Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniac50']
A jak wczorajsze spotkanko ?

wczorajsze spotkanie z Leonbergerem było piękne i smutne zarazem, pozwolę sobie wstawic lekki off:oops::

więcej na jego wątku:

P.S. Piotrek-co się dzieje? sesja goni sesją, gonię w piętkę-nie marudź!:evil_lol:

Posted

on jest taki piękny:placz:i tak pogryziony, to psy go tak pogryzły to i tak nic-pierwszego dnia jak go Green wyciągnęła to dopiero........ropa na kilometr śmiedziała-a pracownik schroniska do niej "łeeee tam, pogryziony......." czyli zostawic niech zdycha.

Posted

gdyby w schronach pracowali tcy ludzie jak Ty to nie byłoby różych kwasów, rzeczy od których włos się jerzy na głowie............to moje pobożne marzenie:sadCyber:...........

Posted

jeszcze sesyjka 12 września::smilecol:

wieczory coraz chłodniejsze............

więc pod kocykiem najlepiej:loveu::sleep2:

czego znowu? do licha z sesją-spac nam daj:evil_lol:!

W ten piątek idę z Lisią do weta-na pobranie morfologii i biochemii, niech ją osłucha dokładnie, palpacjnie zbada, zajrzy otoskopem do uszu-to ważne, temp. tętno, zęby wszystko na czynniki pierwsze.
Oczywiście zdam relację i zarazem zrobię nowe zdjęcia tej zakatowanej kotce z mojego banerka-która jest właśnie u tego weta.
Czas do roboty się wziąc:p.

Posted
Posted

oktawia6 napisał(a):

Furciaczek nie ma co nieśmiało! śmiało trzeba:evil_lol:

Ale ja wstydliwe dziewcze jestem:oops::evil_lol:

piekne zdiecie:loveu:

zaraz popatrze cio tam jest ciekawego na bazarku:cool3:

Posted

Dzięki Furciaczek-u mnie w galerii nie musisz się wstydzic:evil_lol:w podskokach biegnij na bazarki dla Jacusia:lol:
tak to ochydne co ludzie robią z psami Madzia - od razu do paki powinni iśc..........

Posted

oktawia6 napisał(a):
Dzięki Furciaczek-u mnie w galerii nie musisz się wstydzic:evil_lol:w podskokach biegnij na bazarki dla Jacusia:lol:
tak to ochydne co ludzie robią z psami Madzia - od razu do paki powinni iśc..........

Tak, powinni:roll::roll: Ale nasze prawo jest... :angryy:
Przeciez to niska szkodliwość czynu:angryy:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Tak, powinni:roll::roll: Ale nasze prawo jest... :angryy:
Przeciez to niska szkodliwość czynu:angryy:

tak to prawda-ja lubię patrzec jak M.Tyson walczy z równym sobie-ale inni widac są na zerowym poziomie:angryy::flaming:i to się skupia na psach

Posted

oktawia6 napisał(a):
tak to prawda-ja lubię patrzec jak M.Tyson walczy z równym sobie-ale inni widac są na zerowym poziomie:angryy::flaming:i to się skupia na psach

Możemy mieć tylko nadzieję, że to się kiedyś zmieni ...

Posted

oktawia6 napisał(a):

Ja bym kastrowala i albo publicznie wieszala albo robila im dokladnie to samo co oni tym bezbronnym istotom:angryy:

Posted

furciaczek napisał(a):

Ja bym kastrowala i albo publicznie wieszala albo robila im dokladnie to samo co oni tym bezbronnym istotom:angryy:

ja udoskonalę Twoją wersję Furciaczek:diabloti:-tak jak robią kastrację owcom w Australii-na polu na żywca potem kopa w d.....ę i na pole z powrotem-tak to widzę:cool3:

P.S. zobacz jaką niespodziankę zgotowałam Jacusiowi na jego wątku:razz:-oczywiśce be tych aukcji, które się dzisiaj rozpoczęły;)