Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margi napisał(a):
Co prawda golasek jestem straszny ale za to wszystko widać łapecki i oczka,piękny nochal...........:loveu:

Eyhmmmmmm wolałabym nie wnikać w jakim stroju przeglądasz forum... aleeeeee jak tak strasznie jest to się ubierz =D:razz::diabloti:

Posted

Saththa napisał(a):
Eyhmmmmmm wolałabym nie wnikać w jakim stroju przeglądasz forum... aleeeeee jak tak strasznie jest to się ubierz =D:razz::diabloti:

:megagrin: :roflt::roflt::roflt:

w dresiku,bo zimno.

Posted

a moje pod piecem ale ziaja jak glupie
znaczy tekla lezy pod piecem i ziaje jak parowoz ale sie nie ruszy spod pieca reszta lezy po bokach i co i rusz lataja na dwor a my za oddzwiernych robimy, zwlaszcza dla Nikodema

Posted (edited)

A u mnie też już ciepło... ale co sie nadenerwowałam...

Jak wróciłam w niedziele od Magdy zimno było jak cholera... włączam ogrzewanie... ide spac rano wstaje... a tutaj dupa... zimno

W poniedziałek dzwonie do Pana od pieca mówi ze zadzwoni kolo 20-21... oczywiscie nie dzwoni wiec ja dzwonie rano we wtorek
we wtorek przyjezdza Pan "od pieca" kasuje mnie prawie 100 zł za 15 minut i wymiane baterii w termostacie oraz zaprogramowanie go :roll: ok...
jest ciepło...

przez pare godzin... w srode po poludniu juz zimno... Juz nikt nie odbiera telefonu... W czwartek wiadomo swięto.

Wczoraj dzwonie Pan nie ma czasu zadzwoni do mnie wieczorem kolo 20-21... oczywiscie nie dzwoni...
o21.27 dzwonie ja! Mówie Wam już mnie rkew zalewa, Mówi mi przez telefon ze to jakas duża(DROGA) sprawa musi być....

i ze on nie da rady ale własnie przekazał sprawe do kologi on bedzie do mnie dzwonił bo on dopiero do domu z pracy wrócił...

Dzwoni Pan nr 2 wczorajumawia sie ze mną na 14-16... Uwielbiam takie widełki ale nie wymyslam bo dupa marznie.

dzis o 11.28 dzwoni ze on za 20/30 minut może być czy ja estem. Jestem- to on będzie wcześniej. Jest po ponad godzinie :angry:

po 3 minutach- padła pompa koszt okolo 1000 zł całkowity, Pani zadzwoni do mnie kolo 17 to ja popatrzee za czesciami.

wychodzi...

po 5 minutach dzwoni ze on wraca do mnie abym mu drzwi otworzyła, otwieram. Pan nr 2 idzie do pieca wymienia dwie małe częsci, piec działa, pompa działa wsyztsko działa, kaloryferery momentalnie! robia się ciepłe, Pan kasuje 270 zł. i idzie sobie wsiną dal.

ROZUMIECIE?? nóż kurda jakas "usterka" czy co??

I najlepsze jest to ze Pan odjechał mi od domu. wiec niczego nie szukał w aucie nic. Tak go tchneło. I ejszcze "Bo Pani stała klientka to spróbujemy"
:flaming:

Edited by Saththa
Posted

łomatko nie wiem czy wszystko zrozumiałam, ale współczuję... też mieliśmy przeboje różne z ogrzewaniem i też były obawy, że koszty pójdą w tysiące bo coś tam, ale udało się.... jakiś bezpiecznik czy kabelek czy coś wymienili i działa :D

Posted

naoglądałam się łysych sznupów, popatrzyłam na moje i .... wyczesałam Dropsa :evil_lol: masakra jakie miał kołtuny - nie lubię jesieni bo z łąk przynoszą w sierści patyczki, nasionka i wokół tego robią się kołtuny... ale mam genialny preparat - kupiłam kiedyś na bazarku ring 5 it's out rage ous - tak super zmiękcza kudły, że te filce się bosko wyczesują! muszę jeszcze Lunę i Zgredka, ale to już nie tak łatwo... :mad:

Posted

eria napisał(a):
nooo niezła historia ale koniec końców należy się cieszyć, że to 20zł a nie 1000...

no ogólnie to mi sie palec omsknął i miało byc 270 :lol:

malawaszka napisał(a):
łomatko nie wiem czy wszystko zrozumiałam, ale współczuję... też mieliśmy przeboje różne z ogrzewaniem i też były obawy, że koszty pójdą w tysiące bo coś tam, ale udało się.... jakiś bezpiecznik czy kabelek czy coś wymienili i działa :D

Ale mnie to włąsnie zabija... najpierw ze tyle a potem nagle suprise i O działa za x a nie za xxx

Posted

eria napisał(a):
o widzisz Wasia jaki jesteś twardziel , nie to co te mięczaki co ogoliły hhihih :diabloti:;)

ale mam ochotę i chyba zrobię im stopki pudlowe :D bo ten piach... ja mam beznadziejnie przed domem i potem w domu też mam beznadziejnie...

Posted

Tekla64 napisał(a):
Droga Aniu poczekam z zemsta jak zjedziesz do mnie za tego mieczaka!
znioslabym lenia , olewacza i inne takowe ale mietka nie jestem , chyba ,a moze juz tak?!

ogolisz Dumę cichaczem??? :lol: miętka to ja jestem bo brakło mi odwagi żeby zjechać na łyso hahaha