Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moriaaa napisał(a):

Już pisze..sorki za nieobecność:(
Więc Nochalek niestey znów w schronisku:(
Facet do tej pory sie po psiaka nie zgłosił, więc najprawdopodobniej Nosek znowu bezdomny:( Schronisko wysłało list do faceta, bo telefou nie podał...ale raczej nie doczekamy się odpowiedzi...Tragedia:(

Wiem, że poniewczasie ale czy ten osobnik podpisywał umowę adopcyjną? ze swoimimi danymi i tak dalej? pociągnąc go do...co najmniej odpowiedzialności...
P.S. Ligolek z Ligoty też onegdaj był ze mną w TV i nic-dopiero tu na dogo kobieta go zauważyła z Pruszkowa-i ma dobry dom-więc różnie to z TV bywa-chwilowe wzruszenie a potem...

• 2 weeks later...
Posted

ciotka pozbądz się złudzen ,już miałysmy akcję adopcyjną i nikt,absolutnie nikt się nie był nami zainteresowany,nie pamiętasz??miał byc domek z ogródkiem,bez dzieci,nad wodą ,cisza ,spokój itp.....psa wzieli a nas nie chcieli...;)

• 2 weeks later...
Posted

Piszę do założycielki wątku. Mam taki pomysł, należy zmienić zdjęcia na pierwszej stronie wątku. Każdy kto zaczyna czytać otwiera str.pierwszą i ostatnią. Zdjęcia na pierwszej stronie są hm - przykre (?). Nie pokazują jaki ten pies jest efektowny, wręcz ładny. Może się mylę, ale może nie.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Przepraszam za milczenie.
Nosek i owszem wciąż czeka na upragniony domek.
Kulka z niego, tłuszczykiem na zimę nam chłopak obrasta...jak zawsze uśmiechnięty, z jęzorkiem wywieszonym, oddany, kochający, czeka.

Energia nam Nochala rozsadza, na spacerach ciężko chłopaka dogonić ;)

Posted

Robiłam mu ale.gratkę, bono polska, kupie psa, kupisz psa, animalia, 4 łapy - są jeszcze aktualne.
Najpierw jako mieszańcowi, a później w dziale owczarki.
Z tego co wiem: zero zainteresowania :( (nie licząc jakiejś propozycji pilnowania parkingu, jeśli dobrze pamiętam).

• 2 weeks later...
Posted

Błękitny Nochal...mój kochany...no i jak z tą zbióreczką na dom? Bazarki jakieś może powystawiamy? ;)

A poważnie, zbliża się zima, musimy naszym psiakom zakupić nowe budy.
Bardzo prosimy o pomoc w sfinansowaniu nowej super budy dla Noska.
Koszt jednej budy to ok. 350zł. Może ktoś ma ochotę dołożyć się do mieszkanka dla Nochala?

Posted

Nosek, to wielki przyjaciel i miłosnik ludzi, ale jak to z miłością bywa, bardzo często nie znajduje sie tej ostatnie,j albo jedynej do konca zycia. Nosek ma mnostwo cioć, ktore go kochają, ale Nosek ciągle czeka na tę jedyną i ostatnią.
To pies wart tego aby nareszcie po tak cięzkich przejściach mógł w spokoju poodpoczywać, cieszyc się zyciem.

Posted

Nosek, to psiak, który kompletnie nie ma szczęścia. Albo ma, bo przecież jest zaopiekowany w hoteliku, ale jemu dom potrzebny. On ma tyle miłości w sobie. tak bardzi pragnie kontaktu z czlowiekiem.

Posted

Cudowny przyjaciel czeka na swojego człowieka...przyjaciel do kochania..nie do pilnowania...
Jak można nie pokochać Nochala...to pies z najlepszym charakterem jakiego poznałam. On naprawdę jest rewelacyjny! Może nie grzeszy urodą (choć tutaj również bym polemizowała) ale duszę ma najpiękniejszą!