Isiak Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Kotki, które dokarmiam, też nie wiem, czy mają domy czy nie. Nie wiem, jak to stwierdzić. Quote
Isiak Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 A cóż to za przystojniak? Jak będzie wyczesany i zadbany, to będzie prawdziwą gwiazdą :) 1 Quote
Isabel Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 25 minut temu, Isiak napisał: A cóż to za przystojniak? Jak będzie wyczesany i zadbany, to będzie prawdziwą gwiazdą :) To jest chyba Debora z Izbicy. Quote
DORA1020 Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 Tak,to Debora,zdjęcia są do siebie bardzo podobne kicia jest w lecznicy,czas juz do domu piekna kicia,śliczne zielone oczka:) szukamy domu Quote
bakusiowa Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 24 minuty temu, DORA1020 napisał: Tak,to Debora,zdjęcia są do siebie bardzo podobne kicia jest w lecznicy,czas juz do domu piekna kicia,śliczne zielone oczka:) szukamy domu Zdjęcia są słabej jakości. Takie oczy i długie futro a tutaj nie widać tych jej atutów. Wygląda wręcz na zaniedbaną ale może tak nie jest i to tylko kwestia zdjęć. Już zdjęcia które ty jej robiłaś na powietrzu są o wiele ładniejsze. Quote
bakusiowa Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Kotka Muszka która była u mnie na dt równy rok temu. Przyjechała wtedy z Warszawy aby dojść do zdrowia i przede wszystkim wyleczyć grzyba. Mam jeszcze filmik. Jednak nie umiem zamieścić tutaj. Mogę wysłać do kogoś kto jest na fb. 2 Quote
Baltimoore Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 19 godzin temu, Anula napisał: Ogromnie się cieszę,że koteczek jest w ciepełku.U nas pogoda okropna,wiatr i coś siąpi z nieba.Biedne te wszystkie kotki,które nie mają ciepłego kąta. Ja już muszę też naszykować ciepłą budkę dla kotków,które przemykają się przez mój ogródek. Anula :)) Potwierdzam dotarcie przelewu na konto znajomych, byli zaskoczeni że pokryłaś cały koszt :)) Bardzo Ci dziękuję jeszcze raz, a znajomych będzie można w przyszłości jeszcze wykorzystać w podbramkowej sytuacji :)) 1 Quote
Anula Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 4 godziny temu, Baltimoore napisał: Anula :)) Potwierdzam dotarcie przelewu na konto znajomych, byli zaskoczeni że pokryłaś cały koszt :)) Bardzo Ci dziękuję jeszcze raz, a znajomych będzie można w przyszłości jeszcze wykorzystać w podbramkowej sytuacji :)) P.Ewie należał się jak najszybszy zwrot pieniążków,ponieważ założyła ze swoich. Cieszę się,że mogłam pomóc a najważniejsze w tym wszystkim to to,że kicia jest w ciepełku,jest zaopiekowana i leczona. Bardzo się cieszę,że tak szybko udało się jej pomóc.To dzięki Wam dzielne Dziewczyny. 3 Quote
DORA1020 Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Zdjęcia są słabej jakości. Takie oczy i długie futro a tutaj nie widać tych jej atutów. Wygląda wręcz na zaniedbaną ale może tak nie jest i to tylko kwestia zdjęć. Już zdjęcia które ty jej robiłaś na powietrzu są o wiele ładniejsze. Masz rację,dlatego nie wykorzystałam wszystkich zdjęć do ogłoszeń szkoda,że takie zdjęcia,z ładniejszymi szybciej znalazłaby dom Quote
bakusiowa Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 11 minut temu, DORA1020 napisał: Masz rację,dlatego nie wykorzystałam wszystkich zdjęć do ogłoszeń szkoda,że takie zdjęcia,z ładniejszymi szybciej znalazłaby dom Ładne zdjęcia to podstawa. Quote
DORA1020 Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 Dnia 3.10.2020 o 08:09, DORA1020 napisał: Niestety kolejna faktura 159zł Teraz dług wynosi już 338zł I kolejna faktura 132zł Razem za karmę dług 470zł buuenos 222zł Tianku 30zł Lipsik 50zł W tej chwili dług wynosi:168zł Bardzo wszystkim dziękuję za karmę dla zwierzaków:) Quote
DORA1020 Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 Kochani bardzo,bardzo Wam wszystkim dziękuję:) Quote
Madie Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Mój kolega Marek, ten który zaadoptował Rudego i Puszka długowłosego z dworu (oba maja się dobrze) pyta jaki dziewczynka ma charakter? Jest wysterylizowana? 1 Quote
Baltimoore Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 46 minut temu, Madie napisał: Mój kolega Marek, ten który zaadoptował Rudego i Puszka długowłosego z dworu (oba maja się dobrze) pyta jaki dziewczynka ma charakter? Jest wysterylizowana? Obawiam się że ona jest FIV +, FeLV- (testy paskowe, ale w Izbicy mają wiarygodne, najczęściej wszystko się potem potwierdza w PCR jak już zdarzało się robić kontrolę). FiV nie jest taki zarażliwy jak FeLV, spokojnie można dokacać do zdrowego kota, już robiliśmy takie adopcje i wszystko było i jest po kilku latach OK, i na Miau były takie adopcje. Sprawdzałam to wszystko i konultowałam u specjalistów. Ale pan Marek musi przemyśleć. Quote
Baltimoore Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Byłoby super gdyby się zdecydował :)) 1 Quote
Madie Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 i Lilka (Kitka) w nowym domu, który ją kocha nad życie 1 Quote
DORA1020 Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Kotki pojechały do hoteliku do Murki 17.10.2020 koszt dziennego pobytu 10zł za wszystkie kotki,które juz są,i które /mam nadzieję/ za chwile dołączą to naprawdę w porównaniu do lecznicy jest niedrogo w lecznicy za jednego musimy płacić 300zł miesięcznie do tego również karma i żwirek dlatego mam prośbę: jeśli ktoś mógłby zasponsorować maluszkom karmę i wysłać do Murki będę wdzięczna Quote
malagos Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Po raz kolejny - chylę czoła przed Wami, jesteście niesamowite w tym pomaganiu! Muszelka (Musia, jakoś tak mi się mówi na nią ) ma się ok, antybiotyk zjada, wprawdzie w nocy, ma apetyt, i nie słycha=ć ciężkiego oddechu. Na razie nie przychodzi na mizianki, ale da się pogłaskać. 3 Quote
Isiak Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Czyn Debory nie można by ogłaszać jako kota w typie rasy? Przypomina kota syberyjskiego. Może tak szybciej znalazłaby dom. Na FB jest taka grupa z kotami rasowymi i w typie do adopcji. Przypomina takiego kota, prawda? 1 Quote
DORA1020 Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 59 minut temu, malagos napisał: Po raz kolejny - chylę czoła przed Wami, jesteście niesamowite w tym pomaganiu! Muszelka (Musia, jakoś tak mi się mówi na nią ) ma się ok, antybiotyk zjada, wprawdzie w nocy, ma apetyt, i nie słycha=ć ciężkiego oddechu. Na razie nie przychodzi na mizianki, ale da się pogłaskać. Malagos,miód na moje serce te info kochana Musia:) przyjdzie pora i na głaski:) Quote
Recommended Posts