Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczek007 napisał(a):
ale chociaż dziękujemy, że weszłas;)
można też robic ogloszonka,jesli ktos ma czas lub chęc itp...to już zależy.

W ogłoszeniach mogę pomóc, ale problem w tym, że na razie mam za dużo nauki. Wpadam na dogo kiedy tylko znajdę chwilę czasu. Dopiero jak już to albo w przyszłym tyg. albo w przyszły weekend mogę zrobić ogłoszenia. :( Pewnie już ktoś porobi dla małej ogłoszonka, ale od przybytku głowa nie boli... ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie ludziska dzwonią z Polski o psiaki,które poszły do adopcji, miały rok,jak ktoś zadzwoni mogę polecić Tośkę:)Często domki pytają a jak piesek do kota?Bo my mamy kota lub psa itd...:)

Posted

własnie też juz to znam...10 zwierząt w domu a ludzie jeszcze kolejne chca zabrac:) A że w schronie kotów dzikich u nas "jak kot napłakał" a psy różnie reagują, to własciwie nikt nic nie sprawdzi do konca. Kiedys psiak poszedł do domku w schronisku olewał koty.w domu tak kota gonił,ze o odwiezli psa spowrotem...Moze schroniskowe warunki różnie działaja na psy...

Posted

Według mnie to reakcji psa na kota nie można sprawdzić do końca. Wszystko wychodzi dopiero w domu, gdy pies już przywyknie do nowych warunków. Jak wzięłam Puffy'ego to moje koty miały horror. Nie mogły się pokazać, bo odrazu je gonił. Z czasem ganiał je tylko jak biegały, a jak spokojnie chodziły to je olewał. W tej chwili po 5 miesiącach życie by za nie oddał. Śpią razem, jedzą, bawią się. A jak w domu był mały koteczek to psiak opiekował się nim lepiej niż matka. Mył go, bawił się z nim, spał z nim, a nawet wynosił go w zębach na dwór - na spacerek. Jak ktoś obcy brał kotka na rękę to siedział obok i cały czas obserwował, jak kociak zamiauczał to pies ostrzegawczo warczał.

Posted

hm...przelane jest 50 zł od jakiejś pani z Jastrzębia Zdroju.Nie wiem kto to, nie wiem czy deklaracja stała czy tylko tak na jeden raz.Jesli to ktos z dogo niech się odezwie na pw chociaż;)

sunia w góre:)
a ja ide aktualizowac 1 poscik.

Posted

Witajcie :lol:
O widzę że Tosia już wysterylizowana bardzo dobrze. A na fotkach jaka modelka. :lol:
Sunia śliczna i fotogeniczna. :lol:
Cioteczce Wilczek007 medal się należy za organizację. Super :lol:

Posted

[quote name='Igiełka']Witajcie :lol:
O widzę że Tosia już wysterylizowana bardzo dobrze. A na fotkach jaka modelka. :lol:
Sunia śliczna i fotogeniczna. :lol:
Cioteczce Wilczek007 medal się należy za organizację. Super :lol:

nie miał kto jechac z sunią.Było co było. No ale nie bede do takich pierdół wracac...Tosia jest przeurocza!

Fiziu za trzymanie kciuków tez dziękuję;)

troche ogłoszonek;
http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=32833
http://wroclaw.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/mala-lagodna-niesmiala-sunia-tosia-czeka-na-dom,id9d41c3j112282.html
http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Psy/mala-kochana-niesmiala-suczka-Tosia-prosi-o-swoj-dom.html,169006
http://owi.pl/ogloszenie/mala_kochana_niesmiala_Tosia_czeka_na_dom,223629

tak sobie myślę.Jesli Tosia bedzie musiała czekac na dom długo ,trudno... bywa...Tylko szkoda jej bo zima idzie:(:(:placz:
Ja będę w miare mozliwosci pytac o deklaracje, bo narazie wszystkiego starczy na dwa miesiace tylko .Mało. A potem powrót do schronu?:/

stoimy w miejscu a ja nie mam pomysła.

Posted

no więc Tosię wyprowadziłysmy na spacer ,ale schroniskowe dzikie koty gdzieś pozwiewały i nie było jak sprawdzic jak na nie reaguje. Za to była troche zazdrosna o inne psiaki na dworze, jednak po upomnieniu przestawała. Moim zdaniem Tosia szybko sie uczy i jest strasznie uległa ludziom. To chyba dobrze rokuje...
A ogólnie po sterylce też ok, wszystko sie super goi;)

Posted

wilczek007 napisał(a):
no więc Tosię wyprowadziłysmy na spacer ,ale schroniskowe dzikie koty gdzieś pozwiewały i nie było jak sprawdzic jak na nie reaguje. Za to była troche zazdrosna o inne psiaki na dworze, jednak po upomnieniu przestawała. Moim zdaniem Tosia szybko sie uczy i jest strasznie uległa ludziom. To chyba dobrze rokuje...
A ogólnie po sterylce też ok, wszystko sie super goi;)

Dobre wieści. :)
I dobrze, że po sterylce OK.
Czekamy na zdjęcia. :)

Posted

wilczek007 napisał(a):
dodam zdjęcia...Filmik też nagrałam,ale gdzies go musze wrzucić.
No nic, poczekamy zobaczymy. tosiu to czekaj dalej.
Do hotelu na 2 miesiace wiezc to raczej bez sensu...

... to co z deklaracjami stałymi ?