malawaszka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ojj to zaciskam z całej siły :kciuki: Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Poker napisał(a):Trzymajcie kciukasy , MOOOOCNO w niedzielę.Jest światełko w tunelu.Od niedzieli jestem w kontakcie z bardzo dobrym domkiem w Katowicach.Żeby tylko czorcica się spodobała. Trzymamy kciuki , do niedzieli . Quote
Poker Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Lady uwielbia spać w kocim , najmniejszym łóżeczku jakie mamy. Czasem się zwija w kłębuszek , a czasem się wylewa poza spanko.Dziś spała rozkosznie kołami do góry, czyli pełny luzik. Prawda ,że słodka zaraza ? Quote
zerduszko Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Piekna panienka - cały czas za nią trzymam kciuki :) Quote
Basia1244 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I kto by pomyślał, że taki z niej gryzoń :D Quote
LILUtosi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nie wiem jak to jest ale moje wielkie suczysko ma kupione dwa wielkie posłania a też wciska się w to najmniejsze dla małych piesków. Quote
Poker Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 dzięki wszystkim a kciuki przydadzą się z pewnością. A Dama ogólnie grzeczna , szczeka na dzwonek ,ale potrafi zamknąć paszczękę jak powiem dość, spokój. Męża witała po 2. dniach nieobecności jak szalona. Quote
Poker Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Bardzo liczę na ten domek, obym się nie rozczarowała. Jutro mają się kontaktować co do godziny. Ja się nie znam na rasach psów, ale mam wrażenie ,że Lady ma coś z wyżla. szczególnie sylwetka i ruchy . Quote
Poker Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 czekam na telefon od pani.Miała dzownić w sobotę, co prawda jeszcze dużo do końca soboty, ale się niepokoję Quote
Poker Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 nie było, piszę do pani mejla , ale mi odrzuca , wyskakuje jakieś 11 ktoś wie co to znaczy? łamię się czy zadzwonić do niej.Być może ma mój telefon w kompie i nie może zadzwonić. Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 nie wiem o co chodzi z tym 11 ja mam podobny kłopot - też czekam na info od ludzi zainteresowanych adopcją sznupki - mieli przyjechać ją poznać... i cisza :roll: Quote
Poker Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Pani nie pisała jeszcze , bo była poza domem.Przyjęzdżają jutro ok.15 i są nastawieni na zabranie Lady.Pani radziła się psiego psychologa jak postąpić , by było jak najmniej przykre dla suni. Cieszę się i martwię zarazem ,żeby czarna czorcia jakiegoś numeru nie wycięła. Quote
zerduszko Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Poker napisał(a):Nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Pani nie pisała jeszcze , bo była poza domem.Przyjęzdżają jutro ok.15 i są nastawieni na zabranie Lady.Pani radziła się psiego psychologa jak postąpić , by było jak najmniej przykre dla suni. Cieszę się i martwię zarazem ,żeby czarna czorcia jakiegoś numeru nie wycięła. Trzymam kciuki tu po cichu ;) Oby, oby! Quote
Poker Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 a ja dziś widziałam Dereczka, nasze słoneczko :loveu: A kciuki trzymajcie jak chcecie, byle skutecznie:evil_lol: Quote
luka1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 cichutko tu zaglądam od czasu do czasu i trzymam kciuki. Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jak się radziła , to dobrze wróży . To ja też trzymam kciuki . Quote
togaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Też wyczekuję w napięciu...I kciuki trzymam oczywiście! Quote
Poker Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 OJ TRZYMAJCIE , TRZYMAJCIE KCIUKI , MI BRZUCH AŻ SKRĘCA.CHYBA JEDNA Z NASZYCH TRUDNIEJSZYCH ADOPCJI , mimo że małpa jest naprawdę słodka. A może to nam się wydaje ,że trudna. . Quote
Recommended Posts