Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FIFA']Zaraz wyślę dek za VII,VIII pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę[/QUOTE]

Dziękuje w imieniu Florci :)
Jak tylko kaska dojdzie, od razu napisze :)

Posted

Witam Florcię i jej opiekunkę bardzo fajne zdjęcia to jest prawdziwa przyjażń miałam taką sunię odeszła ze starości pozdrawiam

Posted

Nie będę mi się grosze pałętały po rozliczeniu ;)

Trzeba pomyślec o jakimś bazarku, bo w przyszłym miesiącu będzie marnie :( Sporo deklaracji jest "na przód" więc za sierpień część osób już wpłacać nie będzie...

Posted

[quote name='Figafiga']Andzike droga dziś zrobię przelew ze skarpety...Niestety nie tylko na Florci trzeba robić bazarki...nasza amstaffka Maja potrzebuje 350zł deklaracji stałych :-([/QUOTE]

No właśnie, trzeba znów przetrzepać mieszkanie i zobaczyć, co by można było upłynnić na łowiczaki... :(
Jak tylko pieniązki dojdą, zaraz napiszę i przelewam do Sylwii :)
Sylwia, wielkie dzięki za cierpliwość!!!:loveu::oops::loveu:

Posted

[COLOR=blue][FONT=Tahoma][B]Kochane Cioteczki w psiej potrzebie finansowej![/B][/FONT][/COLOR]

[B][SIZE=3][COLOR=blue]Zapraszam na mój specjalny bazarek [/COLOR][/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA?p=17206143#post17206143"][COLOR=blue][FONT=Tahoma][B][SIZE=3][COLOR=magenta]http://www.dogomania.pl/threads/2106...3#post17206143[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/URL][B][SIZE=3][COLOR=magenta].[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][COLOR=blue][FONT=Tahoma]Można tam zrobić zakupy, ale TRZEBA zgłaszać pieski, które z dochodu skorzystają i zagłosować na nie (głosowanie PŁATNE! ), żeby tych dochodów było jak najwięcej.[/FONT][/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue][FONT=Tahoma]Już są pierwsze zakupy, a nie ma żadnego kandydata na pieniążki. Zajrzyjcie, bezpłatnie zgłoście pieska, a jak macie troszkę funduszy - zagłosujcie! Może akurat jemu dostanie się kasa?[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

Z serii fotek Florciowych.

no kurcze, ktos mnie podgląda...a ja sobie wodę piję

ehh cały czas się ktoś patrzy i patrzy i czymś celuje, no nie wytrzymam...

aaa to ciotka Figa - tylko pokaż innym cioteczkom jaka ja piękna jestem ;-)

FLORCIA POZDRAWIA

Posted

A my dziękujemy za pozdrowienia, za piękne zdjęcia z jednego momentu życia Florci, ale bardzo ważnego - upały i picie to sprawa najważniejsza.
Nie przeszkadzać Florci w tej czynności ;)