Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moriaa,dostałam zapytanie z jednego z serwisow ogloszeniowych o Nochalka,podalam tel i mail do Ciebie wysłalam zdjecia,i napisalam gdzie jest obecnie Nosek.Ale takie to zapytanie bylo hmm... no nie wiem jak okreslic,wydaje mi sie ze to jakies dziecko napisalo.Brzmialo ile kosztuje piesek i prosba o przyslanie zdjec :/

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w gore Nosku,czy ktos bedzie u Nochalka w weekend?i kiedy ewentualnie moglby jechac do mosii? tzn chodzi mi o to czy potrzebny jest transport ,pieniadze,czy zwolenienie miejsca

Posted

Dostałam z allegro taka wiadomość w sprawie Noska:

Proszę o podanie konta na które mógłbym wpłacić parę złotych.Mam już 6 psów (2psy 4suczki) i nie dam rady poradzić sobie z innymi.Trójka to przybłędy więc moje możliwości są ograniczone ale mogę Wasze schronisko choć drobną kwotą wspomóc.

POZDRAWIAM
kuba

Nosek będzie u Mosii - jak sądzicie, jakie podac konto o pomoc dla Noska - może Alarmowy Fundusz Nadziei - z zaznaczeniem, że dla Noska, czy konto schroniska.
Proszę pilnie odpowiedzcie, to ja przekażę Panu wiadomość.

Posted

Boję się, żeby w łódzkim schronisku te pieniądze nie rozpłynęły się na - w najlepszym razie - inne pilne potrzeby. Więc może Alarmowy?

Posted

Też tak myślę, ale wole aby wypowiedziały się osoby bezpośrednio związane z Noskiem. Może Noskowi przyda się parę złotych. Proszę, napiszcie, bo pilnie chcę odpowiedzieć.

Posted

Absolutnie nie na konto schronu...psiak będzie tam krótko a na pewno pieniądze nie zostałyby przeznaczone konkretnie na Noska..podawaj konto Alarmowego:)

Posted

nie rozumiem jak mozna zostawic psa z takimimi napadam,i nerwowywymi;(przeciez on biedny bez milosdci sie zagryzie ;(eh gdybym nie miala swojego psiaka to chetnie bym go wziela....;(smutno mi...

Posted

Nosek jest na szpitaliku czyli w umieralni,co dalej z Noskiem? czy on jedzie do mosii?? bo moze tu nie chcecie pisac,ale ustalillyscie wszystko.Przepraszam ze sie tak dopytuje,ale boje sie o niego,jego temat ciagle spada.

Posted

Nosek ma coś z łapką (kuleje) i przebywa w zwierzętarni
już dzisiaj miał iść na boksy ogólne z powrotem, ale ponieważ powiedziałyśmy, że czeka na niego tymczas, poza tym już jest ktoś nim zainteresowany, został w zwierzętarni
Nosek jednak nie może tam długo być - to jest miejsce dla bardzo chorych psów (po wypadkach, kalek, pogryzionych), a miejsca tam mało

jutro pani Hania go weźmie rano na spacer, żeby go trochę posocjalizować, zobaczyć jak się zachowuje

ale trzeba szybko szukać domku albo ten tymczas - inaczej pies wróci do boksu, a powroty po zabiegach etc, z innym zapachem bywają niebezpieczne - psy mogą go zagryźć

Posted

mosii napisał(a):
mosii deklarowała ale mosii niestety nie jest cudotwórcą:(
w przyszłym tyg powinnam dać rade

czy to jest aktualna propozycja ? :oops:

Posted

julia do kiedy Nosek moze przebywac w szpitaliku, wiem wiem ze powinien natychmiast wyjsc ale do kiedy mozna go tam przetrzymac róznymi sposobami?

jestli jest inny dom tymczasowy to zabierajcie go

jesli nie, musi czekac na mnie