Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Nie wiem co jest... Czemu tyle osob omija ten watek, tak mało tu wchodzi... Co jest nie tak? Tytuł? Ale Brązowej chyba na razie nie ma, żeby zmienić...Przecież Bratanek jest cudny, zdrowy, niestary.. Ręce mi opadają... Co robić???

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedzimy z wiewiora1 w kafejce internetowej (nie urlopujemy od dogomanii:).Pozdrowienia dla Was wszystkich bratankomaniaczek z Zakopanego.

Tak sobie mysle,ze moze sfotografujemy Bratanka w grupie z innymi psami.
Gdyby on byl szczesliwy i usmiechniety w schronie,to nie chcialybysmy go stamtad wyrwac.Usmiechal sie do zdjec,bo zostal wyciagniety z boksu i w perspektywie mial spacer.

Biedny Bratanek.

Posted

Brązowa, jak to miło, że nawet na urlopie myślicie o Bratanku!
Daj koniecznie w tytule watku coś o jego niezwykłej urodzie i pechu, może to zwróci przyciągnie uwagę.

Posted

Niestety Bratanek już za długo siedzi w schronisku. Mam jednak nadzieję , że w końcu i jemu się uda, to na prawdę wspaniały , posluszny i miły psiak.. Będzie wspaniałym przyjacielem dla każdego , bowiem on lgnie do wszystkich....

Więc rudasku do góry . niech ktoś cie odnajdzie

Posted

Dziekuje dziewczyny za pilnowanie Bratanka.

Co przechodze kolo boksu z Bratankiem,nie moge przebolec,ze tak zmarnowano zycie psa.Ladnego,milego,domowego.

I ten jego wzrok,ktory wola ZABIERZ MNIE.On zachowuje sie inaczej niz reszta psow z jego boksu.Tamte skupione sa na obronie terytorium,a Bratanek stara sie mnie zahipnotyzowac wzrokiem,zebym nie odchodzila,tylko wyciagnela go z klatki.