Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']biedny Tazzik
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0873_zps0d746030.jpg

:)

Oj tam biedny biedny, biedny to on był pod prysznicem, coś mu w głowę walnełi... pamietasz Shilunie 2 miechy temu? Tak pod prysznicem stał Tazzman wczoraj :eek2:
[quote name='Margi']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0876_zpsac336bde.jpg jaka biedna mokra sierotka :lol:

:) zawinięta biedna;)
[quote name='Doginka']Bardzo ładny zmokły kurek:lol:

Dziękujemy;)
[quote name='Fides79']pod tym kocykiem to wygląda jak zmokły dziadulek a nie kur ;)

Kur Kur ;) Chociaż jakby tak mógłby w głowie już dzidulkiem byc;)
[quote name='zerduszko']Mój ulubiony mokry nochal :loveu:

A kot gdzie? <masz za swoje? :eviltong:

Taaaak :)

Kot w garazu... napisałam u Ciebie :evil_lol:

Jakies ładne światło mam za oknem, zółto tak.

ładnie:loveu:

Posted

Phiiiii, ja się do skrzynki moich psów nie mieszczę, za to w moim łóżku śpią, a raczej rozpychają się wszystkie trzy:roflt:
A widzę, że u Ciebie, to Tazisław robi za poduszkę:lol:

Posted

wykapany Tazzik pewnie bylby bardziej szczesliwy jaky wolno mu sie bylo pwoycierac jak i w co jemu sie chce a nie lezec zawiniety jak baleron
a lozkwa sesja.... pikna i ciekawie zrobione zdjecia

Posted

Tekla64 napisał(a):
wykapany Tazzik pewnie bylby bardziej szczesliwy jaky wolno mu sie bylo pwoycierac jak i w co jemu sie chce a nie lezec zawiniety jak baleron
a lozkwa sesja.... pikna i ciekawie zrobione zdjecia

Dopóki biegał to biegał i sie wycierał ale jak sie juz połozył to musiałam go zawinac bo lizał łapki :shake: