Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Z racji nie działających tabletek wczoraj wieczorem i w nocy ratowaliśmy sie wykorzystując lizanie jako sposób wyspokojenia się i tak oto powstał trochę ciemny ale ejdnak filmik z Lizakiem :) [video=youtube;reaYjqg8VLo]http://www.youtube.com/watch?v=reaYjqg8VLo&feature=youtu.be[/video] http://www.youtube.com/watch?v=reaYjqg8VLo&feature=youtu.be Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 malawaszka napisał(a):wow ale zasuwa tym jęzorkiem :lol: jakbym nagrała o 24 to by dopiero było;) a to jest jakoś o 20 ;) Im wiecej stresu tym szybciej;) Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 a nie dostał srakulca po takiej ilości pasty?? ja tematycznie pytam... bo to przecież mój ulubiony temat. Quote
Margi Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ale łakomczuch.Fajnie mu idzie to lizanie.:eviltong: Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 malawaszka napisał(a):a nie dostał srakulca po takiej ilości pasty?? ja tematycznie pytam... bo to przecież mój ulubiony temat. Nie dostał;) spodziewałam sie kupy gorszej jakości dzis ale była nawet lepsza niż zwykle :lol: Chocaz to pasta z łososia a łosoś dobrze wpływa Margi napisał(a):Ale łakomczuch.Fajnie mu idzie to lizanie.:eviltong: Znaczy sie coś widac;) Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Fides79 napisał(a):ale zasuwa tym jęzorem, ekspresowo :lol: Kiedys muszę g o nagrac jak naprawde zasuwa;) Quote
zerduszko Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ciesz się, że chce jeść. Słodki! No, to mamy rok spokoju! :lol: Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 zerduszko napisał(a):Ciesz się, że chce jeść. Słodki! No, to mamy rok spokoju! :lol: Ciesze się. Nawet jak sie odrywa od ejdzenia przy połnocy to dawał sie skusić spowrotem, chociaz juz kolo 1 miał dość :lol: Ja mam spokój do sierpnia... bedzie wielki pokaz fajerwerków jak co roku.... na szczescie trwa tylko jakies 2h z przerwami a nie tyle dni;) Quote
Saththa Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 WATACHA napisał(a):Straszny lizus z Tazia ;) i to dosłownie ;) Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Tazzman zeżarł chodniczek.... :watpliwy: Albo sie zbuntowałz e po 11 dniach mojego wolnego znowu siedzi sam... Albo odreagowuje osttanie 5 dni strzelania... albo znowu ma problemy skórne :mdleje: F U C K. Quote
zerduszko Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ale tak całkiem, czy tylko poszatkował? Nie przejmuj się, może to ten ostatni raz ;) Quote
Fides79 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 dobrze, że tylko chodniczek, a nie np. kołdrę, albo jakiś mebel, jakby Ci tapczan rozpracował to dopiero by było :lol:;) Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 malawaszka napisał(a):noo oby to było odreagowanie tylko oby oby zerduszko napisał(a):Ale tak całkiem, czy tylko poszatkował? Nie przejmuj się, może to ten ostatni raz ;) tia :roll: osttani :lol: nie no tak nadgryzł i pociagał z 1 strony;) Fides79 napisał(a):dobrze, że tylko chodniczek, a nie np. kołdrę, albo jakiś mebel, jakby Ci tapczan rozpracował to dopiero by było :lol:;) do kołdry nie ma dostepu;) sypialnie zamykam;) Quote
Margi Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Przytargaj mu przyjaciela np.kota lub psa nie będzie się nudził. :eviltong: Quote
wilczy zew Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Margi napisał(a):Przytargaj mu przyjaciela np.kota lub psa nie będzie się nudził. :eviltong: weź Zefirka,weź Zefirka :evil_lol: Quote
Fides79 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 do kołdry nie ma dostepu;-) sypialnie zamykam;-) dla chcącego... ;):evil_lol: jest na dogo taki wątek gdzie właściciele pokazują jak "zdolne" mają psy :diabloti: Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Margi napisał(a):Przytargaj mu przyjaciela np.kota lub psa nie będzie się nudził. :eviltong: nie mogę;) zabawki mu zostawiłam;) wilczy zew napisał(a):weź Zefirka,weź Zefirka :evil_lol: nie mam serca Ci go odebrac Fides79 napisał(a):dla chcącego... ;):evil_lol: jest na dogo taki wątek gdzie właściciele pokazują jak "zdolne" mają psy :diabloti: Ciiiiiiiiiiiii.... drzwi sa juz trochu wygryzione jak miał poprzednio problemy ze skórą;) a watek znam:) Szkodniki? Quote
Recommended Posts