Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczęta-Iza- Grysio to słodki pysio-jest po prostu niepowtarzalny-wiem, że każdy tak mówi o swoim psie-ale tak jest, kiedyś pani doktor przyszła by zrobić mu zastrzyk przed gastroskopią-znieczulający-on jest usiadł na kolanach-patrzył i wyciągał łapkę ze schyloną główką-prosił by go nie kłuła-więc pani doktor musiała poprosić inną panią doktor bo nie miała serca go kujnąć-jest aniołem nie psem.

Jeszcze znalazłam tutaj foty ze światowych stron o Gryfonikach-bardzo mi się spodobały-jako wzorzec Gryfonika Brukselskiego:

i jeszcze na osłodę stare zdjęcie Gryfika-sprzed 2 lat-troszkę kiepskie jakościowo-robiłam z komórki-podczas mierzenia ubranka w psim salonie:

oraz sprzed ponad 2 lat-Gryfik miał tutaj jakieś 8 miesięcy-z kolegą Westem-śmieszna fota:roflt: :roflt: :roflt: :

dzieciaków z tego nie będzie-więc Grysio i jego kumpel tak się bawili:evil_lol: :siara: po kastracji wszelkie takie odruchy minęły Grysiowi.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']
z języczkiem:eviltong:

Piekne to zdjęcie Gryfika :loveu:.Ludzkie spojrzenie i ten wystawiony jezyczek :loveu:.
Naprawdę jest wyjątkowy.I ten jego włos jedwabisty.Super chłopak :loveu:.

Posted

mam jeszcze film z Dandikiem-jest bombowy-nie wiem jak go wstawić:???: -próbowałam przez host it ale nie daje rady i prostym sposobem kopiuj i wklej-też nic:shake: a filmik wymiata:evil_lol: (patrzyłam we własciwościach filmu-ma 83,7 MB)
Może Misiaczek Wiesz jak to wgrać?

Posted

http://www.wrzuta.pl/

Długo się ładuje trzeba czekać jakieś 5-10-15 minut w zalezności jaki rozmiar filmiku.
Po prawej stronie jest szybka wrzuta.Szukasz filmiku u siebie na dysku i potem naciskasz wrzuć.Czekasz aż filmik się załaduje i link na forum wstawiasz identycznie jak zdjęcia :).A jak nie dasz rady,prześlij mi na maila,wieczorkiem wstawię :).

Posted

[quote name='misiaczek']http://www.wrzuta.pl/

Długo się ładuje trzeba czekać jakieś 5-10-15 minut w zalezności jaki rozmiar filmiku.
Po prawej stronie jest szybka wrzuta.Szukasz filmiku u siebie na dysku i potem naciskasz wrzuć.Czekasz aż filmik się załaduje i link na forum wstawiasz identycznie jak zdjęcia :).A jak nie dasz rady,prześlij mi na maila,wieczorkiem wstawię :).

o cholercia to szybko-Misiaczek jaki jest e-miał do Ciebie-tak naprędce....

Posted

Jak tu sie slodziutko zrobilo.Tyle pieknych fotek:loveu:
Oktawio,Ty wiesz,ze ja bardzo kocham gryfoniki:iloveyou:
Co do filmikow,to ja wstawiam ja youtube.Jestem tam pod nickiem "mmarusia".
Jest tam Fidel i Kicia chyba tez.Jakby byly problemy,to moge bardzo chetnie wstawic i Twoj filmik.
Moj adres:[email protected]

Posted

Witam też AgęK! masę czasu Cię tutaj nie było-jesteś:lol: po przerwie.
Tak Gosia-jak zawsze się zgapiłaś-masz odemnie łomot-a mówiłam, w pgogramie "Pytanie na śniadanie" NA 2-byłam na końcu kucnęłam przy Ligolku-Ligolek nadal czeka i pilnie szukam dobrego i odpowiedzialnego opiekuna dla niego-2 w jednym-emisja programu była wczoraj-obok mnie była ARKA.

Misiaczku-Wiesz co-z tym filmem-to czekałam-i faktycznie długo się ładowało-ale potem wyświetliło się czerwone hasło-że film jest za wielki-do ciebie też nie wchodzi na mail-szkoda-bo naprawdę powala.
29 marca Dandi ma wyznaczoną kastrację-z okazji Ogólnopolskiego Dnia Sterylizacji-u samego profesora Karczewskiego:cool3: -cena psa 120 zł-bez znaczenia wielkość suki trochę więcej-też bez znaczenia wielkość.

Kolejnym razem mam dla Was niesamowitą niespodziankę-ale się ucieszycie:loveu: -to prawdziwa gratka-miodzio-deser-po tylu miesiącach coś takiego:multi: :cool1: -....spokojnie nie nabyłam Pit Bulla Red Nose'a:evil_lol: -nic nie dodam więcem bo niespodzianka to tajemnica:cool1: :p .

Posted

Nie nabyłaś Pit Bula Red Nose'a:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To co to może być:cool3:

Kiedy zdradzisz?

pozdrawiam Ciebię i całą koffaną gromadkę:loveu:

Posted

Oktawio szybciutko zdradzaj niespodziankem mój Lalek stasznie się nieceirpliwi. W maju ide na prześwietlenie stawów biodrowych . Jak tam twoja rodzinka :) W tym roku na pewno sie zobaczymy bo przyajde do Warszawy na wystawe :)

Posted

Oto specjalnie dla Was zdjęcia z dzieciństwa Gryfinia:

to zdjęcie sprzed 3 lat!!!

to też sprzed 3 lat

zdjęcia robione komórką:oops: więc jakość jak widać-ale są niezapomniane:p

tutaj miał około 6 miesięcy

z tatusiem-miał około 5 miesięcy

też w tym samym wieku

widać po ręku jaki Gryfik był malutki-a ręce mam malutkie

oddawaj mi szmatkę!:evil_lol:

Posted

Sylwuś a na taki pomysł wpadłam:eviltong: :oops: są zeskanowane z albumu-specjalnie go przytaszczyłam ze sobą-szkoda, że jest ich niewiele tych fotek-ale zawsze garść-to niezapomniane i drogocenne fotki dla mnie:loveu: .Nawet w tytule wątku dodałam info o fotkach:lol: z dzieciństwa.