Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez bardzo współczuję i przykro mi ... To bardzo niemiłe...

Podobnie wygladała dłoń mojego meża, jak go Lolo ciachnął. A że u męża wszystko fatalnie sie goi, byłam w strachu...

Dzielna jesteś, Poker ! Masz samozaparcie godne podziwu !
ba,...Wielka Jesteś !!!!

Posted

Bo się nic nowego nie dzieje u suni, a w moim życiu aż za wiele. :shake:

Lady jest naprawdę fajna, nie rozumiem dlaczego nie ma telefonów w jej sprawie.
Reaguje na siad, podaje po kolei łapy. Wpatrzona jak w obrazek w męża.
Ciągle wskakuje na skórzaną kanapę :angryy: jak na prawdziwą damę przystało. :eviltong:
Dzisiaj w końcu trochę lepiej z moją ręką ,ale jeszcze nie mogę wykonywać wszystkich czynności.
Najważniejsze, że mogę długopis utrzymać i moje narzędzia pracy,
Na udzie zostanie mi chyba pamiątka do końca życia. :diabloti: Połówka dużego , twardego jaja pod skórą.
Przez rękę nie wykapaliśmy jej i nadal sypie się łupież z grzbietu w pobliżu ogona.
Wyślę ogłoszenie do Wyborczej, może zadziała.

Posted

oj, coś czuję, że nasza Lady wymagać będzie sporo pracy... Poker, takie rany na dłoniach bolą okrutnie, bo niestety cały czas się te palce zgina i uzywa, mówię z doświadczenia, miałam kiedyś pociapaną całą dłoń a kciuki w obu rękach w stanie kwalifikującym się do interwencji chirurgicznej... dość długo trwało zanim wszystko wróciło do sprawności, a bolało jak diaaabli...
Nie mniej, wydaje mi się, że Lady wymaga osoby, która ma jakotakie doświadczenie z psami - absolutnie nie dla osoby, która nigdy psa nie miała...

Posted

Ona taka maleńka jak ja Chinka.
U Lady normalnie, wesoła,żywotna , jest bardzo inteligentna i jak chce to pojętna. Przyznam ,że po 2.pogryzieniu trochę się jej boję ,ale dzielnie nie okazuję tego.

Ręka podgojona , ciągle moczę w mydlinach. Noga natomiast nie wygląda za fajnie, jajo nadal się utrzymuje. Kupiłam preparat z kory brzozy i jem go oraz smaruję ten guzioł. Lek kosztował, bagatela ,75 zł.
Telefonów wielkie 0

Posted

Łoh, przebrnęłam przez cały wątek :). Dzisiaj dziewczynkę poznałam, bardzo fajna, taka iskierka :loveu: Widziałam też pogryzienie na nodze - duże to takie :( Ja sama mam takie na ręcę , tyle że ziarnko grochu, a nie jajko i boli, a co dopiero coś takiego... Z wykupieniem ogłoszeń wstrzymaj się. Ja spróbuję zrobić, nie wiem czy akurat 35, ale myślę że sporo. Tylko chyba jutro nie zdążę, bo jadę ze swoim świnkiem na ściągnięcie szwów i nie wiem ile znam zejdzie, bo zawsze jest kilometrowa kolejka. Do tego ta pogoda :(

Posted

Znalazłam wątek - bo szukałam, bo Poker żaliła się, że nie zaglądamy - a ja chciałam zajrzeć, ale.... do głowy by mi nie przyszło, że trzeba szukać w dziale ogólnym :) Ale już znalazłam, przeczytałam, jak zawsze podziwiam Poker i jej samozaparcie i poświęcenie. Niech czarnulka znajdzie swój domek szybciorem, niech nie gryzie już swojej opiekunki ani nikogo innego i obiecuję zaglądać - póki co, tylko tyle mogę.

Posted

Lady rozrabia, chyba musi mieć ludzia na wyłączność ;).
Na pocieszenie dodam ;), że gada Lolcia strzygłam ostatnio w kagańcu :mad: inaczej łapki też miałabym fioletowe :evil_lol:, kłapie gadzina na lewo i prawo jak ktoś zbliża ręce do jego tylnych łapek, chyba jeszcze uraz powypadkowy.

Posted

witam wszystkie cioteczki i te wytrwałe i te , które nas pierwszy raz odwiedzają.Zawsze w kupie milej.
Założyłam wątek na ogólnym , bo jednak chyba więcej osób zagląda z różnych zakątków kraju i świata.
Korenia , bardzo dziękuję za chęć ogłoszeń. Przydadzą się.

Posted

Czarnulka dziś grzeczna , chociaż walnęła koopsko w pobliżu kociej kuwety. Może uznała ,że to zwierzęca toaleta?
Obierałam dziś skrzydło z indyka dla niej i wszystkie psy i kot siedziały obok mnie i czekały na kąski. O dziwo dama była spokojna.Ale na razie wolę nie sprawdzać jej reakcji i dostała swoją porcję na osobności.
Bardzo prosze o ogłoszenia. Może być na każde miasto. Tekst jest na wątku , ale gapa jestem inie pamiętam na której stronie, poszukam. Dzięki za pomoc i odwiedziny.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
No to teraz musi byc odzew . Tyle ogłoszeń :lol:

Mam nadzieję :)
Poker napisał(a):
Korenia , bardzo, bardzo dziękuję

Nie ma za co :) Oby tylko pomogło! :)

Posted

Trzymajcie kciukasy , MOOOOCNO w niedzielę.Jest światełko w tunelu.Od niedzieli jestem w kontakcie z bardzo dobrym domkiem w Katowicach.Żeby tylko czorcica się spodobała.