julia.zuzanna Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mosii napisał(a):julia do kiedy Nosek moze przebywac w szpitaliku, wiem wiem ze powinien natychmiast wyjsc ale do kiedy mozna go tam przetrzymac róznymi sposobami? jestli jest inny dom tymczasowy to zabierajcie go jesli nie, musi czekac na mnie czekamy na Ciebie :) Nosek nie może przebywać długo w szpitaliku, właściwie nie powinien tam przebywać wcale, więc jak najszybciej przetrzymują go ze względu na to, że tymczas jest, żeby go nie wrzucać na boksy, bo tam nie wiadomo co może się stać w ogóle dzisiaj był na spacerze i zdał egzamin z "usocjalizowania" na szóstkę - jest super grzeczny, na maxa łagodny, przyjazny i domaga się wciąż pieszczot, a jak się go pogłaszcze to skomle o jeszcze i podstawia nosa Quote
mosii Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 super! wierzcie mi ze robie wszystko aby pewne sprawy przyspieszyc, julia gdyby działo sie coś złego, chcieli Noska przeniesc, dzwoncie a przyjade po niego natychmiast, najwyzej bedzie mieszkal w samochodzie;) Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mosii napisał(a):super! wierzcie mi ze robie wszystko aby pewne sprawy przyspieszyc, julia gdyby działo sie coś złego, chcieli Noska przeniesc, dzwoncie a przyjade po niego natychmiast, najwyzej bedzie mieszkal w samochodzie;) widac że Ciocia Mosii mocno zdetrminowana:eviltong: i psiak nie zostawi na pastwę losu :Rose: a za pewne sprawy trzymam kciuki oby się udały załatwic pomyślnie :thumbs: Quote
supergoga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Trzymamy paluchy wszelkie za Noska i domek dla niego - najlepiej stały i kochający. Z tego co piszecie, naprawde zasłużył na taki dom. Quote
jnk Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ewatr napisał(a):widac że Ciocia Mosii mocno zdetrminowana:eviltong: i psiak nie zostawi na pastwę losu :Rose: Na Mosii można polegać. Niejeden zwierzak może to potwierdzić :) Quote
Moriaaa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 No i stało się....właśnie wróciłam ze schronu...Nosek pogryziony:( Gdyby nie Hania( cioteczko jesteś wielka:loveu:) Nie wiem jakby się ta walka skończyła... Pomimo naszych starań Nochal wylądawał na boksach ogólnych...nie minęło 20 min.zaczęła się walka....na szczęsie Hania od razu zobaczyła co się dzieje...podniosła wrzask..przylecieli pielegniarze i rozłączyli psiaki... Nochal teraz jest przy budzie...musieli go tam dać..mieli nad sobą dwie rozwścieczone baby(ja i Hania) i nie mieli wyjścia...tylko nie wiem ile tam posiedzi....cioteczko Mosii:placz::placz::placz: Quote
julia.zuzanna Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 właśnie dzwoniła pani Hania - państwo, którzy byli zainteresowani Noskiem przyjechali dzisiaj przed 14, tak ich ta sytuacja chwyciła za serce, że wzięli w końcu Noska do domu Nosek ma już więc dom !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Super wieści. Nareszcie się chłopak doczekał.:multi::multi::multi: Quote
mosii Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 cos niesamowitego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mój ukochany Nosek ma dom!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 oby mu było dobrze w nowym domu :lol: i oby to był już ten dom :loveu: Quote
Moriaaa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 :laola::laola: Nochalu kochany....teraz już będzie dobrze:) Quote
dotka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 no wchodze tu z rana a tu takie wieści!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nochalku kochany,żeby ten domek był juz na zawsze,żebys był już szczęśliwy.Super!!!!!!!!!! Quote
supergoga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Bardzo się cieszę z domku Noska. Czyli mogę go usuwać z netu - mam nadzieję i mocno wierzę, że to jest ten jego własny wymarzony dom, a jego Państwo podjeli odpowiedzialną i przemyślaną decyzję. Przepraszam za takie słowa, ale po przeczytaniu kilku ostatnich wątków i analizie różnych przypadków - wolę do tego podchodzić na spokojnie. Noseczku - ty na domek zasłuzyłeś i życzę ci w nim duzo, dużo szczęśćia. Jesteście wielkie - za domek dla psiaka. Quote
Moriaaa Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Myślę,że można jeszcze poczekać z tym usuwaniem Nochala do wtorku...ja też mam nadzieję,że będzie oki...ale poczekajmy:p Quote
jnk Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jeśli państwo wytrwają (tu dołączam sie do grona ostrożnych :roll: ), to będzie pierwsze pogryzienie ze skutkiem szczęśliwym, o jakim słyszałam i czytałam :) Quote
Moriaaa Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Niestety Nosek wróciła do schronu....:(:( :( Został przywieziony zaraz nastepnego dnia:( Quote
dotka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 dlaczego??? niestety nie wiem czemu ale bylam w 90proc pewna ze tak bedzie,najgorzej jesli ludzie dzialaja pod wplywem emocji przy wyborze psa.Z reguly najmniejszy problem od razu ich przerasta.Co bylo przyczyna oddania Nosia? I co teraz z Nochalkiem czy domek u mosii jest nadal aktualny?? Pytanie retoryczne- czemu ludzie sa tacy beznadziejni????????? Quote
Moriaaa Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Tak jak piszesz decyzja była podjęta pod wpływem emocji..pani już wcześniej była w schronisku...nie zdecydowała się wtedy na Nochala...dopiero jak Hania zadzwoniła,że psiak pogryziony,przyjechali po psiaka....no i wzięli go na 1 dzień:( Podobno nie zgadzał się z ich psiakiem.... Quote
Kar0la Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Biedny Noek, wyrwał się na chwilę i znowu do schronu. A co nim jest teraz? Jest przy budzie czy w boksie? Nie pogryzą go znowu? Quote
Moriaaa Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Teraz jest przy budzie....tylko jak dlugo..... Dość dlugo nie chcieli się zgodzić aby Nochala do budy dać...dopier jak został pogryziony to już musieli,bo chyba z Hanią byśmy ich rozerwały...zrobiłyśmy awanture(swoją drogą ciekawe czy mnie do schronu wpuszczą czy się poobrażali;) ) Quote
dotka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No wlasnie,ja mialam podobna sytuacje kiedys z kalekim psiakiem,tez wzieli go ludzie pod wplywem emocji na 3 dzien kazali zabierac.Najwazniejsze teraz co z Nochalkiem,czy dom tymczasowy u mosii aktualny? czy mosii wie,że biedny Nosek wrocil do schroniska? Dobrze ze wywalczylyscie miejsce przy budzie,tylko jak dlugo?? :( Quote
Recommended Posts