wilczek007 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 usb mi szwankuje dzis posiedzę to może wstawię wreszcie fotki. stałych deklaracji jest tylko 135 zł...za mało...no ale na co ja ilczyłam, Tosia niejedna potrzebująca nie wiem skad wziąc resztę, mało kto reaguje na pw o Tosi. zaraz wejde na polecone wasze linki... Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nie zniechęcamy się Wilczku. Jutro płacę swoją stałą deklaracje na październik. ( rozumiem, że te 135 zł to na dziś - stałe deklaracje miesięczne ? Quote
wilczek007 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 nie no nic nie umiem napisac dogo mnie wylogowuje:angryy: tak te 135 to miesieczne...tak myslę przynajmniej skoro się osoby zdeklarowały i wpłaciły. najlepsze zdjecia Tosi; dzięki dominika06 ;) folmik też wstawie o ile dogo nie wywali znów Quote
wilczek007 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 filmik niecałkiem wyszedł bo Tosia sie wierciła; [video=youtube;1FcBL_k9OrU]http://www.youtube.com/watch?v=1FcBL_k9OrU[/video] Quote
Dominika 0_0 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ja też mam kilka fotek. jak znajdę chwilkę czasu to pozmniejszam i wstawie. ale nie wiem ile ich będzie pewnie mało, bo Tosia nie bardzo chce pozować :D Quote
Dominika 0_0 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 tylko 3.. inne są albo zamazane albo Tosia sie odwróciła.. ehh.. Quote
ULKA12 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziewczyny z Tosią nie jest źle skoro można ją pogłaskać, swobodnie biega. Ja myślałam, że to prawdziwy dzikusek, który po wyjściu z boksu kładzie się na ziemie albo ucieka, o dotknięciu nie mam mowy. Będą z niej ludzie :-) Quote
phase Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/5803/tosiag.jpg :loveu: Quote
dominika_06 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tosia z ludźmi odrazu się zmienia. Jak w kojcu siedzi i nosa z budki nie wystawia, to wystarczy ją na spacerek wziąść i od razu inny piesek ;) widać że nie jest tak spięta jak w boksie, że lubi głaskanie. Oby jak najszybciej do domku poszła!!!!! Quote
wilczek007 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 o dominika0_0 tez dałas fotki,super;) Tosia bardziej dziczeje jak zostaje sama z psami, jak juz się ją zabierze to przytulak sie robi (od tak sama nie wylezie z budki,trzeba ją troszke zmusic smaczkami i w koncu sie udaje). Tosia kładzie sie na ziemię prawie ciągle, ale tragiczne to nie jest. Jak siedziała na ogólnym to każdy myslał że to gorzej będzie wyglądało. A jak pujdzie na ogólne spowrotem, to znów nie będzie jak jej wyciągać. Niestety co z tego, jak ludzie wola bardziej oswojone:( Quote
Secia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wilczku tak daleko zapchałaś ten wózek z Tosią, nie wycofuj się teraz proszę. Sunia ma takie piękne fotki i miłość w oczach. Warta jest naszej pracy. Widzę, że jednak sporo osób do niej zagląda, może każda z nas zakasałaby rękawy i wysłała jeszcze 5 zaproszeń na wątek. To tak mało pracy a może będzie efekt. Tosiek tak ślicznie się usmiecha do nas :-) U mnie już od początku jest w sygnaturce :-) Quote
wilczek007 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 ja cały czas jestem, tylko ostatno z doskoku tu zaglądam, ale myslałam że i tak będzie gorzej z czasem, na szczescie w tym tygodniu jeszcze dam rade nieco ogłoszen powysyłać i pw;) Nic więcej nie dam rady... Quote
Kateczka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 doszedł przelewik?? a pyta ktoś o suńkę?? Quote
wilczek007 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 tak tak kateczka doszło;)dziekuję! własnie nikt zupełnie o sunie mnie nie pyta, a numer jeszcze jak narazie mój był. W nowych ogłoszeniach podałam nr osób bardziej związanych na codzien ze schroniskiem, mam nadzieje ze jak będzie dom dla Tosi, dają tu znać.W koncu to chyba dla Tosi. Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jestem na zaproszenie Wilczek. Sunia jest przepiekna - ale to juz wiecie! Postaram sie wesprzec finansowo - prosze nr konta na wplate, niestety jednorazową :( Bede zagladac do sunki i postaram sie pospamowac watek. Quote
jostel5 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Przyszłam,ale na razie mogę sunię tylko podnosić i wysyłać wątek.Przykro mi,ale deklaracji mam już strasznie dużo! Quote
Secia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tosiu witaj z samego rana, na gimnastyczkę i wietrzenie futerka i merdać ogonkiem do ciotek i wujków ślicznoto :-) Quote
wilczek007 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 wiga138 napisał(a):Czy Tosia ma ogłoszenie w Metrze ? miała...jedna pani sie zgłosiła, ale zrezygnowała. Na jakiej stronie trzeba ogłaszać żeby do Metra trafiła?Cafeanimal?Zapomniałam... Quote
wiga138 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja w tych ogłoszeniach zupełnie sie nie rozeznaję. Cioteczki - pomóżcie ! Trzeba dać jeszcze raz takie ogłoszenie ,a moze dwa. Czyta to cała Polska !! Quote
dorota1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cioteczki, można zamówić dla Tosi 66 ogłoszeń za 10 zł - jest taki bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-suczki-od-meneli-!-Zamów-66-ogłoszeń-za-10zł.Do-31.10.2010. Ja chętnie za to zapłacę, tylko proszę o wklejenie aktualnego tekstu o Tosi z aktualnym numerem telefonu. Quote
Jolanta08 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tosia ma też zamówiony pakiet ogłoszeń ktory będzie zrobiony do końca tygodnia ale od przybytku głowa nie boli Quote
wilczek007 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 kochane jestescie!:) zaraz tam wstawie opis dla suni, a może przesłać najlepsze zdjęcia?? Quote
dorota1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wilczek007 napisał(a):kochane jestescie!:) zaraz tam wstawie opis dla suni, a może przesłać najlepsze zdjęcia?? Zdjęcia jak najbardziej mile widziane:lol: Quote
Recommended Posts