jambi Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 jessu ale imprezka!!!! .... musze skończyć ten urlop w końcu bo nie ogarniam wszystkich galerii jak tak wpadam tylko na 5 minut... a mi sie zdjęcia księżyca podobają! :) Quote
ahedok Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 przychodzę po przerwie a tu zamiast Tazzmana jakieś imprezy xD czekam na fooooty ;) Quote
Saththa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='jambi']jessu ale imprezka!!!! .... musze skończyć ten urlop w końcu bo nie ogarniam wszystkich galerii jak tak wpadam tylko na 5 minut... a mi sie zdjęcia księżyca podobają! :)[/QUOTE] ciesze się, ze się podobają;p [quote name='ahedok']przychodzę po przerwie a tu zamiast Tazzmana jakieś imprezy xD czekam na fooooty ;)[/QUOTE] Noooo foty... może byc cięzko;) [quote name='FredziaFredzia']Ale tu impreza, no no! :diabloti:[/QUOTE] Impreza była przednia i bardzo mnie na duchu podniosła- Dziękuję :Rose: Quote
Fides79 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Saththa'] Impreza była przednia i bardzo mnie na duchu podniosła- Dziękuję :Rose:[/QUOTE] jak coś w każdej chwili można zorganizować następną :cool3::calus: Quote
ahedok Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Fides79']jak coś w każdej chwili można zorganizować następną :cool3::calus:[/QUOTE] i zaprosić wszystkich może :cool3: bo niektórzy się czują pokrzywdzeni, że przegapili :diabloti: Quote
Fides79 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='ahedok']i zaprosić wszystkich może :cool3: bo niektórzy się czują pokrzywdzeni, że przegapili :diabloti:[/QUOTE] hi hi myśmy sobie tu takiego spontana zrobiły, a kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi, a w ogóle to dzieci o tej porze juz śpią a na alkohol mogą popatrzeć na zdjęciach :eviltong: Quote
ahedok Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Fides79']hi hi myśmy sobie tu takiego spontana zrobiły, a kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi, a w ogóle to dzieci o tej porze juz śpią a na alkohol mogą popatrzeć na zdjęciach :eviltong:[/QUOTE] hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P Quote
wilczy zew Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='ahedok']hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P[/QUOTE] słusznie,bo tak naprawdę to robią to ich rodzice dając dom i utrzymanie :eviltong: Quote
Fides79 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='ahedok']hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P[/QUOTE] proszę mnie sie tu nie wymądrzać! ja ręki do demoralizacji młodzieży nie przyłożę a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;) Quote
ahedok Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='wilczy zew']słusznie,bo tak naprawdę to robią to ich rodzice dając dom i utrzymanie :eviltong:[/QUOTE] i dobrze robią, cześć im za to :D [quote name='Fides79']proszę mnie sie tu nie wymądrzać! ja ręki do demoralizacji młodzieży nie przyłożę a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;)[/QUOTE] okok, jeszcze rok, 10 miesięcy i naście dni ;) Quote
Saththa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Fides79']jak coś w każdej chwili można zorganizować następną :cool3::calus:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='ahedok']i zaprosić wszystkich może :cool3: bo niektórzy się czują pokrzywdzeni, że przegapili :diabloti:[/QUOTE] Nikogo nie zapraszałam ;) Sami przyszli i chwała im za to;) [quote name='Fides79']hi hi myśmy sobie tu takiego spontana zrobiły, a kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi, a w ogóle to dzieci o tej porze juz śpią a na alkohol mogą popatrzeć na zdjęciach :eviltong:[/QUOTE] No i tak w sumie to sobie popatrzyła na zdjecia :lol::) [quote name='wilczy zew'][quote name='ahedok']hohoho dzieci nie trzymają w domu olbrzymków :P[/QUOTE]słusznie,bo tak naprawdę to robią to ich rodzice dając dom i utrzymanie :eviltong:[/QUOTE] No i to jest prawda;) [quote name='Fides79']proszę mnie sie tu nie wymądrzać! ja ręki do demoralizacji młodzieży nie przyłożę a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;)[/QUOTE] Tez racja;) [quote name='ahedok'] okok, jeszcze rok, 10 miesięcy i naście dni ;)[/QUOTE] Uuuu to jeszcze trochę:) Quote
WATACHA Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Fides79']proszę mnie sie tu nie wymądrzać! ja ręki do demoralizacji młodzieży nie przyłożę a jak będziesz miała odpowiedni dokument ze zdjęciem informujący że 18 rż ukonczyłaś to wtedy bedziemy rozmawiac inaczej ;)[/QUOTE] A Ty tak od 18-stki zaczęłaś ;)? Quote
Fides79 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='WATACHA']A Ty tak od 18-stki zaczęłaś ;)?[/QUOTE] taak :eviltong: Quote
WATACHA Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Fides79']taak :eviltong:[/QUOTE] Uważaj, bo uwierzę ;) Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Fides79 napisał(a):taak :eviltong: jakoś to tak ... nie do końca zabrzmiało.... :evil_lol: ja sie przyznaje, przed 18 zaczęłam... Quote
Tekla64 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a ja nie pamietam :shake: ale na 18kie to napewno ..... sie niestety zaprawilam:oops: Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tekla64 napisał(a):a ja nie pamietam :shake: no ja pamiętam... tego sie nie da zapomnieć... :roflt: Quote
WATACHA Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 To ja się nie będę wypowiadać kiedy to pierwszy raz trunku spróbowałam, bo wyjdę na jakiś niezły element ha,ha,ha Quote
bianka19 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 nie nieźle, wy tu imprezki urządzacie z okazji 3000 postu, a zdjęcia się same nie zrobią. :D Quote
Saththa Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 bianka19 napisał(a):nie nieźle, wy tu imprezki urządzacie z okazji 3000 postu, a zdjęcia się same nie zrobią. :D Tekla64 napisał(a):no co racja to racja!!!! Mam rozładowana baterie w aparacie... i tak to jest problem bo nie pamietam coby ja podłączyć :( Tj ja pamietam jak mnie w domu nie ma... jak wchdozę do dou to mnie atakuje tyle spraw ze zapominam heh Quote
jambi Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Saththa napisał(a):Mam rozładowana baterie w aparacie... i tak to jest problem bo nie pamietam coby ja podłączyć :( Tj ja pamietam jak mnie w domu nie ma... jak wchdozę do dou to mnie atakuje tyle spraw ze zapominam heh jak będziesz wychodzic z domu to powieś sobie kartke z przypomnieniem, tak żebyś ją zobaczyła zaraz jak wejdziesz ;) Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Saththa napisał(a):Mam rozładowana baterie w aparacie... i tak to jest problem bo nie pamietam coby ja podłączyć :( Tj ja pamietam jak mnie w domu nie ma... jak wchdozę do dou to mnie atakuje tyle spraw ze zapominam heh rozsądna ta twoja wymówka. :D Quote
Recommended Posts