Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Fakt, że Bratanek siedzi tyle czasu w schronie to jakies totalne nieporozumienie :shake: jest psem uroczym w pełnym tego słowa znaczeniu, z Jego oczu bije ciepło i mądrość, wyjatkowość.
Ja także przesyłam link z jego osobistym wątkiem do znajomych, Im jest Nas więcej tym Bratanek ma większe szanse, dlatego nie traćmy nadziei, nie możemy!

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co ja mogę cioteczko.:niewiem: Gdybyśmy go mogły zabrać do siebie, ale tego też nie możemy....jestem bezsilna.....:sadCyber:

:confused: Szkoda, że Lulki nie ma. Może go trzeba wrzucić do GW, ale warszawskiej. Masa ludzi ją czyta. Może akurat ktoś go wypatrzy, nie każdy ma internet.
Można kogoś z Warszawy poprosić o ogłoszenie.:gent:

Posted

[quote name='akucha']To jeszcze jeden uśmiech Bratanka :lol:

Znowu spadł, a tak pięknie się uśmiecha...
Duży ruch na psach w potzrebie - dobrze;
ale Bratanek spada :mad:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Moj rewelacyjny Bratanku,do gory!

jutro bedzie wspanialy dzien,bo bede mogla wziac rudasa na dlugi spacer.

Brązowa Ty też jesteś rewelacyjna! Poproszę na tym spacerze pomiętolić Bratanka ode mnie! a o której ten spacer?
Bo bratanek leci do góry do domu;)

Posted

Ja też tęskniłam, ale tam, gdzie byłam nie było dostępu do internetu...Miałam nadzieję, że tu będą zmiany na lepsze, że może w końcu...Takie cudo i pech...Ale my nie odpuścimy!!!

Posted

To zdjęcie jest rewelacyjne, zresztą jak cały Bratanek.:loveu:
Widziałam, że dzisiaj Lulka się pojawiła na dogo. Można ją jutro zapytać o ogłoszenie w Wyborczej.:cool3:

Posted

Jestem nowa, ale zapytam, choć może był już taki pomysł...
Może zmienić tytuł topicu na TERIEROWATY pan szuka domu, albo coć w tym stylu??? ludzie lubia psy w typie;)
osądźcie...

Posted

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121734488 Bratanek na allegro dzisiaj wznowiłam bo poprzednia sie skończyła wczoraj, dostaje powiadomienia o zakończeniu aukcji wiec allegro możecie mieć z głowy bo on cały czas na nim jest.przepraszam ze sie nie odzywam ale mam ograniczony dostep do neta i wchodze tylko na chwile nie czytajac wszystkich watków,dlatego jeśli cos piszecie do mnie to bede wdzieczna za priva zebym weszła tutaj.Za jakas godzinke pozamieniam zdięcia, bo jakies nowe doszły może wybierzecie które wkleić??bo allegro ma ograniczenia do 7 zdięc chyba:( Ludzie to jednak dziwni, sa takie cudo a tak długo w schronie:placz: