Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiaczek jak zawsze mnie zadziwiasz:crazyeye: :loveu: pięknie dziękuję za tak przecudny prezent:loveu: jest bosko anielski:eviltong:
dziewczęta piszcie-piszcie-:lol: KORENIA to nie off-tylko zamówienie:p Misiaczek jest zdolna:razz: i dlatego ma takie powodzenie!

Mam jeszcze prośbę-wejdźcie na ten wątek i wysyłajcie weto:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36157
na pierwszej stronie jest mail do prezydenta oraz tekst - wystarczy zaznaczyć go potem "skopiuj" na list mailowy kliknąć "wklej" i gotowe-każdy list z głosem do zawetowania jest ważny więc choć te lilka sekund przed świętami-wyślijcie mail dziewczęta.

Posted

Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam :
kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :)

Posted

piękne życzenia piękne święta:p najwięcej prezentów dostały oczywiście Gryfik, Dandik i Sikoria-swój też im dałam-jak kopertka to na Gryfcia:loveu: -spodziewam się i czekam niecierpliwie na wyniki badań-w Niemczech już pracują-u nas dopiero od jutra.
U Was święta minęły bez żadnych sensancji? wszystko dobrze?

Posted

oktawia6 napisał(a):

Misiaczek jak zawsze mnie zadziwiasz:crazyeye: :loveu: pięknie dziękuję za tak przecudny prezent:loveu: jest bosko anielski:eviltong:

Cieszę się,że jesteś zadowolona.Mając takich modeli zawsze cosik ładnego wyjdzie ;) :).Ładnemu pyszczkowi we wszystkim ładnie :lol: :lol: :lol:.

Posted

Fajerwerki, śnieg, muzyka,
już szampana każdy łyka,
Stary Rok się w Nowy zmienia,
Przeto szczęścia śle życzenia.
:cunao::BIG::cunao::BIG::cunao:

Posted

Ostatnio się skontaktowałam z Oktavią i chcę Wam za nią coś napisać :) Otóż: ;-) Viktoria przeszła wczoraj poważną operację-mastektomię- usunięto jej guzki nowotworowe i za 10 dni ma zdjęcie szwów. Czuję sie dobrze jak na 2 dobe po operacji. i tyle narazie wiem :)

Posted

No nareszcie Was znalazłam :multi:
Dzień dobry ;)
Oglądam zdjęcia, czytam i wiem już że będę tu zaglądała częściej. Jesteś wielkim człowiekiem Oktawio ;)
Trzymamy kciuki za dużo zdrówka dla psów :kciuki:

Posted

Witam wszystkie dziewczęta::bye:Misiaczek, Bonita, AnkaG, Iza i Fidel, Goldenka oraz Maupa-koniecznie muszę wpaść Maupo zobaczyć co u Migotki-masz ten sam nr telefonu? -Brązowa-miło Cię gościć w naszej galerii:multi: ,oraz Basię-oczywiście, że pamiętam:p -wpadnę po koleji do każdej z Was zobaczyć co słychać-teraz tak na chybcika wpadłam zameldować się:eviltong: .

Sikorka ma się dobrze-operacja była poważna-mastektomia-wycięcie całej listwy mlecznej-doskonale się wygoiło-jeszcze tego samego dnia wieczorkiem chciała na krótkie siusiu-kolejny dzień zbliżał ją do końca rekonwalescencji i po 10 dniach zdjęcie szwów a potem jak z bata strzelił. Nie cierpiała wcale po zabiegu-mam porównanie po poprzednim-bez porównania!!! oczywiście miałam w pogotowiu czopki p/bólowe i przez kilka dni brała obowiązkowo antybiotyk-lecz obyło się bez czopków. Teraz minęło niemal 2-3 tygodnie od zabiegu-wczoraj była stylizowana przez moją fryzjerkę:cool3: -zajęło jej to 2 godziny-czyli: głowa, uszy, między opuszkami-ważne bo śnieżne kulki się nie robią, łapy-skrócić włos-też istotne bo śnieżynki nie robią się na łapach, wokół pupki:oops: , końcówki włosa z grzbietu by podtrzymać fryz-klata-same końcówki, no i tyle się zeszło.
W tygodniu wstawię foty-co by nie skłamać, że Sikorka wygląda tak jakby się z wystawy urwała:razz: -i to z pierwszej lokaty:eviltong: !!! same się przekonacie:lol: .
Gryfik miała gastroskopię wraz z pobraniem wycinka oraz bad.bioch. z morf. wyniki z Niemiec są: profil tarczycowy włącznie z TSH jest dobry-natomiast cholesterol jest alarmująco wysoki:mdleje: ...
Dziękuję Wam za zainteresowanie-wkrótce moje K9 oraz Sikorka:razz: odpicowana :ylsuper: -wcześniej też była śliczna-ale teraz to szczyt:eviltong:

Posted

zaba14 napisał(a):

No to w domu mialas szpitalik dobrze ze juz wszystko jest w porzadku.. czekam na fotki Twojej ferajny :loveu:

Witaj ŻABA:multi: tak-ale by "postawić kropkę nad I" we czwartek będę gościła małego ratlerka-zaniedbanego-będzie miał zdjemowany kamień-w takim stanie ma zęby, że tylko papkę może już jeść:mad: -to będzie wybawienie dla niego-zabieg już zamówiony.

Posted

zaba14 napisał(a):

A ile ten maluch ma latek?

9 lat-raz tylko szczepiony jako szczeniak w dodatku-i raz go zaniosłam osobiście 3 lata temu, gdy też był gościem u nas-czyli tylko 2 razy na 9 lat i raz jedyny odrobaczony:angryy: na dodatek przed świętami "SIĘ" zgubił i prawie po 2 tygodniach z pomocą mojej mamy i mojej odnaleziony na Paluchu:shake: -zaziębił się...
oto on:

Posted

Hello Oktawia :).Fajnie,ze wróciłaś wraz z Twoimi maluchami.Bardzo się cieszę,ze z Wiktorią ok.Ale nie napisałaś,co wykazała gastroskopia u Gryfika?I jaki wynik pobranego wycinka? O Dandiku nic nie piszesz,znaczy,ze u niego wszystko dobrze :).
Czekamy na fotki Gryficzka,Dandiczka i odpicowanej Wiktorii ;) :lol:.

Posted

Oktawio zobacz w sylwestra zabrałam ze schronu jako dom tymczasowy sznaucerkę mini. I jakoś tak wyszło, ze została u nas (no chyba, że oddamy koleżance ale syn nie chce).

I tym sposobem mam Cztery sznucery miniaturowe. :crazyeye: