Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj Bratanek zwariowal!To szaleniec :lol:

Gdziez ten zahukany,niesmialy piesio? Obecnie mam na spacerach wyluzowanego,pewnego siebie psa :loveu:

Bylismy dzis na spacerku i oczwiscie znowu trymowanie,az bedzie calkowicie lysy :diabloti:

Posted

Pytal sie jeden pan,ale...to moje przewrazliwienie pewnie,bo nie wzbudzil mojego zaufania.Jakos tak lekko mowil,ze 2 tygodnie temu bernardyn sasiadow zagryzl mu podobnego do Bratanka rudaska.Nie jestem pewna,czy upilnowalby Bratanka,skoro nie upilnowal psa,ktorego mial od szczeniaka. No i mial koty,a Bratanek kotami sie nie zachwyca.

Posted

prosimy o domek - może choć tymczas by jakoś dynamiczniej go zareklamować-jako domowego pieszczota-by nawyków domowych nabrał po 6 latach-może to jest jakieś rozwiązanie?

Posted

Teraz jest juz prawie gladki,bo dostalam nowe prezenty dla szorstkowlosych-trymerki!!!!

hihih,moze napisze,ze pies,a trymer i degazowka gratis?Kiedys szukalam domu dla kota,gdy juz udalo mi sie znalezc dom,jedna pani uparcie do mnie wydzwaniala,wiec obiecalam ,ze jest takiego samego znajde w schronisku,na co ona ze chce tylko tamtego,bo byl z wyprawka ,hihihihi

Bardzo lubie tego psa,ma super pyska,jest niesamowicie optymistyczny.

Dzis jak zwykle mial dluzszy spacerek.Lubie z nim chodzic na spacer,bo nie sprawia klopotow-nie skacze,nie gryzie smyczy,jest "rowny".Mimo tylu lat w schronie.

Grubasek z niego,ale wcale nie jest "zarty",gardzi sucha karma.

Posted

Akucha a tata nie chce pieska?:siara:

Nie rozumiem dlaczego nikt go nie chce. To tak jak z moją Gabi. Takie fajne psiaki. Spędziły kawał życia w schronisku a domku nadal nie ma...:-(

Posted

Czemu ta wygrana w totka ciągle mnie omija:placz:??? Mam kilka kandydatów do nowego domu, a przynajmniej na tymczas.

Bratanku ile jeszcze masz czekać na domek???:roll: Domku, gdzie jesteś?