oktawia6 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Dzięki dziewczęta-Iza- Grysio to słodki pysio-jest po prostu niepowtarzalny-wiem, że każdy tak mówi o swoim psie-ale tak jest, kiedyś pani doktor przyszła by zrobić mu zastrzyk przed gastroskopią-znieczulający-on jest usiadł na kolanach-patrzył i wyciągał łapkę ze schyloną główką-prosił by go nie kłuła-więc pani doktor musiała poprosić inną panią doktor bo nie miała serca go kujnąć-jest aniołem nie psem. Jeszcze znalazłam tutaj foty ze światowych stron o Gryfonikach-bardzo mi się spodobały-jako wzorzec Gryfonika Brukselskiego: i jeszcze na osłodę stare zdjęcie Gryfika-sprzed 2 lat-troszkę kiepskie jakościowo-robiłam z komórki-podczas mierzenia ubranka w psim salonie: oraz sprzed ponad 2 lat-Gryfik miał tutaj jakieś 8 miesięcy-z kolegą Westem-śmieszna fota:roflt: :roflt: :roflt: : dzieciaków z tego nie będzie-więc Grysio i jego kumpel tak się bawili:evil_lol: :siara: po kastracji wszelkie takie odruchy minęły Grysiowi. Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Fajne fotki :D A ta :evil_lol: ale sie chłopak starał ;) Pozdrowionka Quote
misiaczek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='oktawia6'] z języczkiem:eviltong: Piekne to zdjęcie Gryfika :loveu:.Ludzkie spojrzenie i ten wystawiony jezyczek :loveu:. Naprawdę jest wyjątkowy.I ten jego włos jedwabisty.Super chłopak :loveu:. Quote
oktawia6 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 mam jeszcze film z Dandikiem-jest bombowy-nie wiem jak go wstawić:???: -próbowałam przez host it ale nie daje rady i prostym sposobem kopiuj i wklej-też nic:shake: a filmik wymiata:evil_lol: (patrzyłam we własciwościach filmu-ma 83,7 MB) Może Misiaczek Wiesz jak to wgrać? Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 http://www.wrzuta.pl/ Długo się ładuje trzeba czekać jakieś 5-10-15 minut w zalezności jaki rozmiar filmiku. Po prawej stronie jest szybka wrzuta.Szukasz filmiku u siebie na dysku i potem naciskasz wrzuć.Czekasz aż filmik się załaduje i link na forum wstawiasz identycznie jak zdjęcia :).A jak nie dasz rady,prześlij mi na maila,wieczorkiem wstawię :). Quote
oktawia6 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='misiaczek']http://www.wrzuta.pl/ Długo się ładuje trzeba czekać jakieś 5-10-15 minut w zalezności jaki rozmiar filmiku. Po prawej stronie jest szybka wrzuta.Szukasz filmiku u siebie na dysku i potem naciskasz wrzuć.Czekasz aż filmik się załaduje i link na forum wstawiasz identycznie jak zdjęcia :).A jak nie dasz rady,prześlij mi na maila,wieczorkiem wstawię :). o cholercia to szybko-Misiaczek jaki jest e-miał do Ciebie-tak naprędce.... Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Oj widzę,że Cię juz nie ma a ja musiałam odejść od kompa ;).Oktawia,na drugi raz jak bedziesz potrzebować pilnie,to pamiętaj,ze e-mail zawsze jest w profilu użytkownika.Mój [email protected] Quote
Iza i Fidel Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jak tu sie slodziutko zrobilo.Tyle pieknych fotek:loveu: Oktawio,Ty wiesz,ze ja bardzo kocham gryfoniki:iloveyou: Co do filmikow,to ja wstawiam ja youtube.Jestem tam pod nickiem "mmarusia". Jest tam Fidel i Kicia chyba tez.Jakby byly problemy,to moge bardzo chetnie wstawic i Twoj filmik. Moj adres:[email protected] Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hejka :D i znów - jak "wszędzie" dawno mnie tu nie było :D:D:D:D hhahahahaa ale mają zabawy :P pozdrawiam :buzi: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzień doberek Oktawio :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
SuperGosia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Okta ma grype :placz: Ale jutro bedzie w TV z Ligolkiem :multi: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ooooo .... a na którym ? prosze pozdrowić grypowiczke ;) Quote
SuperGosia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No wlasnie nie pamietam jak sie nazywa program :oops: W tytule ma cos ze sniadaniem :evil_lol: i nadaja go o 9 rano. Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pytanie na śniadanie ? coś takiego ? musze oglądać, ale na TVP2 chyba nio nie ? Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 O żesz...dopiero weszłam na wątek i już za późno,bo się program skończył :shake:.Szkoda,że nie ma powtórek :cool3:. Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a ja oglądałam i nie wiem czy to ten program - było o sterylce i o adopcjach 3 pseślicnych psinków czarnych/ Quote
SuperGosia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Okta miala nagrac ten program, wiec trzeba poczekac, az sie odezwie i na mnie nawrzeszczy :evil_lol: , ze nie zapamietalam tytulu programu :oops: :oops: :oops: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Witam też AgęK! masę czasu Cię tutaj nie było-jesteś:lol: po przerwie. Tak Gosia-jak zawsze się zgapiłaś-masz odemnie łomot-a mówiłam, w pgogramie "Pytanie na śniadanie" NA 2-byłam na końcu kucnęłam przy Ligolku-Ligolek nadal czeka i pilnie szukam dobrego i odpowiedzialnego opiekuna dla niego-2 w jednym-emisja programu była wczoraj-obok mnie była ARKA. Misiaczku-Wiesz co-z tym filmem-to czekałam-i faktycznie długo się ładowało-ale potem wyświetliło się czerwone hasło-że film jest za wielki-do ciebie też nie wchodzi na mail-szkoda-bo naprawdę powala. 29 marca Dandi ma wyznaczoną kastrację-z okazji Ogólnopolskiego Dnia Sterylizacji-u samego profesora Karczewskiego:cool3: -cena psa 120 zł-bez znaczenia wielkość suki trochę więcej-też bez znaczenia wielkość. Kolejnym razem mam dla Was niesamowitą niespodziankę-ale się ucieszycie:loveu: -to prawdziwa gratka-miodzio-deser-po tylu miesiącach coś takiego:multi: :cool1: -....spokojnie nie nabyłam Pit Bulla Red Nose'a:evil_lol: -nic nie dodam więcem bo niespodzianka to tajemnica:cool1: :p . Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie nabyłaś Pit Bula Red Nose'a:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To co to może być:cool3: Kiedy zdradzisz? pozdrawiam Ciebię i całą koffaną gromadkę:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oktawio szybciutko zdradzaj niespodziankem mój Lalek stasznie się nieceirpliwi. W maju ide na prześwietlenie stawów biodrowych . Jak tam twoja rodzinka :) W tym roku na pewno sie zobaczymy bo przyajde do Warszawy na wystawe :) Quote
oktawia6 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Oto specjalnie dla Was zdjęcia z dzieciństwa Gryfinia: to zdjęcie sprzed 3 lat!!! to też sprzed 3 lat zdjęcia robione komórką:oops: więc jakość jak widać-ale są niezapomniane:p tutaj miał około 6 miesięcy z tatusiem-miał około 5 miesięcy też w tym samym wieku widać po ręku jaki Gryfik był malutki-a ręce mam malutkie oddawaj mi szmatkę!:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No wiesz i dopiero teraz je wklejasz :) cudeńko :) Quote
oktawia6 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Sylwuś a na taki pomysł wpadłam:eviltong: :oops: są zeskanowane z albumu-specjalnie go przytaszczyłam ze sobą-szkoda, że jest ich niewiele tych fotek-ale zawsze garść-to niezapomniane i drogocenne fotki dla mnie:loveu: .Nawet w tytule wątku dodałam info o fotkach:lol: z dzieciństwa. Quote
Recommended Posts