Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Fides79']eeee to ja nie mam takich ustawien :roll: ale jeszcze chwilka i bedzie u mnie widoczny 3000 post :multi::chlup::chlup::chlup:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']noo to zdrówko za ten 3000 :drinking:[/QUOTE] Przenosimy impreze do Kingi :lol: Quote
Fides79 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nie przenosimy, bo to w Twojej galerii te 3000 :cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='eria']3003 posty :D[/QUOTE] to do ilu liczymy??? do 4000? :roflt: Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 jak do 4000 to przenosimy imprezę do Ciebie ja mam problem bo mi się realny alkohol skończył hihih chyba wiec pójdę spać .... edit. oo znalazłam jeszcze kukułkówkę własnej roboty :) Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Fides79']nie przenosimy, bo to w Twojej galerii te 3000 :cool3::evil_lol:[/QUOTE] Ooooo kurde :roflt::) [quote name='eria']3003 posty :D[/QUOTE] Oooo kurde do kwadratu :o [quote name='malawaszka']to do ilu liczymy??? do 4000? :roflt:[/QUOTE] ale to może nie dzis :lol: [quote name='eria']jak do 4000 to przenosimy imprezę do Ciebie ja mam problem bo mi się realny alkohol skończył hihih chyba wiec pójdę spać .... edit. oo znalazłam jeszcze kukułkówkę własnej roboty :)[/QUOTE] heeheheh to wizja snu się troszku odroczyła w czasie :D Quote
wilczy zew Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 dzisiejszej nocy jest deszcz meteorytów Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Oooo pamiętam kilka lat temu ze znajomym polazłam na ten deszcz meteorytów patrzeć w las około 1 w nocy . Jaki to człowiek durny był , niebo było zachmurzone , nic nie było widać. Nawet ścieżki nie było widać. :D Ale w zeszłym roku w ten dzień oglądałam meteoryty na Helu na tarasie, cudnie było. kukułki jest na dnie ,ale jeszcze na chwilkę starczy Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='wilczy zew']dzisiejszej nocy jest deszcz meteorytów[/QUOTE] Oooo kurde racja.... a o ktorej? [quote name='eria']Oooo pamiętam kilka lat temu ze znajomym polazłam na ten deszcz meteorytów patrzeć w las około 1 w nocy . Jaki to człowiek durny był , niebo było zachmurzone , nic nie było widać. Nawet ścieżki nie było widać. :D Ale w zeszłym roku w ten dzień oglądałam meteoryty na Helu na tarasie, cudnie było. kukułki jest na dnie ,ale jeszcze na chwilkę starczy[/QUOTE] heheh po ciemnku do l asu??? w życiu! Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 hahaha eria :roflt: do lasu? dobre dobre :lol: ja już wczoraj widziałam pojedyncze :loveu: Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='malawaszka']hahaha eria :roflt: do lasu? dobre dobre :lol: ja już wczoraj widziałam pojedyncze :loveu:[/QUOTE] no w sumie zeby chociaż na jakaś polane w lesie ale tak do lasu?:lol!: Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 No nie takiego całkiem lasu,na nasz poligon, no ale lasu kawałek też tam jest i trzeba go było przejść żeby się dostać na kawałek wolnej przestrzeni ;) Ale ja wtedy młoda i głupia romantycznej randki się spodziewałam to polazłam o tej 1 w nocy, z psami szłam hihih -musiałybyście widzieć to zdziwienie w oczach obydwu mówiące" ty pańcia oszalałaś ? w środku nocy mamy gdzieś iść ?".:evil_lol: :knajpa::beerchug: Quote
wilczy zew Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nie znam godziny ale chyba już powinny spadać Quote
Fides79 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ha ha takie pojedyncze "spadające gwiazdy" to tez kiedyś widziałam a dzis, przy cześciowo zachmurzonym niebie i w dodatku w centrumie miasta to ja sobie spadających po imprezach mogę zobaczyc :lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ja zaraz lece z kundlami bo zaczynają się aktywizować na wieczorny spacer to zobaczę czy chmur nie ma i może jakieś szczęście mi się trafi :D Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='eria']No nie takiego całkiem lasu,na nasz poligon, no ale lasu kawałek też tam jest i trzeba go było przejść żeby się dostać na kawałek wolnej przestrzeni ;) Ale ja wtedy młoda i głupia romantycznej randki się spodziewałam to polazłam o tej 1 w nocy, z psami szłam hihih -musiałybyście widzieć to zdziwienie w oczach obydwu mówiące" ty pańcia oszalałaś ? w środku nocy mamy gdzieś iść ?".:evil_lol: :knajpa::beerchug:[/QUOTE] heheh biedne futra;) [quote name='wilczy zew']nie znam godziny ale chyba już powinny spadać[/QUOTE] kurde poszłabym na taras ale Tazzio na mnie śpi... chwilowo w zaistaniałych okolicznościach zakaz kanapy wycofano ... [quote name='Fides79']ha ha takie pojedyncze "spadające gwiazdy" to tez kiedyś widziałam a dzis, przy cześciowo zachmurzonym niebie i w dodatku w centrumie miasta to ja sobie spadających po imprezach mogę zobaczyc :lol:[/QUOTE] hmmm ciekawe jak u mnie;p Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 OK, ja też z Foxi na ostatnie siq idę ,na niebo zerknę i nyny. Dzięki za pogaaduchy i do zobaczenia koło południa hihihi Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='eria']OK, ja też z Foxi na ostatnie siq idę ,na niebo zerknę i nyny. Dzięki za pogaaduchy i do zobaczenia koło południa hihihi[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']u mnie zachmurzyło się[/QUOTE] to ja ide zobaczyć;) Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ja już chyba mogę zapomnieć o meteorach - w oknie widzę, że się błyska więc pewnie zachmurzone niebo Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='malawaszka']ja już chyba mogę zapomnieć o meteorach - w oknie widzę, że się błyska więc pewnie zachmurzone niebo[/QUOTE] u mnie tez ehhh ide spac, Dobranoc;) Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Też idę spać, do niedzieli. Waszce się alko nie skończył i nie będzie miała z kim dopić :lol: Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='malawaszka']no co za śpiochy :obrazic:[/QUOTE] [quote name='zerduszko']Też idę spać, do niedzieli. Waszce się alko nie skończył i nie będzie miała z kim dopić :lol:[/QUOTE] yhhh ostatnio spię po jakies 3-4h na dobę;/ juz ledwo siedze, wląsciwie pół leże;) Quote
Recommended Posts