phase Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 wilczek007 napisał(a):ale chociaż dziękujemy, że weszłas;) można też robic ogloszonka,jesli ktos ma czas lub chęc itp...to już zależy. W ogłoszeniach mogę pomóc, ale problem w tym, że na razie mam za dużo nauki. Wpadam na dogo kiedy tylko znajdę chwilę czasu. Dopiero jak już to albo w przyszłym tyg. albo w przyszły weekend mogę zrobić ogłoszenia. :( Pewnie już ktoś porobi dla małej ogłoszonka, ale od przybytku głowa nie boli... ;) Quote
wilczek007 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 kazdy pomaga jak i kiedy może ,się nie przejmuj;) Quote
Gosiara Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Do mnie ludziska dzwonią z Polski o psiaki,które poszły do adopcji, miały rok,jak ktoś zadzwoni mogę polecić Tośkę:)Często domki pytają a jak piesek do kota?Bo my mamy kota lub psa itd...:) Quote
wilczek007 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 własnie też juz to znam...10 zwierząt w domu a ludzie jeszcze kolejne chca zabrac:) A że w schronie kotów dzikich u nas "jak kot napłakał" a psy różnie reagują, to własciwie nikt nic nie sprawdzi do konca. Kiedys psiak poszedł do domku w schronisku olewał koty.w domu tak kota gonił,ze o odwiezli psa spowrotem...Moze schroniskowe warunki różnie działaja na psy... Quote
Monika.D Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Według mnie to reakcji psa na kota nie można sprawdzić do końca. Wszystko wychodzi dopiero w domu, gdy pies już przywyknie do nowych warunków. Jak wzięłam Puffy'ego to moje koty miały horror. Nie mogły się pokazać, bo odrazu je gonił. Z czasem ganiał je tylko jak biegały, a jak spokojnie chodziły to je olewał. W tej chwili po 5 miesiącach życie by za nie oddał. Śpią razem, jedzą, bawią się. A jak w domu był mały koteczek to psiak opiekował się nim lepiej niż matka. Mył go, bawił się z nim, spał z nim, a nawet wynosił go w zębach na dwór - na spacerek. Jak ktoś obcy brał kotka na rękę to siedział obok i cały czas obserwował, jak kociak zamiauczał to pies ostrzegawczo warczał. Quote
wilczek007 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 hm...przelane jest 50 zł od jakiejś pani z Jastrzębia Zdroju.Nie wiem kto to, nie wiem czy deklaracja stała czy tylko tak na jeden raz.Jesli to ktos z dogo niech się odezwie na pw chociaż;) sunia w góre:) a ja ide aktualizowac 1 poscik. Quote
Igiełka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witajcie :lol: O widzę że Tosia już wysterylizowana bardzo dobrze. A na fotkach jaka modelka. :lol: Sunia śliczna i fotogeniczna. :lol: Cioteczce Wilczek007 medal się należy za organizację. Super :lol: Quote
fizia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Niestety mogę tylko trzymać mocno kciuki... Quote
wilczek007 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Igiełka']Witajcie :lol: O widzę że Tosia już wysterylizowana bardzo dobrze. A na fotkach jaka modelka. :lol: Sunia śliczna i fotogeniczna. :lol: Cioteczce Wilczek007 medal się należy za organizację. Super :lol: nie miał kto jechac z sunią.Było co było. No ale nie bede do takich pierdół wracac...Tosia jest przeurocza! Fiziu za trzymanie kciuków tez dziękuję;) troche ogłoszonek; http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=32833 http://wroclaw.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/mala-lagodna-niesmiala-sunia-tosia-czeka-na-dom,id9d41c3j112282.html http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Psy/mala-kochana-niesmiala-suczka-Tosia-prosi-o-swoj-dom.html,169006 http://owi.pl/ogloszenie/mala_kochana_niesmiala_Tosia_czeka_na_dom,223629 tak sobie myślę.Jesli Tosia bedzie musiała czekac na dom długo ,trudno... bywa...Tylko szkoda jej bo zima idzie:(:(:placz: Ja będę w miare mozliwosci pytac o deklaracje, bo narazie wszystkiego starczy na dwa miesiace tylko .Mało. A potem powrót do schronu?:/ stoimy w miejscu a ja nie mam pomysła. Quote
Igiełka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zima niestety niedługo. :-( Ale będzie dobrze nie ma innej opcji. ;) Quote
wilczek007 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 nie ...zimo nie przychodz!...:smhair2:....:placz: znów niejeden psiak, kot, a nawet może wyrzycona swinka morska zamarznie :-( :mad: juz niejedno słyszłam. Quote
Poker Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Fajna suńka, nie wiadomo któremu psu pomagać.Wszystkie chcą domku i miłości. Pozaglądam do niej. Quote
phase Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Na razie pogoda ma być ładna, ale mimo słonka i tak jest lekki mróz... Tosia pokaż się. Quote
wilczek007 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 no więc Tosię wyprowadziłysmy na spacer ,ale schroniskowe dzikie koty gdzieś pozwiewały i nie było jak sprawdzic jak na nie reaguje. Za to była troche zazdrosna o inne psiaki na dworze, jednak po upomnieniu przestawała. Moim zdaniem Tosia szybko sie uczy i jest strasznie uległa ludziom. To chyba dobrze rokuje... A ogólnie po sterylce też ok, wszystko sie super goi;) Quote
wilczek007 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 mnie się cos tak zdaje, że Tosia ze schroniska sobie kiedyś dom znajdzie. Quote
dominika_06 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 napewno domek znajdzie ;) ona jest PRZEKOCHANA!!!! można dodać te zdjęcia z wczoraj? Quote
wilczek007 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 dodam zdjęcia...Filmik też nagrałam,ale gdzies go musze wrzucić. No nic, poczekamy zobaczymy. tosiu to czekaj dalej. Do hotelu na 2 miesiace wiezc to raczej bez sensu... Quote
phase Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 wilczek007 napisał(a):no więc Tosię wyprowadziłysmy na spacer ,ale schroniskowe dzikie koty gdzieś pozwiewały i nie było jak sprawdzic jak na nie reaguje. Za to była troche zazdrosna o inne psiaki na dworze, jednak po upomnieniu przestawała. Moim zdaniem Tosia szybko sie uczy i jest strasznie uległa ludziom. To chyba dobrze rokuje... A ogólnie po sterylce też ok, wszystko sie super goi;) Dobre wieści. :) I dobrze, że po sterylce OK. Czekamy na zdjęcia. :) Quote
shani Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 'Bardzo dobrze, że sterylka bez komplikacji. Teraz Tosieńko hop na poszukiwanie nowego domku :) Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 wilczek007 napisał(a):dodam zdjęcia...Filmik też nagrałam,ale gdzies go musze wrzucić. No nic, poczekamy zobaczymy. tosiu to czekaj dalej. Do hotelu na 2 miesiace wiezc to raczej bez sensu... ... to co z deklaracjami stałymi ? Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wilczku przepraszam .....ale sprawa b.b.b.pilna - od wczoraj trwają poszukiwania zaginionej suni oddanej do adopcji....:( czy mozecie rozesłać gdzie sie da ?????? http://www.dogomania.pl/threads/193863-Zagin%C4%99%C5%82a-m%C5%82oda-szuczka!Czechowice-Dziedzice! Quote
Igiełka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tosiu odwiedzam Cię wirtualnie. :lol: O matko kolejna bidulka zaginęła.:-( Ciotki każda z Nas ma psiego Przyjaciela- zapraszam do dyskusji ;) Wierny od zawsze na zawsze - bezgraniczne oddanie Quote
Recommended Posts