Andzike Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='FIFA']Zaraz wyślę dek za VII,VIII pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę[/QUOTE] Dziękuje w imieniu Florci :) Jak tylko kaska dojdzie, od razu napisze :) Quote
sylwiaso Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A my Florciowo-Amelciowo z "lasku brzozowego"nie zbliżajcie się do mojej Amelci! Quote
sylwiaso Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 cioteczki gdyby ktoś umiał przekręcić dziewczynki na ostatniej fotce-bardzo Dziękuję! Quote
FIFA Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Witam Florcię i jej opiekunkę bardzo fajne zdjęcia to jest prawdziwa przyjażń miałam taką sunię odeszła ze starości pozdrawiam Quote
sylwiaso Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dziekujemy cioci terierfance za pomoc!Fifa Florcia jest cudnym psiakiem mam nadzieję,że będzie z nami.....bo dziewczyny się bardzo kochają!!! Quote
Andzike Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dostarły wpłaty od Camisiowej i FIFy - baaaardzo dziękujemy :loveu:Post rozliczeniowy zaktualizowany :) Quote
mamanabank Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Florcia uzbierała na ten miesiąc Razem 176,45 zł Andzike postanowiła wyrównać kwotę do 180zł, dziękujemy :loveu: Brakuje 20zł, poprosimy o wsparcie skarpetę łowicką. Quote
Andzike Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nie będę mi się grosze pałętały po rozliczeniu ;) Trzeba pomyślec o jakimś bazarku, bo w przyszłym miesiącu będzie marnie :( Sporo deklaracji jest "na przód" więc za sierpień część osób już wpłacać nie będzie... Quote
Figafiga Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Andzike droga dziś zrobię przelew ze skarpety...Niestety nie tylko na Florci trzeba robić bazarki...nasza amstaffka Maja potrzebuje 350zł deklaracji stałych :-( Quote
Andzike Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Figafiga']Andzike droga dziś zrobię przelew ze skarpety...Niestety nie tylko na Florci trzeba robić bazarki...nasza amstaffka Maja potrzebuje 350zł deklaracji stałych :-([/QUOTE] No właśnie, trzeba znów przetrzepać mieszkanie i zobaczyć, co by można było upłynnić na łowiczaki... :( Jak tylko pieniązki dojdą, zaraz napiszę i przelewam do Sylwii :) Sylwia, wielkie dzięki za cierpliwość!!!:loveu::oops::loveu: Quote
wawer Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [COLOR=blue][FONT=Tahoma][B]Kochane Cioteczki w psiej potrzebie finansowej![/B][/FONT][/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=blue]Zapraszam na mój specjalny bazarek [/COLOR][/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA?p=17206143#post17206143"][COLOR=blue][FONT=Tahoma][B][SIZE=3][COLOR=magenta]http://www.dogomania.pl/threads/2106...3#post17206143[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/URL][B][SIZE=3][COLOR=magenta].[/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=blue][FONT=Tahoma]Można tam zrobić zakupy, ale TRZEBA zgłaszać pieski, które z dochodu skorzystają i zagłosować na nie (głosowanie PŁATNE! ), żeby tych dochodów było jak najwięcej.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][FONT=Tahoma]Już są pierwsze zakupy, a nie ma żadnego kandydata na pieniążki. Zajrzyjcie, bezpłatnie zgłoście pieska, a jak macie troszkę funduszy - zagłosujcie! Może akurat jemu dostanie się kasa?[/FONT][/COLOR][/B] Quote
sylwiaso Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Doszłą wpłata od leni 2x30zł za dwa m-ce!bardzo DZIĘKUJEMY!!!!:multi::loveu::multi: Quote
mamanabank Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A do mnie dotarła jednorazowa deklaracja od AniiJanka 20zł :loveu: :multi: :loveu: Bardzo dziękujemy! Andzike, zaraz przelewam do Ciebie. Quote
Andzike Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Aniu i Janku bardzo dziękujemy :) To nie ma co czekać, przelewam w końcu:oops: Sylwii pieniążki! :) Quote
Romka Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Aniu,bardzo dziękujemy...jak zawsze można na Ciebie liczyć...:lol: Quote
mamanabank Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dostałam deklaracje dla Florci od argusiowej, za IV, V, VI. Bardzo dziękujemy! Andzike, przekazałam przelewem. Quote
Andzike Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dotarły wpłaty od argusiowej i jednorazowa od Ani i Janka :) Post rozliczeniowy zaktualizowany :) Quote
sylwiaso Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Florcia Dziękuje wszystkim cioteczkom,a w szczególności cioci AniiJankowi za okazaną pomoc!:buzi::buzi::buzi: Quote
Figafiga Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Z serii fotek Florciowych. no kurcze, ktos mnie podgląda...a ja sobie wodę piję ehh cały czas się ktoś patrzy i patrzy i czymś celuje, no nie wytrzymam... aaa to ciotka Figa - tylko pokaż innym cioteczkom jaka ja piękna jestem ;-) FLORCIA POZDRAWIA Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A my dziękujemy za pozdrowienia, za piękne zdjęcia z jednego momentu życia Florci, ale bardzo ważnego - upały i picie to sprawa najważniejsza. Nie przeszkadzać Florci w tej czynności ;) Quote
sylwiaso Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ciociu Danusiu czy widziałaś fotki stronę wcześniej jak obrania z pastereczką swojej budki?!prosimy zobacz!! Quote
Recommended Posts