Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

spróbuję jeszcze Babcię wysłać do koleżanek z kościoła :cool3: z fotkami Bratanka. Dziadek w końcu emeryturę dostaje jeszcze :roll: i dzięki temu Babci psiaki mają dobre jedzenie i veta.

[SIZE=2]A Bratanek odrobinkę przypomina moher prawda? :evil_lol:

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='akucha']:splat: Że też ja na to nie wpadłam!!!! Oczywiście, on jak najbardziej moherowy jest!!!!! Nadaje się na reklamę pod kościołem... Tylko nie wiem, czy babcie-drypcie dadzą sobie z nim radę :cool1: Sześć lat w schronisku przesiedział i teraz poganiać by chciał!!!

akucha takie babcie są zdolne do wszystkiego, jeśli poczują misję :cool3:
ogłoszenia pod kościołami i przy szpitalu u nas bardzo się sprawdzają :multi: może w miejscowości Bratanka też wa rto byłoby spróbować?

Posted

biegać za taką mordeczką i zakręconym ogonkiem to sama przejemność :loveu: jeśli w zamian możnaby podziwiać taaaaki uśmiech :cool3:

tylko nie wiem kogo zareklamować - Bratanka czy Rudą Sendi... chyba obydwa, w końcu ruda parka (wyrzutjków) fajnie się prezentuje ;)

Akucha, dużo masz tej difenbachii? :razz:

Posted

jejku taki słodziak i tyle w schronie... po niego to sie kolejki powinny ustawiac...

dziewczyny, spróbujcie moze dac jakies ogłoszenie ze zdjęciem do gazety...
jak szukałam domku dla Tosi ['] to dwie lokalne gazety zgodziły sie wydrukowac krótki artykuł (trzeba napiac jaka porywającą historie) i zdjecie. Miałam wtedy kilka telefonów (chyba 5), a Tosinka była juz w nowym domu...

nie ma to jak masowy przekaz...:roll:

Posted

akucha napisał(a):
Ciotka, Bratanek jest w Sopocie, tam inna kategoria nakryć głowy :diabloti:
Trójmiasto - okno na świat, ludzie żyją szybko... nie ma czasu na ganianie za Bratankiem, no i zabudowa bardziej zwarta...

hmm, czy to jest przytyk-wytyk do Torunia? no wiecie... ja mieszkam w centrum Wszechświata, z okna, gdyby mi blok nie zasłaniał miałabym pełen monitoring na siedzibę Ojca-Dyrektora...
ale obawiam się że wojujące moherowe berety nie chcą piesia...

Posted

penelopa napisał(a):
hmm, czy to jest przytyk-wytyk do Torunia? no wiecie... ja mieszkam w centrum Wszechświata, z okna, gdyby mi blok nie zasłaniał miałabym pełen monitoring na siedzibę Ojca-Dyrektora...
ale obawiam się że wojujące moherowe berety nie chcą piesia...

Dobre, dobre.:evil_lol: A do rąk Ojca-Dyrektora ani żadnemu moherowemu beretowi to ja bym nawet muchy nie oddała:mad: a co dopiero Bratanka.