Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

dziekuje Wam za pilnowanie Bratanka.Ja teraz jeszcze rzadziej bede na internecie.Buuu...

Sluchajcie,trzeba tego psa wyrwac ze schronu ,bo ja z nim oszaleje.Nie wiem,jak on to robi,ale ciagle wodzi za mna wzrokiem.Wyciagnelam go z boksu na czesanie i spacer i on od tej pory przylepil sie.Mam potworne wyrzuty sumienia,ze jeszcze mu nie znalazlam domu.Wszystkie psy z jego boksu ujadaja,a Bratanek patrzy maslanymi oczyma.Kiedy tylko ide przez pawilon,pies siedzi przy bramce.Chodze juz inna droga,od strony wybiegow,a Bratanek juz tam siedzi i sie PATRZY.Wiem,ze liczy na zabranie go stamtad.Tylko,ze ja go nie zabiore....:placz:

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bratanek jest super terierkowaty, jutro spróbuje go dać na jakieś takie forum, bo jest i śliczny i koleżeński bo super dogaduje się z kolegami. Nie wiem jak z kotami, ale schroniskowy rezydent Ursus na pewno nauczy go szacunku:evil_lol: jak mu się gdzieś biedny Bratanek nawinie.
Bratanek też super okrąglutki:loveu: w sam raz na podryw do Klusi:eviltong:

Posted

Mały elegancik, niekłopotliwy w utrzymaniu szuka domku. Dobrze, że chociaż jego oszczędziła ciocia brązowa bo ta to by wszystkich oskubała, ostrzygła z cudnych futer. No nie powiem, niektóre pieski dzięki temu odmłodziła:lol: ale Bratanek jest piękny jaki jest i nic mu tam poprawiać nie trzeba, no najwyżej pomóc troszkę brzuszka zgubić:p

Posted

[quote name='akucha']Jak tak będzie hopał i hopał, to może brzucho zgubi...

:lol::lol: no nie mogę z tej akuchy, ale zobaczcie ile on ma wspólnego z Klusią- takie same grubaski( no może Klusia o ciutek szersza), tak samo lubią jeść, mają tak samo zawinięte ogonki, kochają ludzi, Klucha ustawia towarzystwo, Bratanek wygląd terierka to pewnie charakterek też nie od parady- nie da sobie wejść na głowę, tak samo urodziwi, wielkość ta sama. Fajnie by razem wyglądali w domku:sabber::sabber:

Posted

Sugerujesz bezmięsną dietę grubaskom? Toć Klusia się zapłacze, dla niej dobrze zjeść to sprawa prorytetowa, to jej największa miłość, radość. Nie możemy jej tego pozbawiać.:mad: No a Bratanek? Grubasek jest właśnie taki piękny, jeju jak ja uwielbiam dobrze wyglądające pieski. No po prostu cód-miód.:loveu:

Posted

Akucho,Bratanka znam od dawna...tylko wtedy dogomanii nie bylo.

To naprawde ladny,fajny pies.Do tego ma przerabane,bo za kazdym razem,gdy go wyciagam z boksu,przy powrocie narazam go na pogryzienie,siedzi z frustratami,ktore tam rzadza.Dlatego o regularnych spacerach moze zapomiec:placz:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Akucho,Bratanka znam od dawna...tylko wtedy dogomanii nie bylo.

To naprawde ladny,fajny pies.Do tego ma przerabane,bo za kazdym razem,gdy go wyciagam z boksu,przy powrocie narazam go na pogryzienie,siedzi z frustratami,ktore tam rzadza.Dlatego o regularnych spacerach moze zapomiec:placz:

:shake::shake: dlatego potrzebuje domku...