AgaG Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 prosilam Patię, aby wstawiła foty z dzisiaj Quote
black sheep Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 a to łobuzy, wiedzą jak Cie podejść:) Quote
kiwi Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 aga kopka chyba dubluje kolejke, bo na najwiecej zapasow na zime;) Quote
AgaG Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 O przepraszam:eviltong::eviltong: schudła odkad ją mam 4 kilo i 40 deko!! odchudzam ją, ale w garnicach rozsądku. Natomiast Zahirek przytył 3 i pół kilo. :evil_lol: Quote
black sheep Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ja też mam kłopot z Deniskiem, ciągle je, ludzie się śmieją jak do nas ktoś przyjdzie, że taaaki grubasek:) A przecież ciągle biega! Dobrze że ty Aga masz wszystko pod kontrolą:) Quote
jotpeg Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 a mnie sie najbardziej podoba trojkolorka! :loveu: Quote
AgaG Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jotpeg napisał(a):a mnie sie najbardziej podoba trojkolorka! :loveu: No popatrz, a jej cztery lata nikt nie chciał ze schronu: ze gruba, brzydka a ja tez uważam, że ona ma urok i jest przede wszystkim niepowtarzalna. jeśzcze w zyciu nie widziałam takiego kundelka!:loveu: Quote
kiwi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jotpeg, ona wyglada jakby miala kazda zesc ciala od innego psa przyklejona;) ale za to ma piekna ksztaltna glowe i cudowne spojzenie:) Quote
andzia69 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To Zahirek został na stałe u Agi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: przepraszam - ale nie było mnie wśród "żywych" 2 mies. i teraz dopiero nadrabiam zaległosci! Wszystkiego naj naj naj w takim razie!!!!! Quote
AgaG Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 andzia69 napisał(a):To Zahirek został na stałe u Agi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: przepraszam - ale nie było mnie wśród "żywych" 2 mies. i teraz dopiero nadrabiam zaległosci! Wszystkiego naj naj naj w takim razie!!!!! A tak, został z czego Aga G bardzo się cieszy. Zahirzatko to cudowny pies. :loveu: :loveu: :loveu: Rano tak cudownie mnie wita, kładzie mi głowę na kolanach i tuli się, a potem mi w oczy patrzy i ja mu zawsze wtedy mówię: "no kocham Cię, uwielbiam". :loveu: :loveu: :loveu: jak skądś wracam, to wyczuwa mnie wczesniej i słyszę przez okno jak cichutko popiskuje, a potem jest tyle całusów psich i takie śliczne niesmiałe podskakiwanie, żeby czasem pańci nie przewrócić. Choc jestem bardzo zabiegana, to nigdy nie potrafię mu odmówić spacerku. Tak pięknie mnie prosi łapkę podając...najdłuższy spacerek ma wieczorem. idziemy do parku, a potem ja siadam na ławce i on znowu mi tę glowę na kolanach kładzie, a ja go przytulam i głaszczę. Jest tak wygłaskany, że mu się futerko mięciutkie zrobiło. na pieski na polu szczeka już:lol: bo pewny siebie jest teraz bardzo, ale zrozumiał, że staruszek Kasanowa to król w domu, Kropka to jego siostryczka a Hugo - zadziorny braciszek. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Agus - tak ładnie o nim piszesz,ze się :placz::placz::placz::placz::placz: ze wzruszenia!!!! Quote
black sheep Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jaka szczęśliwa rodzinka, zazdroszcze...:) Quote
AgaG Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 andzia69 napisał(a):Agus - tak ładnie o nim piszesz,ze się :placz::placz::placz::placz::placz: ze wzruszenia!!!! Bo ja kocham go tak bardzo !!! tego pieseczka, który tyle przeszedł!! i jestem taka szczęśliwa, że on się dobrze czuje. W tych jego wielkich zlocistych oczach jest tyle miłości... tyle samo co w "bodzeniu" mnie głowką przez mojego staruszka Kasanowę, wylizywaniu mi uszu przez Huga, merdaniu Kropeczki i tuleniu się całej czwórki:loveu::loveu::loveu: zaraz właśnie biegnę na spacerki Kasanówka juz był na rączkach znoszony ślepuś mój kochany puszysty, teraz biegnę z Hugusiem i z Kropeczką do parku, no a potem zahirek idzie ze mną:loveu::loveu::loveu: Quote
Asieq Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Agnieszko, czy ja Ci już mówiłam, że podziwiam? Bo ja wciąż i nieprzerwanie... Za Twoje poświęcenie, zaangarzowanie no i dar przekonywania bo kto inny jak nie Ty Grafię mi moją (choć nie osobiście to jednak - duchowo;-) )pod dach przywiodłaś? I zapewniem - nacieszyć się nią nie mogę, myślę, że tak samo jak nacieszyć się Tobą nie mogą Twoja Kropcia, Hugo, Kasanowa i Zahirek... :iloveyou: Quote
AgaG Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dziekuję wszystkim za miłe słowa:loveu::loveu:, to mi jest ostatnio potrzebne, bo taki mały kryzysik mam ze zmęczenia się biorący i z tego, ze wielu psom bym chciała pomoc, a mogę tylko paru - tak po kolei...:-( No teraz : Bungo, Leśna- Grubcia, Borys z Kielc, Amik... i jutro przyjeżda do hotelu pogryziony staruszek Pajko. Tak więc oprócz moich czterech pieseczków ukochanych jeszcze cztery w hotelu i jeden na tymczasie:lol: Quote
Asieq Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Aguś sił Ci dosyłam... pełna podziwu jestem, że Ty jeszcze nie padłaś.. Quote
Majaa Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Asieq napisał(a):Aguś sił Ci dosyłam... pełna podziwu jestem, że Ty jeszcze nie padłaś.. Ja też Ago sił dosyłam ... i baaaardzo podziwiam! Quote
AgaG Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Zahir jest w domu idealny.:loveu::loveu: w tej chwili to Kasanówcia może po nim deptać:evil_lol:Nauczył się komendy"chodź na na rączki" i wtedy włazi przednimi łapami na kolana i daje głowę do głaskania. A u Hugusia i u Kropki bez zmian, choc nie dziś bylismy u weta i ta mała drańcucha przytyła 80 deko! ojej ! no bo podkrada Kasanowie. :mad::mad: Quote
AgaG Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Trzymajcie Kciuki za mojego ukochanego kasanowę Dziś w końcu zjadł trochę jedzonka z puszki specjalistycznego, z sikaniem lepiej...ale martwię się nim bardzo... schudł.. Quote
Jagienka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aga trzymamy kciuki i wszyscy się bardzo martwimy o Kasanowę... Quote
paulus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aga a jak wyniki badań na mocznik i kreatyninę? Robiłaś mu? Quote
black sheep Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aguś oczywiście trzymamy kciuki za zdrowie Kasonowy. Cały czas o was myślę. Napewno wszystko będzie dobrze! Quote
AgaG Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Miał badania. Wyniki nie są najgorsze - niewydolność nerek lekka, ale przez kilka dni prawie nic nie jadł. Już miałam strzykawką karmić. Doktor Kujawski dał mi leki dziś nowe jeszcze no i tę karmę specjalistyczną. Zjadł ufff... :multi: :multi: :multi: a już strztkawę szykowałam. Przepraszam, że na dogo jestem rzadko. Ale mój Kasanowa to moje kochanie puszyste, nasłodsze... najważniejsze. Quote
Recommended Posts