniowane brewki, że widzę jego oczy.
A w ogóle to chyba szczęściarą jestem, bo mu wcale nie przeszkadzają żadne strzały ni petardy. Oby się tylko nie odmieniło.

Posted

Saththa napisał(a):
mamy 25 :) a Wy?

Hmmm wszak mi wet powiedział ze w razie Wu można dwie podac. A Ty Kerze 3 dajesz?

też 25,powiedział wet,że jak jedna nie zadziała to podać drugą a ja w końcu i trzecią dałam,więcej nie dam
twarda sztuka z niej,waży 22kg

Tazzik :loveu:

Posted

Margi napisał(a):

Z tą hydroxyzyną to żebyście nie przesadziły.Figa waży niecałe 16 kg i ma dostać jedną rano i jedną wieczorem ale po 10mg.
Hydroxyzyny są różne,więc trzeba uważać.

Ja mam 25mg i pozwolił dwie naraz;) wazy 40 kg;)

Posted

hej hej w Nowym Rku i znowu somy starsze a niby nic sie nie zmienia

moje poszczekaly trochu ,Tekla koniecznie sie wybierala na dwor zrobic porzadek ze strzelaczami a Dona sie wkuryzla po ta raza na naszym asfalcie strzelali, Borys uwalil sie kole mnie a Niko jak juz stwierdzil ze to tylko wariactwo to seposzedl byl na gore i zasanal jak zabity

Posted

Uuuuuuuu zazdraszczam Nikodemowego podejścia;)

U mnie masakra z makabrą, przez godzine podczas której intensywnie strzelali Tazzman zeżarł 2 tubki pasty łososiowej ehhh Tabletki w tym momencie nic nie dały. Nie wiem ile by musiał dostać naraz kolo tej 22 zeby go złapało... z 10 chyba :mdleje:

Posted

Lucas siedział w szafie...nie panikuje w domu ,ale się chowa.Za to na dworze siku kupa i heja do domu.Przez tydzień mam pewnie z 5cm dłuższą tą jedną rękę ,bo tak jak chodzi normalnie przy nodze tak teraz jedzie do przodu jak pit bull na show.Zniża podwozie i holuje.

Posted

Fides79 napisał(a):
biedny Tazio, znam ten ból- strach i panika u psa to masakra, Felek na szczęście był spokojny, w najgorsze strzelanie położył się tylko koło tapczanu

Dobrze ze f spokojny, jakby nie daj Boże zawodził tak jak Tazz to by Małą Ci obudził ehhhh

Aleks89 napisał(a):
Lucas siedział w szafie...nie panikuje w domu ,ale się chowa.Za to na dworze siku kupa i heja do domu.Przez tydzień mam pewnie z 5cm dłuższą tą jedną rękę ,bo tak jak chodzi normalnie przy nodze tak teraz jedzie do przodu jak pit bull na show.Zniża podwozie i holuje.

Kurde no to rzeczywiscie. Tazz na dworzu w ciagu dnia nie najgorzej na szczęście bo ja to bym pewnie zdarła podeszwy :shake:

Posted

no na szczęscie F spokojny, Mała i tak nie spała, zreszta wystrzały by ją obudziły
miałam to szczęście, że poprzednia sunia tez nie zawodziła, ale niestety się mocno telepała i potrafiła ze strachu sikać, a na dworze to panika była 100 razy gorsza plus ogromne ciągnięcie na smyczy lub ucieczki w pierwszą otwartą bramę, w pierwsze otwarte drzwi itp:roll: tez dostawała ludzkie leki ale raczej w samego sylwestra lub góra dzien przed i po