Saththa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Oby sie od Foxi "nie zaraziła" :) Quote
wilczy zew Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 na Mordziastą działa ale i tak się boi a bierze 3 Quote
wilczy zew Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 tak w ogóle to próbuje wepchnąć się w miejsce gdzie nie wolno i wczoraj chciała wskakiwać do wanny,za rok musimy mieć coś innego Quote
Saththa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 wilczy zew napisał(a):na Mordziastą działa ale i tak się boi a bierze 3 mamy 25 :) a Wy? Hmmm wszak mi wet powiedział ze w razie Wu można dwie podac. A Ty Kerze 3 dajesz? Quote
Saththa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 A oto i Wykapana Babuleńka Tazzmanowa :evil_lol: Przyciełam grzywkę wczoraj ;) Odsłoniłam oczka głupia jaaaa teraz sie patrzy n mnie wciąż i wciąż :stupid: Quote
ulana Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Saththa napisał(a): Odsłoniłam oczka głupia jaaaa teraz sie patrzy n mnie wciąż i wciąż :stupid: Czy to: :stupid: się tyczy Ciebie, że przycięłaś, czy jego, że patrzy? ;) Babuleńką jest malowniczą. Zibi też ma tak cieniowane brewki, że widzę jego oczy. A w ogóle to chyba szczęściarą jestem, bo mu wcale nie przeszkadzają żadne strzały ni petardy. Oby się tylko nie odmieniło. Quote
Saththa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 On patrzy Głupek jeden na mnie ciagle a ja widze:lol: Quote
Margi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/koc.jpg słodziak przeogromny Z tą hydroxyzyną to żebyście nie przesadziły.Figa waży niecałe 16 kg i ma dostać jedną rano i jedną wieczorem ale po 10mg. Hydroxyzyny są różne,więc trzeba uważać. Quote
wilczy zew Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Saththa napisał(a):mamy 25 :) a Wy? Hmmm wszak mi wet powiedział ze w razie Wu można dwie podac. A Ty Kerze 3 dajesz? też 25,powiedział wet,że jak jedna nie zadziała to podać drugą a ja w końcu i trzecią dałam,więcej nie dam twarda sztuka z niej,waży 22kg Tazzik :loveu: Quote
Saththa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Margi napisał(a): Z tą hydroxyzyną to żebyście nie przesadziły.Figa waży niecałe 16 kg i ma dostać jedną rano i jedną wieczorem ale po 10mg. Hydroxyzyny są różne,więc trzeba uważać. Ja mam 25mg i pozwolił dwie naraz;) wazy 40 kg;) Quote
Saththa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Nie jest dooooobrze :shake: Ale dla Was z Najlepszymi Życzeniami;) Quote
Saththa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 wilczy zew napisał(a):dałaś mu drugą tabletę? 3 mu już dałam :lol: Quote
Saththa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 wilczy zew napisał(a):to silny tur no raczej menda jedna;) Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Zyjemy zyjemy... I Witamy w 2013 roku ;) Wilczy napisałas jako pierwsza;) Którego Malawaszka ma zapakować?:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 hej hej w Nowym Rku i znowu somy starsze a niby nic sie nie zmienia moje poszczekaly trochu ,Tekla koniecznie sie wybierala na dwor zrobic porzadek ze strzelaczami a Dona sie wkuryzla po ta raza na naszym asfalcie strzelali, Borys uwalil sie kole mnie a Niko jak juz stwierdzil ze to tylko wariactwo to seposzedl byl na gore i zasanal jak zabity Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Uuuuuuuu zazdraszczam Nikodemowego podejścia;) U mnie masakra z makabrą, przez godzine podczas której intensywnie strzelali Tazzman zeżarł 2 tubki pasty łososiowej ehhh Tabletki w tym momencie nic nie dały. Nie wiem ile by musiał dostać naraz kolo tej 22 zeby go złapało... z 10 chyba :mdleje: Quote
Fides79 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 biedny Tazio, znam ten ból- strach i panika u psa to masakra, Felek na szczęście był spokojny, w najgorsze strzelanie położył się tylko koło tapczanu Quote
Aleks89 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Lucas siedział w szafie...nie panikuje w domu ,ale się chowa.Za to na dworze siku kupa i heja do domu.Przez tydzień mam pewnie z 5cm dłuższą tą jedną rękę ,bo tak jak chodzi normalnie przy nodze tak teraz jedzie do przodu jak pit bull na show.Zniża podwozie i holuje. Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Fides79 napisał(a):biedny Tazio, znam ten ból- strach i panika u psa to masakra, Felek na szczęście był spokojny, w najgorsze strzelanie położył się tylko koło tapczanu Dobrze ze f spokojny, jakby nie daj Boże zawodził tak jak Tazz to by Małą Ci obudził ehhhh Aleks89 napisał(a):Lucas siedział w szafie...nie panikuje w domu ,ale się chowa.Za to na dworze siku kupa i heja do domu.Przez tydzień mam pewnie z 5cm dłuższą tą jedną rękę ,bo tak jak chodzi normalnie przy nodze tak teraz jedzie do przodu jak pit bull na show.Zniża podwozie i holuje. Kurde no to rzeczywiscie. Tazz na dworzu w ciagu dnia nie najgorzej na szczęście bo ja to bym pewnie zdarła podeszwy :shake: Quote
Fides79 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 no na szczęscie F spokojny, Mała i tak nie spała, zreszta wystrzały by ją obudziły miałam to szczęście, że poprzednia sunia tez nie zawodziła, ale niestety się mocno telepała i potrafiła ze strachu sikać, a na dworze to panika była 100 razy gorsza plus ogromne ciągnięcie na smyczy lub ucieczki w pierwszą otwartą bramę, w pierwsze otwarte drzwi itp:roll: tez dostawała ludzkie leki ale raczej w samego sylwestra lub góra dzien przed i po Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ Quote
Recommended Posts