Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jakoś miałam więcej szczęścia. Od zawsze było u nas pełno zwierzaków (kot jest dopiero od niedawna). Był pies razem z chomikami, myszoskoczkami, szczurem. Tylko szczur chodził luzem i "zszedł był" w sposób naturalny. Łaził po psie, kradł mu z miski i pies to tolerował.
Ostatnio upiekło się sikorce, która jakimś cudem wlazła do domu przez uchylone okno i nie umiała się wydostać. Były próby jej upolowania i to - sądząc po ilości piór na dywanie i innych śladach, typu pozrzucane z półek drobiazgi - bliskie sukcesu. Ostatecznie sikorka uczepiła się zasłony i tak doczekała naszego powrotu z pracy. Odpoczęła na balkonie, pojadła (a jeśli jadła, to chyba nie była "uszkodzona" i poleciała. A kocica już jej nawet nie pilnowała - jak przysazlismy - spała sobie w drugim pokoju.
Biedny Kaj, biedny Papug...

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale pięęęękneee :)
Dziękujemy :):)

Przebaczone ;) i nawet trochę głaskane.
Liczyłam, że przeprosi w Wigilię ale spał i nie miał nic do powiedzenia.
TZ mówi, że jakby on w ogóle coś powiedział to byłoby to - JESTEM GŁODNY ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ten pies wbrew pozorom żyje i ma się dobrze ;)

[url]http://img338.imageshack.us/img338/3795/20101212002.jpg[/url][/QUOTE]

to nie Kajak
ja Kajaka widzialam i on tak [I]gupio[/I] nie wyglada ;)

Posted

Ponieważ trochę się znam na ogarach ja mogę spróbować...W każdym razie nie mam wąrpliwości że to TEN Kajak a nie np. TA Motorówka ;)
Niezły jajcarz z niego ;)

Posted

[quote name='gusia0106']A My Was ! Całą piątkę ;)[/QUOTE]

Jesssusie jaką PIĄTKE? Ty się Rufus spowiadaj..........najpierw mi nikt nie odpowiedział co z tą Janką.......teraz piątkę.....

Posted

[quote name='Neigh']Jesssusie jaką PIĄTKE? Ty się Rufus spowiadaj..........najpierw mi nikt nie odpowiedział co z tą Janką.......teraz piątkę.....[/QUOTE]

No Rufus, Rufusowy TZ, Hera, Rufus i Janka a brzuchu ;)

Posted

[quote name='gusia0106']No Rufus, Rufusowy TZ, Hera, Rufus i Janka a brzuchu ;)[/QUOTE]

:evil_lol:

dziękujemy całą piątką :diabloti: szczególnie Rufus z falującym brzuchem, czyli ja :multi:

Posted

[quote name='rufusowa']:evil_lol:

dziękujemy całą piątką :diabloti: szczególnie Rufus z falującym brzuchem, czyli ja :multi:[/QUOTE]

Nooo czyli Janka to Janka i baaaardzo dobrze. Bo już przeraziłam, ze Rufus będzie miał Trojaczki.....

Posted

Przyszliśmy się pochwalić ;)

Bo była dzisiaj u nas Ewa i powiedziała, że Kajak przytył i wygląda ładnie (swoją drogą przy Aresie to nietrudne ;) )

Kajak przytyty pozdrawia :)

[IMG]http://img641.imageshack.us/img641/5418/img3802e.jpg[/IMG]