Elastyna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Fakt, że Bratanek siedzi tyle czasu w schronie to jakies totalne nieporozumienie :shake: jest psem uroczym w pełnym tego słowa znaczeniu, z Jego oczu bije ciepło i mądrość, wyjatkowość. Ja także przesyłam link z jego osobistym wątkiem do znajomych, Im jest Nas więcej tym Bratanek ma większe szanse, dlatego nie traćmy nadziei, nie możemy! Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Bratanek do domu. Tam twoje miejsce!!! Tylko niech ten dom się wreszcie ujawni...:roll: Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 A co ja mogę cioteczko.:niewiem: Gdybyśmy go mogły zabrać do siebie, ale tego też nie możemy....jestem bezsilna.....:sadCyber: :confused: Szkoda, że Lulki nie ma. Może go trzeba wrzucić do GW, ale warszawskiej. Masa ludzi ją czyta. Może akurat ktoś go wypatrzy, nie każdy ma internet. Można kogoś z Warszawy poprosić o ogłoszenie.:gent: Quote
Kar0la Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Śliczny Bratanku kiedy się znajdzie domek dla ciebie? Quote
Kar0la Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cioteczka Lulka przynosi szczęście.:loveu: Gdzie jesteś cioteczko??? Bratanku wytrzymaj, uprosimy cioteczkę, może zadziała.:roll: Quote
penelopa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='akucha']Podnoszę!!! i racja! Do góry i do domu!!!! Quote
penelopa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 akucha napisał(a):Oooo!!! Witamy nową cioteczkę :lol: Im więcej nas, tyn lepiej dla Bratanka!!! Witam, strasznie mi się podoba ten Pysio! będę podbijać... Quote
penelopa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='akucha']To jeszcze jeden uśmiech Bratanka :lol: Znowu spadł, a tak pięknie się uśmiecha... Duży ruch na psach w potzrebie - dobrze; ale Bratanek spada :mad: Quote
penelopa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='akucha']To jeszcze jeden uśmiech Bratanka :lol: Podróż za jeszcze jeden uśmiech;) Podróż do góry! Quote
penelopa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 brazowa1 napisał(a):Moj rewelacyjny Bratanku,do gory! jutro bedzie wspanialy dzien,bo bede mogla wziac rudasa na dlugi spacer. Brązowa Ty też jesteś rewelacyjna! Poproszę na tym spacerze pomiętolić Bratanka ode mnie! a o której ten spacer? Bo bratanek leci do góry do domu;) Quote
iwonamaj Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dopiero wróciłam z urlopu- szukam mojego słodziaka cudnego i, niestety, dalej na PwP, zamiast na już w nowym domu :-( Quote
iwonamaj Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja też tęskniłam, ale tam, gdzie byłam nie było dostępu do internetu...Miałam nadzieję, że tu będą zmiany na lepsze, że może w końcu...Takie cudo i pech...Ale my nie odpuścimy!!! Quote
Kar0la Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 To zdjęcie jest rewelacyjne, zresztą jak cały Bratanek.:loveu: Widziałam, że dzisiaj Lulka się pojawiła na dogo. Można ją jutro zapytać o ogłoszenie w Wyborczej.:cool3: Quote
penelopa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 penelopa napisał(a):HOP! HOP i jeszcze raz HOP! i jeszcze raz! Quote
penelopa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Jestem nowa, ale zapytam, choć może był już taki pomysł... Może zmienić tytuł topicu na TERIEROWATY pan szuka domu, albo coć w tym stylu??? ludzie lubia psy w typie;) osądźcie... Quote
plastelina Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121734488 Bratanek na allegro dzisiaj wznowiłam bo poprzednia sie skończyła wczoraj, dostaje powiadomienia o zakończeniu aukcji wiec allegro możecie mieć z głowy bo on cały czas na nim jest.przepraszam ze sie nie odzywam ale mam ograniczony dostep do neta i wchodze tylko na chwile nie czytajac wszystkich watków,dlatego jeśli cos piszecie do mnie to bede wdzieczna za priva zebym weszła tutaj.Za jakas godzinke pozamieniam zdięcia, bo jakies nowe doszły może wybierzecie które wkleić??bo allegro ma ograniczenia do 7 zdięc chyba:( Ludzie to jednak dziwni, sa takie cudo a tak długo w schronie:placz: Quote
penelopa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Poproszę wiecej zdjęć! Jestem fanką Bratanka:) Quote
penelopa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Tak, dziękuję, cudny jest Bratanek. Wiem że macie dużo na głowie, ale myślałam że będą nowe zdjęcia;) Szukamy domku! hopaj! Quote
penelopa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 uuuuuu, nikt Bratanka nie odwiedził od rana???:mad: Quote
Recommended Posts