Iza i Fidel Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Okta i slodziaczki od nas macie najlepsze zyczenia swiateczne !! Milosci,radosci i spokoju ! Buziaczki :loveu: Quote
oktawia6 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Misiaczek jak zawsze mnie zadziwiasz:crazyeye: :loveu: pięknie dziękuję za tak przecudny prezent:loveu: jest bosko anielski:eviltong: dziewczęta piszcie-piszcie-:lol: KORENIA to nie off-tylko zamówienie:p Misiaczek jest zdolna:razz: i dlatego ma takie powodzenie! Mam jeszcze prośbę-wejdźcie na ten wątek i wysyłajcie weto: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36157 na pierwszej stronie jest mail do prezydenta oraz tekst - wystarczy zaznaczyć go potem "skopiuj" na list mailowy kliknąć "wklej" i gotowe-każdy list z głosem do zawetowania jest ważny więc choć te lilka sekund przed świętami-wyślijcie mail dziewczęta. Quote
puchu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam : kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :) Quote
oktawia6 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 piękne życzenia piękne święta:p najwięcej prezentów dostały oczywiście Gryfik, Dandik i Sikoria-swój też im dałam-jak kopertka to na Gryfcia:loveu: -spodziewam się i czekam niecierpliwie na wyniki badań-w Niemczech już pracują-u nas dopiero od jutra. U Was święta minęły bez żadnych sensancji? wszystko dobrze? Quote
misiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 oktawia6 napisał(a): Misiaczek jak zawsze mnie zadziwiasz:crazyeye: :loveu: pięknie dziękuję za tak przecudny prezent:loveu: jest bosko anielski:eviltong: Cieszę się,że jesteś zadowolona.Mając takich modeli zawsze cosik ładnego wyjdzie ;) :).Ładnemu pyszczkowi we wszystkim ładnie :lol: :lol: :lol:. Quote
puchu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, Stary Rok się w Nowy zmienia, Przeto szczęścia śle życzenia. :cunao::BIG::cunao::BIG::cunao: Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oktawio! wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Twojej Zwierzyny! Przede wszystkim ZDROWIA. Z Wiktoria dokonałas rzeczy niemozliwej. Quote
Korenia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 My również życzymy wszystkiego najlPSIEgo :) Quote
basia bonnie Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej Oktawia, to ja Basia z Boni (Bonnie), pamiętasz? Pozdrów swoje psiuńki i wpadnij do galeri Bonnie :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ostatnio się skontaktowałam z Oktavią i chcę Wam za nią coś napisać :) Otóż: ;-) Viktoria przeszła wczoraj poważną operację-mastektomię- usunięto jej guzki nowotworowe i za 10 dni ma zdjęcie szwów. Czuję sie dobrze jak na 2 dobe po operacji. i tyle narazie wiem :) Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Trzymam kciuki za szybka rekonwalescencje Viktorii. To niesamowity watek. Quote
misiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Może ktoś się orientuje,czy Oktawia dostała tego bana juz na stałe czy tymczasowo? Zdrówka dla chłopaków i Wiktorii życzę :loveu:. Quote
Iza i Fidel Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ciekawe jak tam Wikusia? No wlasnie-ktos wie jak to jest z Oktawia i tym banem??? Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć ! Właśnie wpadłam, co słychać nowego u Gryfika i Dandiego :), oraz Viktorii? Quote
:: FiGa :: Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No nareszcie Was znalazłam :multi: Dzień dobry ;) Oglądam zdjęcia, czytam i wiem już że będę tu zaglądała częściej. Jesteś wielkim człowiekiem Oktawio ;) Trzymamy kciuki za dużo zdrówka dla psów :kciuki: Quote
oktawia6 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Witam wszystkie dziewczęta::bye:Misiaczek, Bonita, AnkaG, Iza i Fidel, Goldenka oraz Maupa-koniecznie muszę wpaść Maupo zobaczyć co u Migotki-masz ten sam nr telefonu? -Brązowa-miło Cię gościć w naszej galerii:multi: ,oraz Basię-oczywiście, że pamiętam:p -wpadnę po koleji do każdej z Was zobaczyć co słychać-teraz tak na chybcika wpadłam zameldować się:eviltong: . Sikorka ma się dobrze-operacja była poważna-mastektomia-wycięcie całej listwy mlecznej-doskonale się wygoiło-jeszcze tego samego dnia wieczorkiem chciała na krótkie siusiu-kolejny dzień zbliżał ją do końca rekonwalescencji i po 10 dniach zdjęcie szwów a potem jak z bata strzelił. Nie cierpiała wcale po zabiegu-mam porównanie po poprzednim-bez porównania!!! oczywiście miałam w pogotowiu czopki p/bólowe i przez kilka dni brała obowiązkowo antybiotyk-lecz obyło się bez czopków. Teraz minęło niemal 2-3 tygodnie od zabiegu-wczoraj była stylizowana przez moją fryzjerkę:cool3: -zajęło jej to 2 godziny-czyli: głowa, uszy, między opuszkami-ważne bo śnieżne kulki się nie robią, łapy-skrócić włos-też istotne bo śnieżynki nie robią się na łapach, wokół pupki:oops: , końcówki włosa z grzbietu by podtrzymać fryz-klata-same końcówki, no i tyle się zeszło. W tygodniu wstawię foty-co by nie skłamać, że Sikorka wygląda tak jakby się z wystawy urwała:razz: -i to z pierwszej lokaty:eviltong: !!! same się przekonacie:lol: . Gryfik miała gastroskopię wraz z pobraniem wycinka oraz bad.bioch. z morf. wyniki z Niemiec są: profil tarczycowy włącznie z TSH jest dobry-natomiast cholesterol jest alarmująco wysoki:mdleje: ... Dziękuję Wam za zainteresowanie-wkrótce moje K9 oraz Sikorka:razz: odpicowana :ylsuper: -wcześniej też była śliczna-ale teraz to szczyt:eviltong: Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No to w domu mialas szpitalik dobrze ze juz wszystko jest w porzadku.. czekam na fotki Twojej ferajny :loveu: Quote
oktawia6 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 zaba14 napisał(a): No to w domu mialas szpitalik dobrze ze juz wszystko jest w porzadku.. czekam na fotki Twojej ferajny :loveu: Witaj ŻABA:multi: tak-ale by "postawić kropkę nad I" we czwartek będę gościła małego ratlerka-zaniedbanego-będzie miał zdjemowany kamień-w takim stanie ma zęby, że tylko papkę może już jeść:mad: -to będzie wybawienie dla niego-zabieg już zamówiony. Quote
oktawia6 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 zaba14 napisał(a): A ile ten maluch ma latek? 9 lat-raz tylko szczepiony jako szczeniak w dodatku-i raz go zaniosłam osobiście 3 lata temu, gdy też był gościem u nas-czyli tylko 2 razy na 9 lat i raz jedyny odrobaczony:angryy: na dodatek przed świętami "SIĘ" zgubił i prawie po 2 tygodniach z pomocą mojej mamy i mojej odnaleziony na Paluchu:shake: -zaziębił się... oto on: Quote
misiaczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hello Oktawia :).Fajnie,ze wróciłaś wraz z Twoimi maluchami.Bardzo się cieszę,ze z Wiktorią ok.Ale nie napisałaś,co wykazała gastroskopia u Gryfika?I jaki wynik pobranego wycinka? O Dandiku nic nie piszesz,znaczy,ze u niego wszystko dobrze :). Czekamy na fotki Gryficzka,Dandiczka i odpicowanej Wiktorii ;) :lol:. Quote
AnkaG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Oktawio zobacz w sylwestra zabrałam ze schronu jako dom tymczasowy sznaucerkę mini. I jakoś tak wyszło, ze została u nas (no chyba, że oddamy koleżance ale syn nie chce). I tym sposobem mam Cztery sznucery miniaturowe. :crazyeye: Quote
Recommended Posts