Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosilam Patię, aby wstawiła foty z dzisiaj

Posted

O przepraszam:eviltong::eviltong: schudła odkad ją mam 4 kilo i 40 deko!! odchudzam ją, ale w garnicach rozsądku. Natomiast Zahirek przytył 3 i pół kilo. :evil_lol:

Posted

jotpeg napisał(a):
a mnie sie najbardziej podoba trojkolorka! :loveu:

No popatrz, a jej cztery lata nikt nie chciał ze schronu: ze gruba, brzydka a ja tez uważam, że ona ma urok i jest przede wszystkim niepowtarzalna. jeśzcze w zyciu nie widziałam takiego kundelka!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

To Zahirek został na stałe u Agi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu:
przepraszam - ale nie było mnie wśród "żywych" 2 mies. i teraz dopiero nadrabiam zaległosci!

Wszystkiego naj naj naj w takim razie!!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
To Zahirek został na stałe u Agi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu:
przepraszam - ale nie było mnie wśród "żywych" 2 mies. i teraz dopiero nadrabiam zaległosci!

Wszystkiego naj naj naj w takim razie!!!!!

A tak, został z czego Aga G bardzo się cieszy. Zahirzatko to cudowny pies. :loveu: :loveu: :loveu: Rano tak cudownie mnie wita, kładzie mi głowę na kolanach i tuli się, a potem mi w oczy patrzy i ja mu zawsze wtedy mówię: "no kocham Cię, uwielbiam". :loveu: :loveu: :loveu:
jak skądś wracam, to wyczuwa mnie wczesniej i słyszę przez okno jak cichutko popiskuje, a potem jest tyle całusów psich i takie śliczne niesmiałe podskakiwanie, żeby czasem pańci nie przewrócić.
Choc jestem bardzo zabiegana, to nigdy nie potrafię mu odmówić spacerku. Tak pięknie mnie prosi łapkę podając...najdłuższy spacerek ma wieczorem. idziemy do parku, a potem ja siadam na ławce i on znowu mi tę glowę na kolanach kładzie, a ja go przytulam i głaszczę. Jest tak wygłaskany, że mu się futerko mięciutkie zrobiło. na pieski na polu szczeka już:lol: bo pewny siebie jest teraz bardzo, ale zrozumiał, że staruszek Kasanowa to król w domu, Kropka to jego siostryczka a Hugo - zadziorny braciszek. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
Agus - tak ładnie o nim piszesz,ze się :placz::placz::placz::placz::placz: ze wzruszenia!!!!

Bo ja kocham go tak bardzo !!! tego pieseczka, który tyle przeszedł!! i jestem taka szczęśliwa, że on się dobrze czuje. W tych jego wielkich zlocistych oczach jest tyle miłości... tyle samo co w "bodzeniu" mnie głowką przez mojego staruszka Kasanowę, wylizywaniu mi uszu przez Huga, merdaniu Kropeczki i tuleniu się całej czwórki:loveu::loveu::loveu: zaraz właśnie biegnę na spacerki
Kasanówka juz był na rączkach znoszony ślepuś mój kochany puszysty, teraz biegnę z Hugusiem i z Kropeczką do parku, no a potem zahirek idzie ze mną:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnieszko, czy ja Ci już mówiłam, że podziwiam? Bo ja wciąż i nieprzerwanie... Za Twoje poświęcenie, zaangarzowanie no i dar przekonywania bo kto inny jak nie Ty Grafię mi moją (choć nie osobiście to jednak - duchowo;-) )pod dach przywiodłaś? I zapewniem - nacieszyć się nią nie mogę, myślę, że tak samo jak nacieszyć się Tobą nie mogą Twoja Kropcia, Hugo, Kasanowa i Zahirek... :iloveyou:

Posted

Dziekuję wszystkim za miłe słowa:loveu::loveu:, to mi jest ostatnio potrzebne, bo taki mały kryzysik mam ze zmęczenia się biorący i z tego, ze wielu psom bym chciała pomoc, a mogę tylko paru - tak po kolei...:-( No teraz : Bungo, Leśna- Grubcia, Borys z Kielc, Amik... i jutro przyjeżda do hotelu pogryziony staruszek Pajko. Tak więc oprócz moich czterech pieseczków ukochanych jeszcze cztery w hotelu i jeden na tymczasie:lol:

• 1 month later...
Posted

Zahir jest w domu idealny.:loveu::loveu: w tej chwili to Kasanówcia może po nim deptać:evil_lol:Nauczył się komendy"chodź na na rączki" i wtedy włazi przednimi łapami na kolana i daje głowę do głaskania. A u Hugusia i u Kropki bez zmian, choc nie dziś bylismy u weta i ta mała drańcucha przytyła 80 deko! ojej ! no bo podkrada Kasanowie. :mad::mad:

• 4 weeks later...
Posted

Trzymajcie Kciuki za mojego ukochanego kasanowę
Dziś w końcu zjadł trochę jedzonka z puszki specjalistycznego, z sikaniem lepiej...ale martwię się nim bardzo... schudł..

Posted

Miał badania. Wyniki nie są najgorsze - niewydolność nerek lekka, ale przez kilka dni prawie nic nie jadł. Już miałam strzykawką karmić. Doktor Kujawski dał mi leki dziś nowe jeszcze no i tę karmę specjalistyczną. Zjadł ufff... :multi: :multi: :multi: a już strztkawę szykowałam. Przepraszam, że na dogo jestem rzadko. Ale mój Kasanowa to moje kochanie puszyste, nasłodsze... najważniejsze.