iwonamaj Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nie wiem co jest... Czemu tyle osob omija ten watek, tak mało tu wchodzi... Co jest nie tak? Tytuł? Ale Brązowej chyba na razie nie ma, żeby zmienić...Przecież Bratanek jest cudny, zdrowy, niestary.. Ręce mi opadają... Co robić??? Quote
plastelina Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 nikt nie zrezygnuje:razz: wznowiłam aukcjehttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=114335581 Bratanek napewno znajdzie super domek który bedzie nagrodą za te 6 lat w schronie Quote
wiewiora1 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 dziekuje dziewczyny za opieke wirtualna nad Bratankiem. Trzeba malego do gory windowac,oj trzeba,tym bardziej,ze tyle lat przesiedzial w schronie. Quote
brazowa1 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Siedzimy z wiewiora1 w kafejce internetowej (nie urlopujemy od dogomanii:).Pozdrowienia dla Was wszystkich bratankomaniaczek z Zakopanego. Tak sobie mysle,ze moze sfotografujemy Bratanka w grupie z innymi psami. Gdyby on byl szczesliwy i usmiechniety w schronie,to nie chcialybysmy go stamtad wyrwac.Usmiechal sie do zdjec,bo zostal wyciagniety z boksu i w perspektywie mial spacer. Biedny Bratanek. Quote
iwonamaj Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Brązowa, jak to miło, że nawet na urlopie myślicie o Bratanku! Daj koniecznie w tytule watku coś o jego niezwykłej urodzie i pechu, może to zwróci przyciągnie uwagę. Quote
iwonamaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Bratanku- ja jestem bardzo uparta, na moje podrzucenie zawsze możesz liczyć. Ale, niestety, nic więcej nie mogę zrobić :-( Quote
Kar0la Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja także podrzucę Brataknka, a najchętniej prosto do nowego domku.:roll: Quote
iwonamaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 oj, przydałoby się, on już tak strasznie dłuuuugo czeka na domek.... Quote
iwonamaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czytajcie wątek Bratanka- może ktoś coś wymyśli... Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Niestety Bratanek już za długo siedzi w schronisku. Mam jednak nadzieję , że w końcu i jemu się uda, to na prawdę wspaniały , posluszny i miły psiak.. Będzie wspaniałym przyjacielem dla każdego , bowiem on lgnie do wszystkich.... Więc rudasku do góry . niech ktoś cie odnajdzie Quote
iwonamaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 O ty mój pluszaku, ja spać w nocy nie mogę przez ciebie... Quote
iwonamaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ... przez cały dzień nikt tu do ciebie nie zajrzał... :-( Quote
oktawia6 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Bratanek-ciotka zupełnie zapomniała o tobie ale tę wredną subskrycję sobie muszę włączyć bo coś szwankuje i wszystkie psiaki z pamięci nawiedzam Quote
iwonamaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cudeńko puchate rozpaczliwie chce do swojego domku!!! Quote
iwonamaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ...jestem, jestem tylko w pracy i roboty od groma... Quote
brazowa1 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Dziekuje dziewczyny za pilnowanie Bratanka. Co przechodze kolo boksu z Bratankiem,nie moge przebolec,ze tak zmarnowano zycie psa.Ladnego,milego,domowego. I ten jego wzrok,ktory wola ZABIERZ MNIE.On zachowuje sie inaczej niz reszta psow z jego boksu.Tamte skupione sa na obronie terytorium,a Bratanek stara sie mnie zahipnotyzowac wzrokiem,zebym nie odchodzila,tylko wyciagnela go z klatki. Quote
Recommended Posts