Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Wiecie co, ja tak mam akurat- w jednej robocie pieski, w drugiej robocie pieski, w domu własne pieski i tak naprawdę to czasem można mieć wszelkich piesków serdecznie dość ;)
[/QUOTE]

haha ja też mam w domu pieski, w robocie pieski, pieski, pieski, pieskie życie - owszem czasem mam dość, ale i tak LUBIE TO :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale i tak LUBIE TO :lol:[/QUOTE]
I o to chodzi w gruncie rzeczy. Można mieć wszędzie i w kółko to samo, byleby to LUBIĆ. :)

Dołączam się z kciukasami. :thumbs:

Posted

[quote name='eria']Wiecie co, ja tak mam akurat- w jednej robocie pieski, w drugiej robocie pieski, w domu własne pieski i tak naprawdę to czasem można mieć wszelkich piesków serdecznie dość ;)

Trzymam za usg ;)[/QUOTE]

ale ja Ci zazdroszcze zmianowej pracy ;)

Już jestesmy po. Tazzman pana dokora hmmmm dopuscił do siebie, mielismy mały problem z wsadzeniem do na stół (mogłam kupic yorka:shake) Bo Jak ja przód podniosłam a pan doktor tył to mi przód opadał, głupie plecy ;/

W każdym raze widac ze cos sie z trzustka dzieje i do tego sciana zołądka jest silnie zgrubiała. Pan doktor duzo nie mowil raczej wypytywał no i jutro sie pewnie dowiemy wiecej bo idziemy do 3 lekarza... :eek2: z wynikami krwi z dzisiejszym i zdjęciami ( Tazzman jakiś niewyrazny w srodku jest:lol: nic nie wiedze;) i ten 3 lekarz ma jakos tak ogarnac to wszystk orazem i osobno i zobaczymy co wyjdzie :mdleje:

Tazzman tak sie trzasł podczas badania ze az sie obraz telepał... jeśli trzeba bedzie bardziej szczegółowo i dokładnie to trzeba będzie go zwiotczyć.

a no i dostalismy kreon 10 000 tj musimy kupić. dwie tabletki dziennie rano i wieczorem. tj rozwalic kapsułke i wymieszac z karma.

tiaaaaaaaaaaaa :roll:

Posted

tez tak probowałam;) i to zawsze działało;)Magda swiatkiem z jaka radoscia u niej na stół wskoczył;)

ale tutaj wcale nie chciał współpracowac... do tego moje plecy niestety nie wytrzymały obciazenia i Tazz leciał, ehhhh

Jak mi go zwiatcza to mi beda go do auta zanosić :lol:

Posted

Biedny Tazzik, ciekawe co tam ten trzeci lekarz wymysli ;-)
Amelowa bardzo ładnie w domu kładzie sie na plecach i pokazuje brzuch, albo na boku a wtedy juz łatwo na plecy. Ale w lecznicy za kazdym razem jak trzeba byo usg robic to ni cholery nie chciala sie polozyc, jak juz ją zmusilam to tylko na sfinksa i nic wiecej...

Posted

jesteśmy...

w sumie nie wiemy nic nowego oprocz tego ze na dzisiejszym usg zoladek wyszedł lepiej niz wczoraj.

w czwartek kolejne badanie krwi. mam nadzieje ze to juz powie coś więcej ehhhh

dalej mamy antyalergiczne, antybiotyk, probiotyk i wszystko heh.

a do tego te enzymy.

A juz kurde miałam nadzieje ze juz koniec eh

Posted

[quote name='Tekla64']..... znaczy nadal diagnozuja? .....
no nic wazne coby sie coraz lepiej robilo a chyba tak jest co?[/QUOTE]

No diagnozują... Tak jest lepiej :)

[quote name='Margi']Wygląda na to,że chyba nie jest tak źle.
Czekamy na dalsze wieści i trzymamy kciuki za kolejne badania.:kciuki:[/QUOTE]

Ja już w sumie sama nie wiem czy mam się załamywac czy co ja mam robić :) CZEKAĆ MAM ehhh

[quote name='wilczy zew']czekamy na dalsze wieści[/QUOTE]

[quote name='Doginka']Oj czekamy, czekamy:nerwy:[/QUOTE]

Ano czekamy i ja z Wami ;)
[quote name='zerduszko']Ło matko, to się robić coraz trudniejsze do zniesienia. Trza mieć końskie zdrowie żeby chorować :([/QUOTE]

Ehhh no ta nie pewno mnie dobija heh

Posted

Trzymamy z całą bandą kciuki i ... wilcze pazury za Tazzika!
BTW - Nie mogę się zorientować, czy drugie USG robiłaś w innym miejscu?
Bo jak w tym samym, to może idź gdzie indziej. Mnie z moim własnym USG zaprzyjaźniony lekarz wygonił do innej lecznicy abym powtórzył, a co powiedział o tym co przyniosłem, to nawet powtarzać nie chcę, :D