WATACHA Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):No właśnie :mad::) Ale to nie moja wina.Nagle coś w głowie mi podpowiada, nakłania do złych czynów...:) Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 WATACHA napisał(a):Ale to nie moja wina.Nagle coś w głowie mi podpowiada, nakłania do złych czynów...:) Kurcze to się zaczyna robic niebezpieczne, jak Ci coś w głowie podpowiada :) Quote
WATACHA Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):Kurcze to się zaczyna robic niebezpieczne, jak Ci coś w głowie podpowiada :) Taaaaaak?Ja mam tak od dzieciństwa.I co należy tym zrobić? Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 WATACHA napisał(a):Taaaaaak?Ja mam tak od dzieciństwa.I co należy tym zrobić? Albo zapić albo do specjalisty iść;) Quote
taxelina Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Saththa napisał(a):A tak na marginesie czuję się atakowana przez Ciebie, ze zdjęć nie dodaję :shake: E tam ja tylko sie pytam to chyba dobrze ze chce obejrzec fajnego Tazzmana :) Quote
Saththa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 deer_1987 napisał(a):E tam ja tylko sie pytam to chyba dobrze ze chce obejrzec fajnego Tazzmana :) No ja myślę;) Quote
Maalwi Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A my pozazdroścliliśmy wypadu nad wodę i sami byliśmy hihihi :D fotki u mnie w galerii ;) Quote
malawaszka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 zerduszko napisał(a):Dawaj zdjęcia, a jak nie to Ci Waszka Zbynia podrzuci :diabloti: hahaha a co to za straszak? :D Quote
Saththa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Maalwi napisał(a):A my pozazdroścliliśmy wypadu nad wodę i sami byliśmy hihihi :D fotki u mnie w galerii ;) Hmmm ajkiego wypadu? jakos sobie nie przypominam abym gdzies była :hmmmm: malawaszka napisał(a):hahaha a co to za straszak? :D nie udany ze względu na odległość;) Quote
Saththa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 bianka19 napisał(a):przyszliśmy się przywitać! :D ania90 napisał(a):witamy sie :) No to witam :) Quote
wilczy zew Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 pies przy rowerze: ucz Tazzika zmiany kierunkow-lewo,prawo,prosto,przydaje się(ja jeździłam rownież ulicami); rusza na hasło aby nie pociagnać rowerzysty:ruszaj,stajemy przy zatrzymaniu,oczywiscie hasła są przykładowe;mój jeszcze reagowal na "szybciej" i "wolniej" jak dojeżdzaliśmy do skrzyżowania Quote
Culineo Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 dzisiaj widziałam babe z DON'kiem na kolcach i krótkiej smyczy ciągniętego przy rowerze ! Quote
Saththa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 wilczy zew napisał(a):pies przy rowerze: ucz Tazzika zmiany kierunkow-lewo,prawo,prosto,przydaje się(ja jeździłam rownież ulicami); rusza na hasło aby nie pociagnać rowerzysty:ruszaj,stajemy przy zatrzymaniu,oczywiscie hasła są przykładowe;mój jeszcze reagowal na "szybciej" i "wolniej" jak dojeżdzaliśmy do skrzyżowania Oooo nauka kierunków może się przyda jeszcze przy aportowaniu bo ta Ciapa nie patrzy tylko biegnie ;) Nawet jak ja rzucę w lewo to on biegnie prosto :lol: Bardzo Ci dziękuję za cenne uwagi;) klaudusia0219 napisał(a):dzisiaj widziałam babe z DON'kiem na kolcach i krótkiej smyczy ciągniętego przy rowerze ! Suuuper ;) Chociaz bardziej widowiskowy byłby widok babko ciągnietej przez DONka :lol: Quote
Culineo Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Saththa']Oooo nauka kierunków może się przyda jeszcze przy aportowaniu bo ta Ciapa nie patrzy tylko biegnie ;) Nawet jak ja rzucę w lewo to on biegnie prosto :lol: Bardzo Ci dziękuję za cenne uwagi;) mój juz ogarnia komende TAM i patrzy gdzie pokazuje :D Suuuper ;) Chociaz bardziej widowiskowy byłby widok babko ciągnietej przez DONka :lol: wtedy to byłabym bardzo zadowolona :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Tazz ogólnie zakręcony na piłkę, podjarany heh leci nie patrzy a raczej skokami jak sarenka za piłką pędzi :lol: Quote
Culineo Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Saththa napisał(a):Tazz ogólnie zakręcony na piłkę, podjarany heh leci nie patrzy a raczej skokami jak sarenka za piłką pędzi :lol: mój też ! hahahah szczególnie jak nie dostrzega jej w trawie to wtedy się odbija jak antylopa :roflt: Quote
zerduszko Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 klaudusia0219 napisał(a):dzisiaj widziałam babe z DON'kiem na kolcach i krótkiej smyczy ciągniętego przy rowerze ! Ja widziałam psa przy rowerze... który miał spięty kantarek&kolce... flexi. Tego chyba nic nie przebije. Quote
wilczy zew Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 fakt tego już chyba nic nie przebije..... znajomość kierunkow mojemu psu przydawała się podczas aportowania z wody,czasami nie widzial a nie odpuścil-uwielbiał aportować z wody Quote
WATACHA Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 zerduszko napisał(a):Ja widziałam psa przy rowerze... który miał spięty kantarek&kolce... flexi. Tego chyba nic nie przebije. Mogła jeszcze skórzany kaganiec założyć, co by psu się lepiej oddychało:shake: Moje psy się już nauczyły, że ich ciągle oszukuje (albo rzucam nagle w druga stronę, albo szybko chowam za siebie i głupa rżnę :diabloti:) i nie dają tak łatwo się robić w konia.:lol: Quote
Saththa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 nie skorzany tylko tubę! jakis czas temu amstaf na wybiegu tak ganiał... zezor wystawił ale nic więcej mocniej szczęki nie mógł otworzyć... upał pies w ruchu... super pomysł :mdleje: Quote
WATACHA Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja właśnie Mentorowi muszę kupić jakiś fajny kaganiec.Bo ma właśnie skórzany (kryty), ale chyba tylko raz założyłam.Mimo, że była zima psu było ciężko.Mamy też taśmę, ale to na lato też nie bardzo. Quote
Saththa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 WATACHA napisał(a):Ja właśnie Mentorowi muszę kupić jakiś fajny kaganiec.Bo ma właśnie skórzany (kryty), ale chyba tylko raz założyłam.Mimo, że była zima psu było ciężko.Mamy też taśmę, ale to na lato też nie bardzo. fizjologa mu trza;) sa lekkie i wytrzymnałe:) do tego pies moze rozdziawić paszczę bo nie ogranicza szczęki;) Quote
WATACHA Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Saththa napisał(a):fizjologa mu trza;) sa lekkie i wytrzymnałe:) do tego pies moze rozdziawić paszczę bo nie ogranicza szczęki;) Wiem , Leoś taki ma.Pamiętam , że Mentorowi też mieliśmy kupić, ale nie było rozmiaru.A potem kupiłam ten skórzany sama nie wiem po co. Quote
Recommended Posts