Kar0la Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 akucha napisał(a):Brązowa, trochę bezpiecznego seksu to nie przestępstwo :evil_lol: Chłopak jest i tyle... A co, coś się chłopakowi od życia należy za te 6 lat w schronisku.:evil_lol: Quote
Kar0la Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ciekawe czy ogłoszenie w Wyborczejjuż się ukazało... Nikt nie dzwoni.... Bratanek chce do domu!!! Quote
plastelina Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 08.09 kończy sie aukcja na allegro ja dzisiaj wyjedzam i nie bede miała dostepu do neta wiec będe wdzieczna jak ktoś go wystawi,można oczywiscie skopiować opis z obecnej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=124886346 mam nadzieje ze jak wroce to Bratanek bedzie juz w domu:) Quote
Kar0la Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 akucha napisał(a):Nic nie wiem Kar0la, nic... z nim tak łatwo nie pójdzie!!! Trzeba się przygotowac na ostry bój o ten dom :diabloti: Wiem Akucha, wiem. Trzeba próbować. Będziemy walczyć.:evil_lol: Quote
penelopa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 brazowa1 napisał(a):Ano siedzi,czeka,ostatnio sie zakochal. Oby w nim się ktoś zakochał i dał mu domek... Quote
Ulaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cioteczka akucha wprowadza negatywne emocje :crazyeye: Bratanek znajdzie domek przed zimą!! :loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Tak, tak- to prawda, ja zresztą też mam... Quote
penelopa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 akucha napisał(a):Chlip, chlip, chlip.... Nie ryczeć, podbijać! W górę Rudasku! Quote
penelopa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jedyna istota, która w zaistniałej sytuacji może mieć deprechę to Bratanek! a on się uśmiecha i czeka... i jeszcze na kochanie znajduje chęci;) Quote
penelopa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Weź co.... ja Cię próbuję pocieszyć, a Ty zaczynasz depresyjnie wpływać na mnie... Quote
penelopa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 akucha napisał(a)::-( :-( :-( To co my z nim zrobimy???? Cioteczko penelopo, ja wsiowa baba jestem, z Polski D, ale Toruń wielki... Może w Toruniu ktoś go pokocha??? Macie jakieś fora, gdzie można go reklamować??? O matko, ja nie wiem, ale poszukam... ja niedoświadczona, ale spóbuję.. Quote
Ulaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jakbyśmy się pozbyli dziadka, to moja Babcia wzięłaby Bratanka... i nie tylko jego :roll: Jakieś pomysły w związku z powyższym? :diabloti: Quote
Ulaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Diffenbachia powiadasz? do jedzenia czy jakiś napar albo dożylnie? [SIZE=2]Wpadnę w weekend do Babci z fotkami Bratanka. Niech sobie go poporównuje z dziadkiem :vamp: i ewentualnie zgłoszę się do Ciebie po difenbachię :cool3: Quote
penelopa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Ulaa']Diffenbachia powiadasz? do jedzenia czy jakiś napar albo dożylnie? [SIZE=2]Wpadnę w weekend do Babci z fotkami Bratanka. Niech sobie go poporównuje z dziadkiem :vamp: i ewentualnie zgłoszę się do Ciebie po difenbachię :cool3: A nie lepiej LUBCZYKU użyć??? dzidkowi do herbaty i pod nos zdjęcia Bratanka??? - wilk (Brtanek) syty i owca (dziadek) cała, hehehehehehe skoro już mowa o dosypywaniu/pojeniu kogokolwiek czymkolwiek... WY CZAROWNICE! dawno temu na stosie byście skończyły:P:P:P Quote
iwonamaj Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Sałatka, herbatka, cokolwiek, byle tylko Bratanek wreszcie miał swój domek... Quote
penelopa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 akucha napisał(a):Tak, ja jestem złą czarownicą i muszę wyczarować dom Bratankowi!!!!!!!!!!! Ula, ja proponuję sałatkę :diabloti: Są one podobno odżywcze, łatwo na nie skusić :roll: w kwestii domku - dobrą wrózką... w kwestii difenbahii i dziadka - złą ;P Bratnek do domek;) Quote
Recommended Posts