iwonamaj Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Oj, małe zainteresowanie Bratankiem :-( Tylko wierna iwlajn zagląda do niego (czyżby moja imienniczka?) Quote
iwlajn Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 iwonamaj napisał(a):Oj, małe zainteresowanie Bratankiem :-( Tylko wierna iwlajn zagląda do niego (czyżby moja imienniczka?) Niestety- Ewelina;) A do Bratanka nie będę już tak często zaglądać, bo jutro na wakacje, no i internetu nie będzie na co dzień. Ale Bratanka zostawiam pod dobrą opieką cioteczki:loveu: no i jest na kilku forach, więc może ktoś go w końcu wypatrzy.:thumbs: Quote
iwonamaj Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ok, obiecuję często zaglądać na wątek naszego pupilka, bo ja mam urlop dopiero w sierpniu. Miłych i udanych wakacji! :-) Quote
iwlajn Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dziękuję Iwonko, a w schronisku odwiedza co tydzień Bratanka i resztę kompanii brązowa:loveu: także cały czas są pod bardzo dobrą opieką.:jumpie: Quote
iwonamaj Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dzisiaj taki ruch na Dogo, szybciutko do góry, może ktos zwróci uwagę na naszego chłopaka... Quote
Kar0la Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cioteczko Iwonko Bratanek pięknie by wyglądał z Twoją Miką ;) Komu ślicznego chłopaka, komu? Quote
iwonamaj Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ooo, dziękuję, ale raczej nie skorzystam. Mika z Lolką tez niezle sie prezentuje, a Bratanek jest tak przystojny, że nie potrzebuje "dekoracji" :-) Quote
iwlajn Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Bratanku buziak przed moim wyjazdem i na górę!! Quote
iwlajn Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 akucha napisał(a):Oj cioteczko :placz: smutna nam i wszystkim psiakom będzie bez Ciebie!!! Kochana cioteczko ale ja tu zaglądać będę, nie smutkaj się:calus: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 6letni wyrok,jak to brzmi,dobry pomysl na zmiane tytulu... pan z Wroclawia na razie milczy. dziekuje za pilnowanie Bratanka na dogo. Wiem,ze on kogos fajnego znajdzie,musi tak byc.Jest ladniejszy niz na zdjeciach,ma rewelacyjny pyszczek.Troche jak wydra:) Quote
Estera Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 psiak jest przeuroczy ;) aż się wierzyć nie chce, że tyle w schronisku siedzi :( Quote
oktawia6 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 już dawno Bratanka nie widziałam-2 dni a on tu jeszcze czeka na domek:-( Quote
brazowa1 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Bratanek siedzi i czeka.Patrzy zza krat. A ja czuje sie podle i jestem okrutna,ze nie moge go zabierac na spacery tak czesto jak reszte moich ulubiencow.Istnieje ryzyko,ze wspolwiezniowie go zalatwia...:placz: ,jezeli zacznie byc faworyzowany...:placz: Nawet nie za bardzo moge z nim pogadac przez krate,bo juz zaczynaja sie niesnaski. Quote
iwonamaj Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No to czekamy na zdjęcia "odpicowanego" Bratanka! Quote
brazowa1 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Dziewczyny,przez tydzien bede na urlopie,nie wiem,czy mi sie uda zagladac na dogo,gdyby cos sie ruszylo,gdyby ktos sie nim interesowal,mozna podawac moj nr telefonu. aaa i juz wiem,ze koty go interesuja,nawet baardzo.Chetnie by za nimi poganial. Quote
iwonamaj Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nie do wiary- takie cudo i tyle czasu bez swojego domku :-( Quote
plastelina Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 akucha napisała:Cioteczko plastelino, czy Allegro Bratanka nadal aktualne!!!! aktulane http://www.allegro.pl/item113054150_bratanek.htmltylko nikt sie nie odezwał:mad: dostaje emaila o zakończeniu aukcji wiec od razu wznawaim,pamietam o tym,a może ktos napisze jakiś bardzo wzruszający tekst??bo na allegro jest ten z 1 postu, pozdrawiam Quote
Recommended Posts