Saththa Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='malawaszka']no nie dostałam no a mnie by się przydało jeśli coś mądrego tam piszą :lol:[/QUOTE] Nie wiemc zy mądrego bo tylko przekartkowałam naarzie;) choroby skór u psów i kotów;) Cos namodziłam znowu hyhy Quote
Saththa Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 hmmm czyli nie wiem com złobuzowała;) Quote
wilczy zew Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 może na broszurce jest jakieś info co trzeba złobuzować Quote
Saththa Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 nie ma. To zwykład kartka adresowa. z jednej moj adres z drugiej nadawca. i tyle;) Quote
Doginka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Saththa']...Cos namodziłam znowu hyhy Chyba mi się okulary kłaniają, bo zamiast namodziłam, ja przeczytałam coś nasmrodziłam:roflt: Teraz siedzę i ryję do monitora ze śmiechu:roflt: Quote
Saththa Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Doginka']Chyba mi się okulary kłaniają, bo zamiast namodziłam, ja przeczytałam coś nasmrodziłam:roflt: Teraz siedzę i ryję do monitora ze śmiechu:roflt: nooo ilez to człowiek sam sobie radości potrafi sprawić:lol: Quote
wilczy zew Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Saththa']nooo ilez to człowiek sam sobie radości potrafi sprawić:lol:[/QUOTE] innym też :grins: Quote
Fides79 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Wszystkiego radosnego, pięknego, wiele miłości, samych pyszności, po prostu cudnych Świąt Quote
Saththa Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Dzięki Kinga;) I Wszystkim odwiedzającym wesołychŚwiąt i szczęsliwego nowego roku;) Ewentualnie Miłych dni wolnych :) Quote
angineuuka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Cześć, żyjecie jakoś po tych świętach? :lol: Quote
eria Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 No właśnie, Sandra wszędzie jest tylko nie u siebie :) zapodaj no jakieś fotki Tazzia! Quote
Saththa Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Angi napisał(a):Cześć, żyjecie jakoś po tych świętach? :lol: jakos;) I witamy;) eria napisał(a):No właśnie, Sandra wszędzie jest tylko nie u siebie :) zapodaj no jakieś fotki Tazzia! Nie ma fot ;) Ostatnio tyle było ze sie wyczerpał limit na ten rok:lol: A zyjemu sobie spokojnie... wszak Tazz naćpany od dwóch dni;) ale tfu tfu chyba w koncu trafilismy na dobry srodek;) Bo zeszłoroczna pasta to do du py pomysł był. EDIT. A Tazz za chwile powinien sie na FB pokazać;) Bo sie kąpalismy;) Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Gadaj o ćpaniu - ja się z Wami dziele! Quote
Saththa Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 malawaszka napisał(a):a co mu dałaś??? zerduszko napisał(a):Gadaj o ćpaniu - ja się z Wami dziele! Recepte na Ludzkie uspokajające dostał. Hydroxyzinum VP sie to nazywa. Quote
malawaszka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 aaa no hydroxyzynę znamy i mamy w tajemnej szufladzie lekomana :errrr: Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Waszkomała - Ty bierzesz na urojenia czy J. coby z Tobą strzymać? :errrr: Quote
malawaszka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 zerduszko napisał(a):Waszkomała - Ty bierzesz na urojenia czy J. coby z Tobą strzymać? :errrr: a ja biorę jak mi się za dużo wydaje :D Quote
zerduszko Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 malawaszka napisał(a):a ja biorę jak mi się za dużo wydaje :D Dawaj gdzie kupić i ile :lol: Sandra Ty też ile psu :) Quote
Saththa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 zaczęłam od wieczora dawać bo wtedy największe natężenie wybuchów. w tej chwili dostaje 1 tabletke na jakies 22 godziny. jest zdecydowanie spokojniejszy ale hmmmm normalny rzekłabym. Nie osowiały ani chwiejacy sie. po prostu jak sobie lezzy na legowisku i cos wystrzeli to nie ma zrywania sie ze skowytem dzikim i latanie na slepo po pokoju obijajac sie, tylko podnosi głowie i tak jakby dochodzil do wniosku ze nic sie nie dzieje bo wraca do lezenia. w sylwestra dostanie dwie ;) Quote
eria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 hydroxyzynka dobra rzecz, u nas też bardzo chwalą ostatnio Zomiren - też ludzki i też ponoć fajnie działa, bez otępiania zbędnego. Foxi musi po prostu przetrwać (boi się bardzo, ale z powodu jednego wieczoru nie będę jej nic dawać) a młoda nie wie o co chodzi, jak strzelają podnosi łeb i kładzie z powrotem widząc,że paniki nie ma ogólnej, więc liczę,że przetrwa bez większych sensacji Quote
Recommended Posts