Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA napisał(a):
Ale to nie moja wina.Nagle coś w głowie mi podpowiada, nakłania do złych czynów...:)

Kurcze to się zaczyna robic niebezpieczne, jak Ci coś w głowie podpowiada :)

Posted

Saththa napisał(a):
Kurcze to się zaczyna robic niebezpieczne, jak Ci coś w głowie podpowiada :)

Taaaaaak?Ja mam tak od dzieciństwa.I co należy tym zrobić?

Posted

Saththa napisał(a):
A tak na marginesie czuję się atakowana przez Ciebie, ze zdjęć nie dodaję :shake:

E tam ja tylko sie pytam to chyba dobrze ze chce obejrzec fajnego Tazzmana :)

Posted

Maalwi napisał(a):
A my pozazdroścliliśmy wypadu nad wodę i sami byliśmy hihihi :D
fotki u mnie w galerii ;)

Hmmm ajkiego wypadu? jakos sobie nie przypominam abym gdzies była :hmmmm:
malawaszka napisał(a):
hahaha a co to za straszak? :D

nie udany ze względu na odległość;)

Posted

pies przy rowerze: ucz Tazzika zmiany kierunkow-lewo,prawo,prosto,przydaje się(ja jeździłam rownież ulicami); rusza na hasło aby nie pociagnać rowerzysty:ruszaj,stajemy przy zatrzymaniu,oczywiscie hasła są przykładowe;mój jeszcze reagowal na "szybciej" i "wolniej" jak dojeżdzaliśmy do skrzyżowania

Posted

wilczy zew napisał(a):
pies przy rowerze: ucz Tazzika zmiany kierunkow-lewo,prawo,prosto,przydaje się(ja jeździłam rownież ulicami); rusza na hasło aby nie pociagnać rowerzysty:ruszaj,stajemy przy zatrzymaniu,oczywiscie hasła są przykładowe;mój jeszcze reagowal na "szybciej" i "wolniej" jak dojeżdzaliśmy do skrzyżowania

Oooo nauka kierunków może się przyda jeszcze przy aportowaniu bo ta Ciapa nie patrzy tylko biegnie ;) Nawet jak ja rzucę w lewo to on biegnie prosto :lol: Bardzo Ci dziękuję za cenne uwagi;)
klaudusia0219 napisał(a):
dzisiaj widziałam babe z DON'kiem na kolcach i krótkiej smyczy ciągniętego przy rowerze !

Suuuper ;) Chociaz bardziej widowiskowy byłby widok babko ciągnietej przez DONka :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Oooo nauka kierunków może się przyda jeszcze przy aportowaniu bo ta Ciapa nie patrzy tylko biegnie ;) Nawet jak ja rzucę w lewo to on biegnie prosto :lol: Bardzo Ci dziękuję za cenne uwagi;)

mój juz ogarnia komende TAM i patrzy gdzie pokazuje :D

Suuuper ;) Chociaz bardziej widowiskowy byłby widok babko ciągnietej przez DONka :lol:

wtedy to byłabym bardzo zadowolona :evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Tazz ogólnie zakręcony na piłkę, podjarany heh leci nie patrzy a raczej skokami jak sarenka za piłką pędzi :lol:

mój też ! hahahah szczególnie jak nie dostrzega jej w trawie to wtedy się odbija jak antylopa :roflt:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
dzisiaj widziałam babe z DON'kiem na kolcach i krótkiej smyczy ciągniętego przy rowerze !

Ja widziałam psa przy rowerze... który miał spięty kantarek&kolce... flexi. Tego chyba nic nie przebije.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja widziałam psa przy rowerze... który miał spięty kantarek&kolce... flexi. Tego chyba nic nie przebije.

Mogła jeszcze skórzany kaganiec założyć, co by psu się lepiej oddychało:shake:

Moje psy się już nauczyły, że ich ciągle oszukuje (albo rzucam nagle w druga stronę, albo szybko chowam za siebie i głupa rżnę :diabloti:) i nie dają tak łatwo się robić w konia.:lol:

Posted

nie skorzany tylko tubę! jakis czas temu amstaf na wybiegu tak ganiał... zezor wystawił ale nic więcej mocniej szczęki nie mógł otworzyć... upał pies w ruchu... super pomysł :mdleje:

Posted

Ja właśnie Mentorowi muszę kupić jakiś fajny kaganiec.Bo ma właśnie skórzany (kryty), ale chyba tylko raz założyłam.Mimo, że była zima psu było ciężko.Mamy też taśmę, ale to na lato też nie bardzo.

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja właśnie Mentorowi muszę kupić jakiś fajny kaganiec.Bo ma właśnie skórzany (kryty), ale chyba tylko raz założyłam.Mimo, że była zima psu było ciężko.Mamy też taśmę, ale to na lato też nie bardzo.

fizjologa mu trza;) sa lekkie i wytrzymnałe:) do tego pies moze rozdziawić paszczę bo nie ogranicza szczęki;)

Posted

Saththa napisał(a):
fizjologa mu trza;) sa lekkie i wytrzymnałe:) do tego pies moze rozdziawić paszczę bo nie ogranicza szczęki;)

Wiem , Leoś taki ma.Pamiętam , że Mentorowi też mieliśmy kupić, ale nie było rozmiaru.A potem kupiłam ten skórzany sama nie wiem po co.