Kar0la Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 I ten pyszek ciągle uśmiechnięty :loveu:. Masz rację do schrupania cały. On mi przypomina pluszową zabawkę. :loveu: Komu słodziaka? Quote
Kar0la Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Taki słodki misiek z niego a domku nadal nie ma... Quote
oktawia6 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bratanek nadal czeka-już byłam pewna że poszedł do nowego domku:-( Quote
brazowa1 Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Akucho,chyba masz racje.Mozliwe,ze Bratanek jest za ladny i zbyt usmiechniety.Nie wzbudza wspolczucia. To sa zdjecia ze spacerow,gdzie on jest szczesliwy... Quote
brazowa1 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Moj Bratanek zwariowal!To szaleniec :lol: Gdziez ten zahukany,niesmialy piesio? Obecnie mam na spacerach wyluzowanego,pewnego siebie psa :loveu: Bylismy dzis na spacerku i oczwiscie znowu trymowanie,az bedzie calkowicie lysy :diabloti: Quote
iwonamaj Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jaki to musi być wyjątkowy charakter...po tylu latach w schronisku... Quote
iwonamaj Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 i dlatego tak bardzo zasłużył sobie na dobry domek na resztę życia... Quote
Kar0la Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cudo na 4 łapach. Prawdziwy cud nad Wisłą!! Komu słodziaka, komu? Quote
iwonamaj Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja też nie rozumiem- śliczny, zdrowy, niestary, wspaniały charakter.... Quote
plastelina Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bratanek oczywiscie cały czas jest na allegro Quote
iwonamaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 On mi spędza sen z powiek- co robić, żeby ten wyjątkowy pies znalazł dom??? Quote
brazowa1 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Pytal sie jeden pan,ale...to moje przewrazliwienie pewnie,bo nie wzbudzil mojego zaufania.Jakos tak lekko mowil,ze 2 tygodnie temu bernardyn sasiadow zagryzl mu podobnego do Bratanka rudaska.Nie jestem pewna,czy upilnowalby Bratanka,skoro nie upilnowal psa,ktorego mial od szczeniaka. No i mial koty,a Bratanek kotami sie nie zachwyca. Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 naprawdę taki urokliwy i niekłopotliwy piesek-nawet do niewielkiego mieszkania! Ślicznej maści, o pięknej sierści-uwielbia czesanko i głaskanko-czeka na dom tyle lat:-( Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 prosimy o domek - może choć tymczas by jakoś dynamiczniej go zareklamować-jako domowego pieszczota-by nawyków domowych nabrał po 6 latach-może to jest jakieś rozwiązanie? Quote
brazowa1 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Teraz jest juz prawie gladki,bo dostalam nowe prezenty dla szorstkowlosych-trymerki!!!! hihih,moze napisze,ze pies,a trymer i degazowka gratis?Kiedys szukalam domu dla kota,gdy juz udalo mi sie znalezc dom,jedna pani uparcie do mnie wydzwaniala,wiec obiecalam ,ze jest takiego samego znajde w schronisku,na co ona ze chce tylko tamtego,bo byl z wyprawka ,hihihihi Bardzo lubie tego psa,ma super pyska,jest niesamowicie optymistyczny. Dzis jak zwykle mial dluzszy spacerek.Lubie z nim chodzic na spacer,bo nie sprawia klopotow-nie skacze,nie gryzie smyczy,jest "rowny".Mimo tylu lat w schronie. Grubasek z niego,ale wcale nie jest "zarty",gardzi sucha karma. Quote
Kar0la Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 brazowa1 napisał(a):Podnosze. Bede u niego dopiero w srode. Wygłaskaj go cioteczko ode mnie.:lol: Quote
Kar0la Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Akucha a tata nie chce pieska?:siara: Nie rozumiem dlaczego nikt go nie chce. To tak jak z moją Gabi. Takie fajne psiaki. Spędziły kawał życia w schronisku a domku nadal nie ma...:-( Quote
Kar0la Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Czemu ta wygrana w totka ciągle mnie omija:placz:??? Mam kilka kandydatów do nowego domu, a przynajmniej na tymczas. Bratanku ile jeszcze masz czekać na domek???:roll: Domku, gdzie jesteś? Quote
Kar0la Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Akucha pomarzyć można, a co mi szkodzi. :roll: Bratanek tez marzy o domu. Mam nadzieję, że jego marzenie niedługo się spełni.:loveu: Quote
Kar0la Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wiem cioteczko, wiem. :lol: Bratanek ma taki słodki pysio. Czemu nikt go nie chce? Quote
Recommended Posts