Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no nie dostałam no a mnie by się przydało jeśli coś mądrego tam piszą :lol:[/QUOTE]

Nie wiemc zy mądrego bo tylko przekartkowałam naarzie;) choroby skór u psów i kotów;)

Cos namodziłam znowu hyhy

Posted

[quote name='Saththa']...Cos namodziłam znowu hyhy
Chyba mi się okulary kłaniają, bo zamiast namodziłam, ja przeczytałam coś nasmrodziłam:roflt:
Teraz siedzę i ryję do monitora ze śmiechu:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']Chyba mi się okulary kłaniają, bo zamiast namodziłam, ja przeczytałam coś nasmrodziłam:roflt:
Teraz siedzę i ryję do monitora ze śmiechu:roflt:

nooo ilez to człowiek sam sobie radości potrafi sprawić:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Angi napisał(a):
Cześć, żyjecie jakoś po tych świętach? :lol:

jakos;)

I witamy;)

eria napisał(a):
No właśnie, Sandra wszędzie jest tylko nie u siebie :) zapodaj no jakieś fotki Tazzia!

Nie ma fot ;) Ostatnio tyle było ze sie wyczerpał limit na ten rok:lol:

A zyjemu sobie spokojnie... wszak Tazz naćpany od dwóch dni;) ale tfu tfu chyba w koncu trafilismy na dobry srodek;) Bo zeszłoroczna pasta to do du py pomysł był.

EDIT.

A Tazz za chwile powinien sie na FB pokazać;) Bo sie kąpalismy;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a co mu dałaś???

zerduszko napisał(a):
Gadaj o ćpaniu - ja się z Wami dziele!

Recepte na Ludzkie uspokajające dostał. Hydroxyzinum VP sie to nazywa.

Posted

zaczęłam od wieczora dawać bo wtedy największe natężenie wybuchów. w tej chwili dostaje 1 tabletke na jakies 22 godziny. jest zdecydowanie spokojniejszy ale hmmmm normalny rzekłabym. Nie osowiały ani chwiejacy sie. po prostu jak sobie lezzy na legowisku i cos wystrzeli to nie ma zrywania sie ze skowytem dzikim i latanie na slepo po pokoju obijajac sie, tylko podnosi głowie i tak jakby dochodzil do wniosku ze nic sie nie dzieje bo wraca do lezenia.

w sylwestra dostanie dwie ;)

Posted

hydroxyzynka dobra rzecz, u nas też bardzo chwalą ostatnio Zomiren - też ludzki i też ponoć fajnie działa, bez otępiania zbędnego.
Foxi musi po prostu przetrwać (boi się bardzo, ale z powodu jednego wieczoru nie będę jej nic dawać) a młoda nie wie o co chodzi, jak strzelają podnosi łeb i kładzie z powrotem widząc,że paniki nie ma ogólnej, więc liczę,że przetrwa bez większych sensacji