Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
24 minuty temu, DORA1020 napisał:

Tak,to Debora,zdjęcia są do siebie bardzo podobne

kicia jest w lecznicy,czas juz do domu

piekna kicia,śliczne zielone oczka:)

szukamy domu

Zdjęcia są słabej jakości. Takie oczy i długie futro a tutaj nie widać tych jej atutów. Wygląda wręcz na zaniedbaną ale może tak nie jest i to tylko kwestia zdjęć. Już zdjęcia które ty jej robiłaś na powietrzu  są o wiele ładniejsze.

Posted

Kotka Muszka która była u mnie na dt równy rok temu. Przyjechała wtedy z Warszawy aby dojść do zdrowia i przede wszystkim wyleczyć grzyba.

121618214_380661009782832_4960926448838603261_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=xpzLKajxWBUAX-n7xZI&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&tp=6&oh=15f4a0bdb7e5853a43b040c3d1aff59e&oe=5FB21C08

121664835_1334456060230757_668633738640506489_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=jlBvu0482SEAX_wuSbk&_nc_oc=AQkiwwMjceZn9mZtCkj_NsQ3LwhI_e_0j-Iyq_34Ik9RKRCxKXDR7ebo4DtlgUcwFdc&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&tp=6&oh=01253838d6cdb7fbabf00cbb5a40b6a4&oe=5FB42734

Mam jeszcze filmik. Jednak nie umiem zamieścić tutaj. Mogę wysłać do kogoś kto jest na fb.

• Like 2
Posted
19 godzin temu, Anula napisał:

Ogromnie się cieszę,że koteczek jest w ciepełku.U nas pogoda okropna,wiatr i coś siąpi z nieba.Biedne te wszystkie kotki,które nie mają ciepłego kąta.

Ja już muszę też naszykować ciepłą budkę dla kotków,które przemykają się przez mój ogródek.

Anula :))

Potwierdzam dotarcie przelewu na konto znajomych, byli zaskoczeni że pokryłaś cały koszt :))

Bardzo Ci dziękuję jeszcze raz,

a znajomych będzie można w przyszłości jeszcze wykorzystać w podbramkowej sytuacji :))

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Baltimoore napisał:

Anula :))

Potwierdzam dotarcie przelewu na konto znajomych, byli zaskoczeni że pokryłaś cały koszt :))

Bardzo Ci dziękuję jeszcze raz,

a znajomych będzie można w przyszłości jeszcze wykorzystać w podbramkowej sytuacji :))

P.Ewie należał się jak najszybszy zwrot pieniążków,ponieważ założyła ze swoich.

Cieszę się,że mogłam pomóc a najważniejsze w tym wszystkim to to,że kicia jest w ciepełku,jest zaopiekowana i leczona.

Bardzo się cieszę,że tak szybko udało się jej pomóc.To dzięki Wam dzielne Dziewczyny.

• Like 3
Posted
5 godzin temu, bakusiowa napisał:

Zdjęcia są słabej jakości. Takie oczy i długie futro a tutaj nie widać tych jej atutów. Wygląda wręcz na zaniedbaną ale może tak nie jest i to tylko kwestia zdjęć. Już zdjęcia które ty jej robiłaś na powietrzu  są o wiele ładniejsze.

Masz rację,dlatego nie wykorzystałam wszystkich zdjęć do ogłoszeń

szkoda,że takie zdjęcia,z ładniejszymi szybciej znalazłaby dom

Posted
11 minut temu, DORA1020 napisał:

Masz rację,dlatego nie wykorzystałam wszystkich zdjęć do ogłoszeń

szkoda,że takie zdjęcia,z ładniejszymi szybciej znalazłaby dom

Ładne zdjęcia to podstawa.

Posted
Dnia 3.10.2020 o 08:09, DORA1020 napisał:

Niestety kolejna faktura 159zł

Teraz dług wynosi już 338zł

I kolejna   faktura 132zł

Razem za karmę dług 470zł

buuenos  222zł

Tianku 30zł

Lipsik 50zł

W  tej chwili dług wynosi:168zł

Bardzo wszystkim dziękuję za karmę dla zwierzaków:)

Posted

Mój kolega Marek, ten który zaadoptował Rudego i Puszka długowłosego z dworu (oba maja się dobrze) pyta jaki dziewczynka ma charakter? Jest wysterylizowana?

• Upvote 1
Posted
46 minut temu, Madie napisał:

Mój kolega Marek, ten który zaadoptował Rudego i Puszka długowłosego z dworu (oba maja się dobrze) pyta jaki dziewczynka ma charakter? Jest wysterylizowana?

Obawiam się że ona jest FIV +, FeLV- (testy paskowe, ale w Izbicy mają wiarygodne, najczęściej wszystko się potem potwierdza w PCR jak już zdarzało się robić kontrolę).

FiV nie jest taki zarażliwy jak FeLV, spokojnie można dokacać do zdrowego kota, już robiliśmy takie adopcje i wszystko było i jest po kilku latach OK,  i na Miau były takie adopcje. Sprawdzałam to wszystko i konultowałam u specjalistów.

Ale pan Marek musi przemyśleć.

Posted

Kotki pojechały do hoteliku do  Murki 17.10.2020

koszt dziennego pobytu 10zł  za wszystkie kotki,które juz są,i które /mam nadzieję/ za chwile dołączą

to naprawdę w porównaniu do lecznicy jest niedrogo

w lecznicy za jednego musimy płacić 300zł miesięcznie

do tego również karma i żwirek

dlatego mam prośbę: jeśli ktoś mógłby zasponsorować maluszkom karmę i wysłać do Murki

będę wdzięczna

Posted

Po raz kolejny - chylę czoła przed Wami, jesteście niesamowite w tym pomaganiu!

Muszelka (Musia, jakoś tak mi się mówi na nią ) ma się ok, antybiotyk zjada, wprawdzie w nocy, ma apetyt, i nie słycha=ć ciężkiego oddechu. Na razie nie przychodzi na mizianki, ale da się pogłaskać.

• Like 3
Posted

Czyn Debory nie można by ogłaszać jako kota w typie rasy? Przypomina kota syberyjskiego. Może tak szybciej znalazłaby dom. Na FB jest taka grupa z kotami rasowymi i w typie do adopcji. Przypomina takiego kota, prawda?

kot-syberyjski.jpg.9d1e5b78efbac1ed05718e3938383c06.jpg

• Like 1
Posted
59 minut temu, malagos napisał:

Po raz kolejny - chylę czoła przed Wami, jesteście niesamowite w tym pomaganiu!

Muszelka (Musia, jakoś tak mi się mówi na nią ) ma się ok, antybiotyk zjada, wprawdzie w nocy, ma apetyt, i nie słycha=ć ciężkiego oddechu. Na razie nie przychodzi na mizianki, ale da się pogłaskać.

Malagos,miód na moje serce te info

kochana Musia:) przyjdzie pora i na głaski:)