Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jessu ale imprezka!!!! .... musze skończyć ten urlop w końcu bo nie ogarniam wszystkich galerii jak tak wpadam tylko na 5 minut...

a mi sie zdjęcia księżyca podobają! :)

Posted

[quote name='jambi']jessu ale imprezka!!!! .... musze skończyć ten urlop w końcu bo nie ogarniam wszystkich galerii jak tak wpadam tylko na 5 minut...

a mi sie zdjęcia księżyca podobają! :)[/QUOTE]

ciesze się, ze się podobają;p
[quote name='ahedok']przychodzę po przerwie a tu zamiast Tazzmana jakieś imprezy xD
czekam na fooooty ;)[/QUOTE]

Noooo foty... może byc cięzko;)
[quote name='FredziaFredzia']Ale tu impreza, no no! :diabloti:[/QUOTE]

Impreza była przednia i bardzo mnie na duchu podniosła- Dziękuję :Rose:

Posted

[quote name='Saththa']
Impreza była przednia i bardzo mnie na duchu podniosła- Dziękuję :Rose:[/QUOTE]

jak coś w każdej chwili można zorganizować następną :cool3::calus:

Posted

[quote name='Fides79']jak coś w każdej chwili można zorganizować następną :cool3::calus:[/QUOTE]

i zaprosić wszystkich może :cool3: bo niektórzy się czują pokrzywdzeni, że przegapili :diabloti:

Posted

[quote name='ahedok']i zaprosić wszystkich może :cool3: bo niektórzy się czują pokrzywdzeni, że przegapili :diabloti:[/QUOTE]

hi hi
myśmy sobie tu takiego spontana zrobiły, a kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi, a w ogóle to dzieci o tej porze juz śpią a na alkohol mogą popatrzeć na zdjęciach :eviltong:

Posted

[quote name='Fides79']hi hi
myśmy sobie tu takiego spontana zrobiły, a kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi, a w ogóle to dzieci o tej porze juz śpią a na alkohol mogą popatrzeć na zdjęciach :eviltong:[/QUOTE]

hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P

Posted

[quote name='ahedok']hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P[/QUOTE]

proszę mnie sie tu nie wymądrzać!
ja ręki do demoralizacji młodzieży nie przyłożę
a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']słusznie,bo tak naprawdę to robią to ich rodzice dając dom i utrzymanie :eviltong:[/QUOTE]

i dobrze robią, cześć im za to :D

[quote name='Fides79']proszę mnie sie tu nie wymądrzać!
a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;)[/QUOTE]

okok, jeszcze rok, 10 miesięcy i naście dni ;)

Posted

[quote name='Fides79']jak coś w każdej chwili można zorganizować następną :cool3::calus:[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:
[quote name='ahedok']i zaprosić wszystkich może :cool3: bo niektórzy się czują pokrzywdzeni, że przegapili :diabloti:[/QUOTE]

Nikogo nie zapraszałam ;) Sami przyszli i chwała im za to;)
[quote name='Fides79']hi hi
myśmy sobie tu takiego spontana zrobiły, a kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi, a w ogóle to dzieci o tej porze juz śpią a na alkohol mogą popatrzeć na zdjęciach :eviltong:[/QUOTE]

No i tak w sumie to sobie popatrzyła na zdjecia :lol::)

[quote name='wilczy zew'][quote name='ahedok']hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P[/QUOTE]słusznie,bo tak naprawdę to robią to ich rodzice dając dom i utrzymanie :eviltong:[/QUOTE]

No i to jest prawda;)
a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;)[/QUOTE]

Tez racja;)
[quote name='ahedok']
okok, jeszcze rok, 10 miesięcy i naście dni ;)[/QUOTE]

Uuuu to jeszcze trochę:)

Posted

A Ty tak od 18-stki zaczęłaś ;)?

Posted

bianka19 napisał(a):
nie nieźle, wy tu imprezki urządzacie z okazji 3000 postu, a zdjęcia się same nie zrobią. :D

Tekla64 napisał(a):
no co racja to racja!!!!

Mam rozładowana baterie w aparacie... i tak to jest problem bo nie pamietam coby ja podłączyć :( Tj ja pamietam jak mnie w domu nie ma... jak wchdozę do dou to mnie atakuje tyle spraw ze zapominam heh

Posted

Saththa napisał(a):
Mam rozładowana baterie w aparacie... i tak to jest problem bo nie pamietam coby ja podłączyć :( Tj ja pamietam jak mnie w domu nie ma... jak wchdozę do dou to mnie atakuje tyle spraw ze zapominam heh

jak będziesz wychodzic z domu to powieś sobie kartke z przypomnieniem, tak żebyś ją zobaczyła zaraz jak wejdziesz ;)

Posted

Saththa napisał(a):

rozsądna ta twoja wymówka. :D