black sheep Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :) to super, zaczyna sie układac, jeden płotek a tyle może!:) Quote
black sheep Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 NOWE FOTKI WESOŁEJ GROMADKI:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
black sheep Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A jak miło wystawia, taką ilość zdjęc:):evil_lol: Quote
AgaG Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Black-sheep ale się napracowałaś z tym wstawianiem !! dziekuję:calus::calus::calus::calus::calus: Quote
black sheep Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Aga nie było tak źle, mam program do wystawiania fotek, bardzo szybko i sprawnie działa:) A fotki są naprawde piękne! Tylko jednego na nich brakuje... twojego męża;) Quote
black sheep Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 szkoda szkoda:) Całuski i mizianko dla psich pociech:) Quote
grazyna9915 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oj, ja również chciałabym zobaczyć tego wyrozumiałego męża Agi! Quote
AgaG Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Grazynko tak w ogóle to Cię zapraszam do Krakowa Quote
AgaG Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 dziś Zahir pokazał, jaki z niego kochany psiak. rano obudziło mnie warczenie - bardzo brzydkie. otwieram oczy i co widzę: Hugon wydostal się ze swego pokoju, gdzie z nim dziś spałam i warczy na zahira ohydnie, a ten miś nic - stoi spokojnie. wzięłam Hugona za kudły na karku :evil_lol:i mówię; pieronie jeden a Ty gdzie polazłeś... no i na tym się skończyło... a przecież gdyby xz:evil_lol:hir chciał to by pogryzł huga, tym bardziej, że ten drań najspokojnijeszego psa z równowagi wyprowadzi, no i dobrze, że z:evil_lol:hir jest taki duuuuży... bo hugo nie ośmilil się zebów użyć, czego by na pewno spróbował w przypadku małego psa... a :evil_lol:po poludniu: poszłam do mamy zrobić jej zakupy i zostawiłam Zahirka z Kropeczką u niej, a tu w sklepie odbieram smsa: "szybko, wyją!!" i jak tu nie kochac tej mojej gromadki... ależ leciałam z tego sklepu...:lol::lol::lol: Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AgaG napisał(a):dziś Zahir pokazał, jaki z niego kochany psiak. rano obudziło mnie warczenie - bardzo brzydkie. otwieram oczy i co widzę: Hugon wydostal się ze swego pokoju, gdzie z nim dziś spałam i warczy na zahira ohydnie, a ten miś nic - stoi spokojnie. wzięłam Hugona za kudły na karku :evil_lol:i mówię; pieronie jeden a Ty gdzie polazłeś... no i na tym się skończyło... a przecież gdyby xz:evil_lol:hir chciał to by pogryzł huga, tym bardziej, że ten drań najspokojnijeszego psa z równowagi wyprowadzi, no i dobrze, że z:evil_lol:hir jest taki duuuuży... bo hugo nie ośmilil się zebów użyć, czego by na pewno spróbował w przypadku małego psa... a :evil_lol:po poludniu: poszłam do mamy zrobić jej zakupy i zostawiłam Zahirka z Kropeczką u niej, a tu w sklepie odbieram smsa: "szybko, wyją!!" i jak tu nie kochac tej mojej gromadki... ależ leciałam z tego sklepu...:lol::lol::lol: zero nudy :evil_lol: zycie pełną piersia ;) suuuuuuuuper :multi: tylko zdrowa życze :eviltong: Quote
black sheep Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nieźle, mój Denis też robi kłopotu tyle że szok, a to tylko 1 piesek!!!!! A co doppiero 4:) Jesteś super!:) Quote
erka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Fantastycznie , że wszystko się ułożyło , chociaż od początku podejrzewałam, że tak będzie. :lol: Aga G i jej TZ nie zrażają się takimi trudnościami, zawsze próbują znależć optymalne wyjście z sytuacji a nie najprostsze. Po prostu kochają psy.....:iloveyou: Quote
AniaB Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja tez wierzyłam, ze wszyscy sie dogadają. Potrzebowali tylko trochę wiecej czasu żeby sie przegryźc przez nowa sytuację. Słodziaki!!:loveu: Quote
AgaG Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No Hugo to jednak musi być izolowany jako największy agresor (mógłby Kasanowie krzywdę zrobić, ale przynajmniej jestem spokojna, że w przypadku konfrontacji Hugo: Zahir, Zahir zachowa się po rycersku i go nie ruszy. :lol: Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 a to "biedny" Hugo w "swoim" lóżku zabawia się pilnując porządku za oknem i w oddali:cool3: Quote
black sheep Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Superowa fotka, bardzo mi się spodobała:) Jaki on ciekawski! Ale i pełen gracji;) Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Tak mam słodkie psy!!:loveu: a zahirek to ideał, już nigdy więcej nie przestraszył Kasanowy. Chodzi za mną krok w krok i wciaz mi głowę podtyka do głaskania. :loveu: Quote
black sheep Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 To dobrze że już się unormwało:):):) Zahirku głaski dla ciebie bardzo grzecznego pieska! Quote
Jagienka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 AgaG napisał(a):Tak mam słodkie psy!!:loveu: a zahirek to ideał, już nigdy więcej nie przestraszył Kasanowy. Chodzi za mną krok w krok i wciaz mi głowę podtyka do głaskania. :loveu: Lizus... :evil_lol: Quote
Recommended Posts