Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało się nam wykąpać Lady :multi:, nie całą ,ale grzbiet i zad oraz pysior.Raz mruknęła ostrzegawczo ,ale na wyraźnie spokój, przestała.Bardzo się bała, trzęsła się jak galareta. Dostała potem smaczki i ganiała po domu jak szalona.

Posted

Państwo byli zapoznać się z Damą.Pokazała sie od najlepszej strony łącznie a wywalaniem się kołami do góry. Obydwoje opłakują jeszcze Denwerka i nie dziwię się , bo odszedł tydzień temu.Pani jest zdecydowana, a pan ..... widać ,że jest w żałobie. Poszli dosyna i do miasta.Czekamy na nich , wychodzą mówili ,że wrócą po nią. Zobaczymy. A dom byłby super.Pani pomaga Fundacji SOS w Dąbrowei Górniczej w procesach o okrucieństwo nad zwierzętami.

Posted

Już nie szalejcie.
Lady pojechała :multi::-(
Jak zwykle poszliśmy za wspólny spacer , pożegnaliśmy się z lalunią i upłynniliśmy się.
A Lady jakby czuła, popisywała się jak tylko umiała. Cały czas przymilała się do całej rodziny ,a była ich 4.
Myślę ,że będzie dobrze.
I pomyśleć ,że to był właściwie jedyny kontakt i okazał się TYM.
Po przyjeździe do domu mam obiecaną wiadomość.
Aha, Państwo mieszkają w Mysłowicach.

Posted

Poker napisał(a):
Już nie szalejcie.
Lady pojechała :multi::-(
Jak zwykle poszliśmy za wspólny spacer , pożegnaliśmy się z lalunią i upłynniliśmy się.
A Lady jakby czuła, popisywała się jak tylko umiała. Cały czas przymilała się do całej rodziny ,a była ich 4.
Myślę ,że będzie dobrze.
I pomyśleć ,że to był właściwie jedyny kontakt i okazał się TYM.
Po przyjeździe do domu mam obiecaną wiadomość.
Aha, Państwo mieszkają w Mysłowicach.

hura hura hura :laola:

SZCZĘSCIA Ladusiu!!!!!! :loveu:

Poker :Rose:

Posted

Jeszcze dodam ,że dostała swój kocyk i rozwaloną piłkę , którą się bawiła i serek do omaszczenia chrupków.Pożyczyliśmy też końcówkę od szelek samochodowych.

Posted

Niezła z niej była numerantka.;)
Mam nadzieje że oszczędzi nowym Państwu siniaków , ran kłutych i szarpanych...:roll:

Posted

Dzięki za gratulacje i za ogłoszenia dzięki którym Dama ma domek.

Ale się cioteczek nazlatywało.
Lady do ludzi jest kochana, ma w sobie bardzo duże pokłady miłości.
Nie ukrywam,że był to nasz najtrudniejszy tymczasowicz, ale przetrwaliśmy, mimo chwil załamania na początku i mamy teraz radość.
I ostatnie zdjęcie Lady zrobione u nas dzisiaj

Posted

Przed chwilą dzwoniła nowa pańcia Lady.Sunia zniosła podróż bardzo dobrze, była grzeczna, nie haftowała.
Teraz biega po mieszkaniu i sprawdza wszystkie kąty, co chwilę podchodzi do pańcia i się podpieszcza.
Pani mówi ,że Denwer kochał ich szorstką miłością, a mimo tego oni go uwielbiali. Myślę ,że Lady rozkocha ich w sobie na całego.
Jutro będę kolejne informacje.

Posted

Pani dzwoniła ok. 10.Jest super :multi:
Wieczorem lalunia zajęła miejsce pańci w łóżeczku , a dziś z rana z kolei miejsce pańcia, gdy poszedł do pracy.I tak sobie obie panie spały do 9!! Potem spacerek w lesie i śniadanko. Lady ma do dyspozycji strategiczne miejsce w postaci balkonu , z którego ogląda świat.
Pani mówi ,że Lady to niesamowita pieszczocha, ciągle wywala się brzusiem , podchodzi i wtyka łepek w ręce.
Myślę ,że będzie bardzo dobrze.Już jestem spokojniejsza.
A nasz Dolarek odżył.W końcu z radością i swobodnie bawi się swoimi ulubionymi zabawkami.