black sheep Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Wiemy wiemy Aga! To cudnie, że jest lepiej! Oby tak dalej!!!!!!!!!!!! Quote
paulus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 To na specjalnej karmie jeszcze dużo dni przed nim Quote
black sheep Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Będzie dobrze:) Całuski dla Kasanowy i reszty bandy:) Quote
erka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Trzymamy kciuki, Aga pod Twoją opieką Kasanowa z pewnością szybciutko wróci do pełni formy:lol: . Quote
Perfi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ufff ciesze sie ze z Kasanowa lepiej :) Quote
AgaG Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No je je te puszeczki, dziś musze hurtowa ilość kupić:lol: i sisi lepiej... no nie ssikał się na mnie przez kilka dni...:cool3: Quote
black sheep Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Cudownie, Kasanowa wraca do szybko do formy:) Quote
black sheep Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Domagamy się! A może jakieś foteczki? Tylko o wesołe prosimy:) Quote
AgaG Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Już pisałam dziś w wątku ogólnym, jest lepiej, ale opieka nad nim pochłania mnóstwo czasu mi. :loveu: bo trzeba słodziaka karmić z rączki (inaczej nie zje nic), co chwilę zachęcać i z dokładnością do minuty spacerki co pięc godzin, bo inaczej nie dotrzyma siku. Poza tym Kasnowa glównie śpi takim mocnym mocnym snem, musze go budzić na jedzenie itd. Ale gdy np. wyczuje pasztecik, w ktorym mu podaję leki, to się naprasza, glówką mnie trąca, no ale paszteciku mu nie wolno akurat, tylko tyle może dostać, ile potrzeba na oblepienie leków.:loveu: :loveu: Kochany jest bardzo ten mój staruszek najdroższy!!! Quote
AgaG Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Fotki mu zrobię moze nawet jutro. :loveu: Quote
black sheep Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Aga, poprostu łzy mi lecą, czuję się, jakbym naprawde była ciocią Kasanowy... Jak zrobisz fotki wyślij do mnie [email protected] bo tak jak już pisałam, długo mnie zaniedbujesz:) Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaG Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Kasia wszystkich zaniedbuję, a najwięcej chyba siebie:loveu: :loveu: jutro się poprawię... Najgorsze że mam piękne foty Eliota.... i nie chcą się przesłac dalej.... Ojej!!!! Quote
black sheep Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Fotki doszły do mnie:) Już wstawiam:) Quote
Jagienka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 black_sheep napisał(a):Fotki doszły do mnie:) Już wstawiam:) I przepadła... :roll: Całusy dla Kasanowy, dziedunio trzymaj się!!! I Ty Aga też!!!! Quote
black sheep Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jagienko nie przepadłam, chodziło o fotki Eliota:) Quote
Jagienka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 black_sheep napisał(a):Jagienko nie przepadłam, chodziło o fotki Eliota:) yhy, a już myślałam, że Aga zrobiła foty gromadzie, ale Aga na to nie ma czasu... :-( Quote
black sheep Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Aga obiecała że będą:):):):):):):):):):) Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość:) Quote
AgaG Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zahir , Kropka i Hugo czuja się świetnie. Niestety z Kasanową nie jest dobrze, jego stan pogarsza się i opieka nad nim jest obecnie teraz bardzo czasochłonna. Ma w tj chwili bardzo dużą niewydolność nerek. ostatnie badania krwi wykazały 3 krotne przekroczenie norm. Potrzebuje znoszenia na spacer co 2-3 godziny, a i tak siusia na mnie mimo pieluch w których go znoszę...siusia też do swego łóżak, na podłogę itd...cały czas idzie u mnie pralka. Stracil apetyt , dlatego jedynę karmę dla nerkowców którą jakoś przyswaja k/d hillsa podaję mu wraz z lekami praktycznie na siłę.. inaczej padłby z głodu. To jest walka o to by mial siłę.. Ponieważ jednak wiem od wetów, że nic go w tej chwili nie boli będę nadal walczyc o każdy dzień jego życia..Wciąz jak go zniosę to slicznie idzie o własnych siłach, tuli się do mnie i nadsatwia uszka do drapania Uff słodkie biedactwo...kochane Quote
grazyna9915 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aga jest wiosna! Zobaczysz, że będzie lepiej. Słoneczko zagrzeje i zdrowie Kasanowy się poprawi. Quote
Majaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 AgaG Trzymamy kciuki za psiulka!!!!!!! I za Ciebie też oczywiście! Quote
black sheep Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ojej, biedny Kasanowa. Oby wyzdrowiał i zył nad długo. Ciągle o was myślę, i już małam odkopywać ten wątek, żeby zapytać, co słychać. A tu takie smutne wieści:( Quote
Recommended Posts