Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No je je te puszeczki, dziś musze hurtowa ilość kupić:lol: i sisi lepiej... no nie ssikał się na mnie przez kilka dni...:cool3:

Posted

Już pisałam dziś w wątku ogólnym, jest lepiej, ale opieka nad nim pochłania mnóstwo czasu mi. :loveu: bo trzeba słodziaka karmić z rączki (inaczej nie zje nic), co chwilę zachęcać i z dokładnością do minuty spacerki co pięc godzin, bo inaczej nie dotrzyma siku. Poza tym Kasnowa glównie śpi takim mocnym mocnym snem, musze go budzić na jedzenie itd. Ale gdy np. wyczuje pasztecik, w ktorym mu podaję leki, to się naprasza, glówką mnie trąca, no ale paszteciku mu nie wolno akurat, tylko tyle może dostać, ile potrzeba na oblepienie leków.:loveu: :loveu: Kochany jest bardzo ten mój staruszek najdroższy!!!

Posted

Fotki mu zrobię moze nawet jutro. :loveu:

Posted

Kasia wszystkich zaniedbuję, a najwięcej chyba siebie:loveu: :loveu: jutro się poprawię... Najgorsze że mam piękne foty Eliota.... i nie chcą się przesłac dalej.... Ojej!!!!

• 3 months later...
Posted

Zahir , Kropka i Hugo czuja się świetnie. Niestety z Kasanową nie jest dobrze, jego stan pogarsza się i opieka nad nim jest obecnie teraz bardzo czasochłonna. Ma w tj chwili bardzo dużą niewydolność nerek. ostatnie badania krwi wykazały 3 krotne przekroczenie norm. Potrzebuje znoszenia na spacer co 2-3 godziny, a i tak siusia na mnie mimo pieluch w których go znoszę...siusia też do swego łóżak, na podłogę itd...cały czas idzie u mnie pralka. Stracil apetyt , dlatego jedynę karmę dla nerkowców którą jakoś przyswaja k/d hillsa podaję mu wraz z lekami praktycznie na siłę.. inaczej padłby z głodu. To jest walka o to by mial siłę.. Ponieważ jednak wiem od wetów, że nic go w tej chwili nie boli będę nadal walczyc o każdy dzień jego życia..Wciąz jak go zniosę to slicznie idzie o własnych siłach, tuli się do mnie i nadsatwia uszka do drapania Uff słodkie biedactwo...kochane