Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
No tak, nie dziwię się :lol: ale... Ciotki, musimy zrobić "burzę mózgów", no kruca trzeba go z tego schronu wyrwać!!!! Jak i gdzie????

Zgłosiłam Bratanka w trzech postach - przygarnę psa ze zdjęciami (czy mogłam?) i linkami do wątku. Zaproponować mogę także pokrycie transportu.
Myślę, że Bratanek świetnie by sie nadawał jako pies dla osoby starszej.
O ile czegoś nie pokręciłam, Bratanek jest bezkonfliktowy w stosunku do zwierzat i ludzi dorosłych? ale szczegóły? co z dziećmi? kotami? jak z czystością? wiem że 6 lat w schronie - może by go na tymczas komuś? niechby go nauczył czystości, zapoznał z ruchem ulicznym? sama nie wiem... Nie chciałabym żebyście mnie źle zrozumiały wiem ze Wy macie większe doświadczenie z psiakami z problemami, więc chętnie Wam pomogę - tylko jak?

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, był kiedyś taki film dla dzieci o szorstkowłosym terierowatym piesku, wyglądał niemal identycznie jak Bratanek :cool3: I był bardzo mądry :lol:

Posted

akucha napisał(a):
Kar0la, co tam mrugasz, coś Ci chodzi po głowie????

Bratanek chce do domu, już sześć lat tak czeka... A brązowa1 już zwątpiła, że ktoś go zechce :placz:

Myślę o tym ogłoszeniu w Wyborczej warszawskiej. Napisałam do Lulki. Zobaczymy.:roll:

Posted

akucha napisał(a):
:-o Dziękujemy!!!! Masz szczęśliwą rękę, więc jest nadzieja :lol:

Kochana Lulka się zgodziła.:loveu: Akucha napisz proszę tekst do 140 słów. No i oczywiście trzeba podać kontakt. Mam nadzieję, że zadziała i Brązowa będzie miała gorącą linię.:razz:

Posted

dzieki za opieke nad Bratankiem :)

Juz wiem jedna zla wiadomosc o Bratanku-mimo,ze wykastrowanydosyc dawno,latwo sie zako****e;wczoraj ledwo udalo mi sie go przetargac pod boksem z sunia w czasie cieczki,oczywiscie potem nici ze spaceru,bo sie zakochal i wpatrywal tesknym wzrokiem.
Ech,Bratanek,zachowuj sie!