Fides79 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ahhhhhh a my się własnie pakujemy :loveu: I jedziemy do Magdy :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: aaaaa ja też tak chcem :placz: P.S Tazzmanowo konczy dziś 2 lata :lol: stooo lat, stooo laat, stoo latt (bez tarzania się w .... wiadomo czym;) hihihi) Na co zaś głosujecie? pewno na konkursa na e-sznaucerach:cool3: Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Fides79']pewno na konkursa na e-sznaucerach:cool3:[/QUOTE] Na brudasa Tazza? No baby, miałyście mówić, ze juszzz... łobraziłam się. Quote
WATACHA Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Wszystkiego najlepszego dla Tazzmanka i błotka pod dostatkiem ;) Quote
eria Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 na e-sznaucerach rzecz jasna też zagłosowałam !!! Quote
Margi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja też głosowałam i odkryłam,że i Sharki jest i Weszkowe maluchy :loveu: Quote
wilczy zew Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='zerduszko']Na brudasa Tazza? No baby, miałyście mówić, ze juszzz... łobraziłam się.[/QUOTE] przeca linki wysyłają z forum Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jeśli myślisz, ze ja odbieram taką pocztę, to ci powiem, ze nie. Dziennie dostaję conajmniej 50 maili i 90% kasuję. Quote
Margi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 http://forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?t=2989 wcześniej się trzeba zalogować na e-sznaucerach i potem otworzyć tą stronę. Wilczy zew mówi o tym,że przy rejestracji na e-sznaucerach przysyłają link aktywacyjny na pocztę. Quote
zerduszko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dzięki Margi :) Rejestrowałam to się ja trochę dawno temu :] Quote
omry Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Saththa, Ty studiujesz zootechnikę, nie? Możesz mi coś opowiedzieć o tych studiach? :) Czy jest po tym jakieś doświadczenie jeśli chodzi o hodowlę psów, czy tylko zwierzęta gospodarskie? Jak jest z przedmiotami ścisłymi? Ogólnie ciężko? A może coś innego polecisz? Coś z nastawieniem na psy. Quote
zuzolandia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Witamy;-) sie gonicie po grzybowych lasach u Madzi aż zazdroszcze hihihih pozdrowionka;-) Quote
Tekla64 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ano wlasnie dala znac ze juz w Szczecinie , nie po grzybowych lasach Quote
zuzolandia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Tekla64']ano wlasnie dala znac ze juz w Szczecinie , nie po grzybowych lasach aaa no ale nie zmienia to faktu ze biegała hihihi Quote
Tekla64 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 no nie zmienia ino dowodow nie ma hihihi z tych lesnych gonitw ale byly byly!!!! Quote
Saththa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='omry']Saththa, Ty studiujesz zootechnikę, nie? Możesz mi coś opowiedzieć o tych studiach? :) Czy jest po tym jakieś doświadczenie jeśli chodzi o hodowlę psów, czy tylko zwierzęta gospodarskie? Jak jest z przedmiotami ścisłymi? Ogólnie ciężko? A może coś innego polecisz? Coś z nastawieniem na psy. Hmmm z tego co sie orientuje na specjalizacji na magisterce coś tam o psach mieli... Ale bodajże jeden czy dwa przedmioty nie powiem Ci dokłądnie bo ja inna specjalizacja byłam- bo już skończyłam :lol: Ale praktycznie rzecz biorąc to jest to nastawione głównie na zw gosp. Jak chcesz psy to jest podyplomówka w szczecinie. Kynologia. Ale to inż musisz mieć [quote name='zuzolandia']Witamy;-) sie gonicie po grzybowych lasach u Madzi aż zazdroszcze hihihih pozdrowionka;-) Ahhh sama sobie zazdroszczę:) Quote
omry Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja się do tego nie nadaję.. Zostanę ninja :nonono2: Quote
Saththa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='omry']Ja się do tego nie nadaję.. Zostanę ninja :nonono2:[/QUOTE] do czego?............. Quote
omry Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Saththa']do czego?.............[/QUOTE] Do studiowania :) Quote
Saththa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='omry']Do studiowania :)[/QUOTE] Iiiii tam studia sa fajne :evil_lol: Zwłaszcza czas między wykłądami/ćwiczeniami :lol: Quote
lilo Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ale masz fajnie :) taki wypadzik za miasto by mi się strasznie przydał... A co Tazzio dostał ?? na urodziny ?? Quote
eria Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ja się pytam kiedy będą fotki z pobytu w Ownicach ?????? Quote
Doginka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='eria']ja się pytam kiedy będą fotki z pobytu w Ownicach ??????[/QUOTE] Jak Tekla wstawi to ujrzymy:lol::razz: Quote
eria Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Doginka']Jak Tekla wstawi to ujrzymy:lol::razz:[/QUOTE] no właśnie zaraz stąd poszłam do Tekli i się nie zawiodłam hihih :) Quote
Doginka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='eria']no właśnie zaraz stąd poszłam do Tekli i się nie zawiodłam hihih :)[/QUOTE] Oj to to już wiem:roflt: I wiem, na co spoglądasz:roflt: Quote
Recommended Posts