Elastyna Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Słodki Bratanku tak nie może dłużej trwać :shake: Trzeba "wyrwać" Bratanka ze schronu jeszcze przed zimą. Koniecznie!!! Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Rany nadal nic nie ruszyło w sprawie Bratanka.....:roll: DLACZEGO nikt nie chce takiego wspaniałego psa?????? Quote
brazowa1 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 dzwonil dzis do mnie mily pan, pochowal sunie podobna do Bratanka,powoli przymierzaja sie do adopcji psa ze schroniska. Tylko...no wlasnie zawsze jakies"ale",powiedzial,ze nie maja czasu na ukladanie psa,uczenie go od poczatku,a w przypadku psa z takim schroniskowym stazem,nie moge dac gwarancji.Moze np;podniesc noge w korytarzu.mogloby byc tak,ze pies juz po tygodniu bedzie idealny,ale moze byc tez tak,ze cos bedzie problemem. Ale zaproponowalam...no ..kogo?kogos milego,grzecznego,milastego i na kruciutkich nozkach. Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 brazowa1 napisał(a):Ale zaproponowalam...no ..kogo?kogos milego,grzecznego,milastego i na kruciutkich nozkach. Czyżby Pynię? :???: Obie bidy w potrzebie, która w większej???:roll: Quote
penelopa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Miałam już nadzieję... Ehhh, hopsaj do góry! Quote
penelopa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Moje ulubione zdjęcie! Ktoś szuka takiego pięknotka? 100% Quote
iwonamaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Jaki on tu piękny- pluszaczek do miziania, słodki. Quote
penelopa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pysiaczku! do domku... komu Bratanka? komu? Quote
brazowa1 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Nie jest tak,ze zupelnie brak chetnych na tego psa.Tylko,ze zawsze w rozmowie wynika,ze maja inne oczekiwania od psa i ludzie zakladaja zbyt maly margines na niespodzianki,jakie moze zrobic pies z takim stazem schroniskowym. Prawdopodobnie tych niespodzianek w ogole nie bedzie,ale moze byc tez tak,ze pies na wejsciu podniesie noge.Bratanek ostatni raz w byl w domu,kiedy byl mlodym psem,mial te 2 lata. Juz nie wiem,moze ja za bardzo uprzedzam ludzi? Quote
Kar0la Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Kluska ma szansę na dom, Rudolfina-Sendi ma szansę na dom to i Bratanek znajdzie dom. Pamiętajcie cuda się zdarzają.:evil_lol: Quote
penelopa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Kto dostąpi zaszczytu i :razz: zabierze Bratanka do swojego domu? Quote
penelopa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 akucha napisał(a):Bratanek czeka na właściciela!!! Długo, bardzo długo.... oj dłuuuugo!!! Quote
penelopa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts