Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Trzymajcie kciukasy , MOOOOCNO w niedzielę.Jest światełko w tunelu.Od niedzieli jestem w kontakcie z bardzo dobrym domkiem w Katowicach.Żeby tylko czorcica się spodobała.

Trzymamy kciuki , do niedzieli .

Posted

Lady uwielbia spać w kocim , najmniejszym łóżeczku jakie mamy. Czasem się zwija w kłębuszek , a czasem się wylewa poza spanko.Dziś spała rozkosznie kołami do góry, czyli pełny luzik.

Prawda ,że słodka zaraza ?

Posted

dzięki wszystkim a kciuki przydadzą się z pewnością.
A Dama ogólnie grzeczna , szczeka na dzwonek ,ale potrafi zamknąć paszczękę jak powiem dość, spokój.
Męża witała po 2. dniach nieobecności jak szalona.

Posted

Bardzo liczę na ten domek, obym się nie rozczarowała. Jutro mają się kontaktować co do godziny.
Ja się nie znam na rasach psów, ale mam wrażenie ,że Lady ma coś z wyżla. szczególnie sylwetka i ruchy .

Posted

nie było, piszę do pani mejla , ale mi odrzuca , wyskakuje jakieś 11 ktoś wie co to znaczy? łamię się czy zadzwonić do niej.Być może ma mój telefon w kompie i nie może zadzwonić.

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Pani nie pisała jeszcze , bo była poza domem.Przyjęzdżają jutro ok.15 i są nastawieni na zabranie Lady.Pani radziła się psiego psychologa jak postąpić , by było jak najmniej przykre dla suni. Cieszę się i martwię zarazem ,żeby czarna czorcia jakiegoś numeru nie wycięła.

Posted

Poker napisał(a):
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Pani nie pisała jeszcze , bo była poza domem.Przyjęzdżają jutro ok.15 i są nastawieni na zabranie Lady.Pani radziła się psiego psychologa jak postąpić , by było jak najmniej przykre dla suni. Cieszę się i martwię zarazem ,żeby czarna czorcia jakiegoś numeru nie wycięła.

Trzymam kciuki tu po cichu ;) Oby, oby!

Posted

OJ TRZYMAJCIE , TRZYMAJCIE KCIUKI , MI BRZUCH AŻ SKRĘCA.CHYBA JEDNA Z NASZYCH TRUDNIEJSZYCH ADOPCJI , mimo że małpa jest naprawdę słodka.
A może to nam się wydaje ,że trudna.
.