dotka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 moriaa,dostałam zapytanie z jednego z serwisow ogloszeniowych o Nochalka,podalam tel i mail do Ciebie wysłalam zdjecia,i napisalam gdzie jest obecnie Nosek.Ale takie to zapytanie bylo hmm... no nie wiem jak okreslic,wydaje mi sie ze to jakies dziecko napisalo.Brzmialo ile kosztuje piesek i prosba o przyslanie zdjec :/ Quote
dotka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 w gore Nosku,czy ktos bedzie u Nochalka w weekend?i kiedy ewentualnie moglby jechac do mosii? tzn chodzi mi o to czy potrzebny jest transport ,pieniadze,czy zwolenienie miejsca Quote
supergoga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dostałam z allegro taka wiadomość w sprawie Noska: Proszę o podanie konta na które mógłbym wpłacić parę złotych.Mam już 6 psów (2psy 4suczki) i nie dam rady poradzić sobie z innymi.Trójka to przybłędy więc moje możliwości są ograniczone ale mogę Wasze schronisko choć drobną kwotą wspomóc. POZDRAWIAM kuba Nosek będzie u Mosii - jak sądzicie, jakie podac konto o pomoc dla Noska - może Alarmowy Fundusz Nadziei - z zaznaczeniem, że dla Noska, czy konto schroniska. Proszę pilnie odpowiedzcie, to ja przekażę Panu wiadomość. Quote
jnk Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Boję się, żeby w łódzkim schronisku te pieniądze nie rozpłynęły się na - w najlepszym razie - inne pilne potrzeby. Więc może Alarmowy? Quote
supergoga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Też tak myślę, ale wole aby wypowiedziały się osoby bezpośrednio związane z Noskiem. Może Noskowi przyda się parę złotych. Proszę, napiszcie, bo pilnie chcę odpowiedzieć. Quote
Moriaaa Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Absolutnie nie na konto schronu...psiak będzie tam krótko a na pewno pieniądze nie zostałyby przeznaczone konkretnie na Noska..podawaj konto Alarmowego:) Quote
niunia448 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 nie rozumiem jak mozna zostawic psa z takimimi napadam,i nerwowywymi;(przeciez on biedny bez milosdci sie zagryzie ;(eh gdybym nie miala swojego psiaka to chetnie bym go wziela....;(smutno mi... Quote
julia.zuzanna Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mosii się gwarantowała, że w tym tygodniu co właśnie minął weźmie psiaka, a tu cisza, więc jak to będzie w końcu? Quote
romenka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mosii w tym tygodniu jeszcze nie może ale jeśli powiedziala że weżmie to znaczy że tak bedzie.Kochamy cię mosii:loveu: Quote
dotka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 trzymam kciuki zeby sie udalo w przyszlym tyg,czy byl ktos u Nosia ostatnio? Quote
Moriaaa Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Zaraz jadę do schronu...sprawdzę co tam u Nochala..:) Quote
dotka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nosek jest na szpitaliku czyli w umieralni,co dalej z Noskiem? czy on jedzie do mosii?? bo moze tu nie chcecie pisac,ale ustalillyscie wszystko.Przepraszam ze sie tak dopytuje,ale boje sie o niego,jego temat ciagle spada. Quote
dotka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 czy Nosek jedzie do mosii? czy Dragonek? bo sie pogubilam.I nie wiem czy nadal aktualny tymczasowy domek dla Noska Quote
julia.zuzanna Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nosek ma coś z łapką (kuleje) i przebywa w zwierzętarni już dzisiaj miał iść na boksy ogólne z powrotem, ale ponieważ powiedziałyśmy, że czeka na niego tymczas, poza tym już jest ktoś nim zainteresowany, został w zwierzętarni Nosek jednak nie może tam długo być - to jest miejsce dla bardzo chorych psów (po wypadkach, kalek, pogryzionych), a miejsca tam mało jutro pani Hania go weźmie rano na spacer, żeby go trochę posocjalizować, zobaczyć jak się zachowuje ale trzeba szybko szukać domku albo ten tymczas - inaczej pies wróci do boksu, a powroty po zabiegach etc, z innym zapachem bywają niebezpieczne - psy mogą go zagryźć Quote
dotka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no dlatego tez wlsanie pytam czy tymczas aktualny Quote
ewatr Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):mosii deklarowała ale mosii niestety nie jest cudotwórcą:( w przyszłym tyg powinnam dać rade czy to jest aktualna propozycja ? :oops: Quote
mosii Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 julia do kiedy Nosek moze przebywac w szpitaliku, wiem wiem ze powinien natychmiast wyjsc ale do kiedy mozna go tam przetrzymac róznymi sposobami? jestli jest inny dom tymczasowy to zabierajcie go jesli nie, musi czekac na mnie Quote
Recommended Posts