gusia0106 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Wisełka']Moniki?????????[/QUOTE] Ta dam! Trafiony - Zatopiony ! :) Quote
Wisełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='gusia0106']Ta dam! Trafiony - Zatopiony ! :)[/QUOTE] :cunao::cunao::cunao: Tak myślałam od początku :p ale jakoś tak nie sądziłam że była u Was :lol: Quote
Nutusia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='gusia0106']:):) Na balkon wbiegamy ze Xeną ale do kuchni ni chu chu ;)[/QUOTE] O matko, jak pomyślę ile moja sąsiadka włożyła czasu i pracy w nauczenie psa, że mu do kuchni wchodzić nie wolno... Szlag by ją trafił z zazdrości na wieść o tak mądrym Kajaku! :) Quote
rufusowa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ale dziaciaki cudnie razem wyglądają :loveu: i z tego co słyszałam komitywa była superancka :loveu: moja, to by chłopaka rozstawiała po kątach a Xenka jest przegrzeczna :loveu: ale widze, ze jako prawdziwa dama zajęła bez skrupułów dywanik balkonowy :evil_lol: Quote
Neigh Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Wisełka']Moniki?????????[/QUOTE] Owszem MONIKI:-). A w ogóle to jest MOJA! Znaczy się mieszka u Moniki:-), ale ja ją wyczaiłam. Ciudna nie?:-) Toooo oko ma zajebiście zajefajne:-) Jak Monika po psa przyjedzie, to zapytaj czy nie chce kota.......nie przestanę namiawiać:-)! Quote
Neigh Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wiecie........nie wiem cholera się starzeję......ale co oglądam ostatnio zdjęcia psa, którego.......nooo któremu domu szukałam, to zaraz ryczę. To pewnie ta menopauza,nie?:-) Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Neigh']Wiecie........nie wiem cholera się starzeję......ale co oglądam ostatnio zdjęcia psa, którego.......nooo któremu domu szukałam, to zaraz ryczę. To pewnie ta menopauza,nie?:-)[/QUOTE] Ja bym to inaczej nazwała ale po co mam się narażać :evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Gusia ma ogórka :mdleje: a to ci niespodzianka :klacz: Quote
gusia0106 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='malawaszka']Gusia ma ogórka :mdleje: a to ci niespodzianka :klacz:[/QUOTE] Oooo, jest i Ciocia Malawaszka :loveu: Wszyscy zdziwieni, że nie ONek ;) Ja sama zdziwiona ;) Ale Kajak nie jest aż takim baranem jakby się mogło wydawać. Od przedwczorajszego wieczora wchodzimy do kuchni :multi: Nie, żeby jakoś specjalnie z ochotą i w ogóle, ale podłoga już nie przeraża aż tak bardzo. Piotr (Marlejowo - behawioralny ;) ) wpadnie do nas na kawę w odwiedziny to popatrz, popatrzy i oceni ;) Quote
3 x Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='gusia0106']Oooo, jest i Ciocia Malawaszka :loveu: [B]Wszyscy zdziwieni, że nie ONek ;) Ja sama zdziwiona ;)[/B] [/QUOTE] nie Onek bo Kajak przecież ne Twój ;) Quote
gusia0106 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='3 x']nie Onek bo Kajak przecież ne Twój ;)[/QUOTE] Racja :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ciotki.....znalazłam.... Znalazłam właścicieli Kajaczka. Wcześniej Hubala. Nie chcą go, więc zostaje u nas. Ale historia jest niezła. Chcecie to poczytajcie [url]http://www.ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=27&t=1026&st=0&sk=t&sd=a[/url] Quote
Tora&Faro Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Ja już czytałam...rzeczywiście historia niesamowita.... Musicie na niego uważać żeby nie nawiał;) Quote
Nutusia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='gusia0106']Ciotki.....znalazłam.... Znalazłam właścicieli Kajaczka. Wcześniej Hubala. Nie chcą go, więc zostaje u nas. Ale historia jest niezła. Chcecie to poczytajcie [url]http://www.ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=27&t=1026&st=0&sk=t&sd=a[/url][/QUOTE] Ale jak to "nie chcą"?... Bo zwiał? A powiedziałaś im przynajmniej co myślisz/my??!?!?! Hubal - też coś! :) Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ale jazda... :shock: nieźle... Bea100 i AniaW są na dogo - możesz do nich skrobnąć, że to u ciebie jest Hubal :) Quote
Nutusia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Przepraszam hrabiego Kajaka za ofowanie, ale chciałabym pięknie zaprosić Ciotki z dziećmi własnymi lub zaprzyjaźnionymi na bazarek na rzecz Tośki-Łośki z mojego podpisu: [FONT="][URL="http://www.dogomania.pl/192397-Bazarek-na-TOSI%C4%98-dzieci%C4%99ce-%286-8-lat%29-ubranka-torebka-do-26-wrze%C5%9Bnia"]http://www.dogomania.pl/threads/192397-Bazarek-na-TOSI%C4%98-dzieci%C4%99ce-%286-8-lat%29-ubranka-torebka-do-26-wrze%C5%9Bnia[/URL] A wracając do Kajaka i jego hubalowej historii - miałeś Bracie szczęście jak stąd do samych Bieszczad, że chcą Cię inni niż chcieć mieli! :) [/FONT] Quote
gusia0106 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='malawaszka']ale jazda... :shock: nieźle... Bea100 i AniaW są na dogo - możesz do nich skrobnąć, że to u ciebie jest Hubal :)[/QUOTE] Do Ani już dzwoniłam;) Na szczęście znamy się osobiście ;) Quote
gusia0106 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Matko, jestem taka rozemocjonowana....opiszę wam wszystko jak dojadę do domu i po rozmowie z Panią Danielą.... Ale akcja Quote
Nutusia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 O matko! Ale nie musimy się bać, że ktoś będzie chciał "odbić" Kajaka?... E tam, jak się bać - przecież on Was obroni (goopia ja, no!) :) Quote
3 x Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to żeś nam gusia nowinę zapodała ;) swoją drogą to cud, że udało wam sie go złapac bo tylu chętnych było, że lada dzień a Kajak przeprowadzałby casting na nowy dom ;) hihi, jeszcze mi sie pomyslało, ze kolejny psiak z historią i to jaką :crazyeye: zupełnei inną niż Marley Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='gusia0106']Do Ani już dzwoniłam;) Na szczęście znamy się osobiście ;)[/QUOTE] aaaa :splat: [quote name='gusia0106']Matko, jestem taka rozemocjonowana....opiszę wam wszystko jak dojadę do domu i po rozmowie z Panią Danielą.... Ale akcja[/QUOTE] no nie i co teraz? mamy czekać????????????????? :mdleje: Quote
mysza 1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dobrze, że jest u Was, czytałam o jego poprzednim życiu.:shake: Fajnie, że wyjaśniło się co z nim się działo przedtem, nie ma niepokoju, że ktoś go szuka czy coś podobnego. A w sobotę go zobaczę :loveu: Quote
Ania W Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 o masz! Przeleciałam cały wątek i już myślałam, że będą nudy z domu a tu akcja ... Powiem tak : mądry?piękny? kochany? No a jaki ma być jak to ogar ? ;) Nie żebym była rasistką ale coś takiego mają te ogary, że uzależniają...a tak naprawdę ani lepsze ani gorsze od innych. Niemożebnie ucieszyłam się jak Gusia do mnie zadzwoniła i okazało się że Niemen vel Hubal vel Kajak (i coś tam jeszcze po drodze) jest u niej. Trochę się martwiłam, że ktoś nie będzie umiał przewidzieć ogarzych zachowań (tym psem rządzi nos), że wziął bo misiowaty i ładny a nie sprosta... To nie jest jakiś trudny w obsłudze pies ale ma swoje plusy ujemne. Tylko teraz ta akcja nieco mi ciśnienie podniosła... Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 noooo jaka akcja nie pastwcie się no :modla: Quote
Beta&Czata Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak sobie podczytuję po cichutku i jako krajanka Gusi mam nadzieję na przypadkowe spotkanie (z wątku Marleya wywnioskowałam, że mieszkamy rzut beretem od siebie, a jak idę pod skarpę, to prawie pod gusinym domem). Ale teraz to obgryzę pazury z nerwacji. p.s. znalam w życiu 4 ogary: dwa w okolicach Kir i Witowa. Latały sobie luzem po TPN i ich pan, a nasz gospodarz - zawodowo tamtejszy leśniczy - co i raz miał telefon od pograniczników, coby sobie psy odebrał z przejścia w Chyżnem (ale tylko latały, zwierzyny nie ruszały, a do Słowaków chodziły w odwiedziny. Wieczorami odwiedzały nas na pieszczotki). Dwa kolejne to były psy mojego kolegi ze studiów i jego TZ-ki. On jeździł dużo konno i one biegały przy koniach. Wszystkie cztery były super, ale to było 30 lat temu. Od tamtych lat pozostał mi sentyment do ogarowych głosów. To głoszenie jest jedyne w swoim rodzaju i żadna inna rasa tego nie ma... Quote
Recommended Posts