Elisabeta Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 A ja nie mogę zaczaić, jak znaleźć subskrybcje, nie podoba mi się to wszystko,ale jakoś trzeba będzie się przyzwyczaić :) Alu, ale dostałaś moja odpowiedź z rana?... Bo ja znalazłam jedno PW przypadkowo. Nie było powiadomienia... :( Chciałam Cię zapytać, ale masz chyba zapchaną skrzynkę, Alu... Uważajcie, bo teraz skrzynka szybciej się zapycha. Może być w niej tylko 50 wiadomości. Wszystkich razem. Quote
andegawenka Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 A ja nie mogę zaczaić, jak znaleźć subskrybcje, nie podoba mi się to wszystko,ale jakoś trzeba będzie się przyzwyczaić :) R uda Zuzia Napisała taki tekst u siebie na wątku. Powoli zaczęłam kumać to nowe dogo.U góry klikamy w nasz nick,pokazuje się okienko i wybieramy "moja zawartość".Tam znajdują się prawdopodobnie wątki w których niedawno pisaliśmy.Gdy klikniemy u góry po prawej w "zobacz nową zawartość" tam po lewej stonie trzeba kliknąć "forums"(zaznacza się na różowo) i na dole w tym samym rzędzie trzeba zaznaczyć "ostatni rok".Jeszcze niżej mamy do wyboru "pozycje śledzone przeze mnie".Wtedy pokazują się nasze stare subskrypcje.Nie wszystkie są przeniesione ale istnieje kopia starej dogomanii.Można się tam zalogować i znaleźć wszystkie swoje stare subskrypcje. http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/ :) Quote
Elisabeta Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Andegawenko, dzięki za link do starej wersji Dogomanii... :loveu: Już kilku Osobom podesłałam. Subskrypcje to jest teraz "Lubiana zawartośc" , którą znajdziemy w oknie, które otwiera się , gdy klikniemy nasz nick przy miejscu logowania. Tam przechodzą wątki, które znajdziemy w "Mojej zawartości" (wątki, gdzie się odezwaliśmy w przeciągu ostatnich miesięcy), a które chcemy zapisac. Albo wśród nowych wątków, bo przecież będziemy dodawac... Nowe są w "Nowej zawartości" (funkcja nad treścią wątku otwiera listę nowych postów). Żeby zapisac, trzeba oznaczyc wątek funkcją "Śledź ten wątek". Wątek wtedy wędruje do "Lubianej..." i to są nasze subskrypcje. Trzeba je niestety na nowo stworzyc w ten sposób (z tych wątków przychodzą powiadomienia na mail jak dawniej). Albo przekopiowac ze starej wersji Dogo.... 1 Quote
DORA1020 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Pilnie potrzebuje jedzenia dla zwierzakow,kotow i psiakow. Moge prosic o wsparcie? Sama nie dam rady wykarmic. Quote
Ingrid44 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Podesle worek karmy dla psiakow. Dora prosze napisz czy na ten sam adres co kiedys ( do Ciebie) Quote
ala123 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Szukam pomocy dla psa z Nowego Miasta w Zamościu, już kiedyś chyba wstawiałam jego zdjęcia: Jest w typie owczarka środkowoazjatyckiego,może ktoś wie,do kogo od molosów powinnam się zwrócić? Quote
sharka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Szukam pomocy dla psa z Nowego Miasta w Zamościu, już kiedyś chyba wstawiałam jego zdjęcia: Jest w typie owczarka środkowoazjatyckiego,może ktoś wie,do kogo od molosów powinnam się zwrócić? nie wiem kogo zapytać ale może Bonsai pokieruje do kogoś, ona ma pod opieką Diego - psa w typie owczarka środkowoazjatyckiego i myślę że będzie zorientowana. Tu wątek Diego: http://www.dogomania.com/forum/topic/138404-diego-w-typie-owczarka-środkowoazjatyckiego-po-eksmisji-zbieramy-deklaracje/ Quote
ala123 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 nie wiem kogo zapytać ale może Bonsai pokieruje do kogoś, ona ma pod opieką Diego - psa w typie owczarka środkowoazjatyckiego i myślę że będzie zorientowana. Tu wątek Diego: http://www.dogomania.com/forum/topic/138404-diego-w-typie-owczarka-środkowoazjatyckiego-po-eksmisji-zbieramy-deklaracje/ Dzięki wielkie! Napiszę do niej,pod warunkiem,że uda mi się wysłać wiadomość :niedowia: Czy i jak wstawia się do pw zdjęcia? I jeszcze nie mogę sobie poradzić z kopiowaniem z poprzedniego posta,nie widzę funkcji "wklej" :watpliwy: Quote
Ingrid44 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Podesle worek karmy dla psiakow. Dora prosze napisz czy na ten sam adres co kiedys ( do Ciebie) Dora odezwij sie prosze . Quote
Ayame Nishijima Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Cześć, odzywam się u Was. przepraszam za cisze, ale nie wyrabiam z czasem :( Mogę jakoś banerkowo pomóc? Quote
ala123 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Dora odezwij sie prosze . Dora nie może sobie poradzić z dogomanią od przedwczoraj i dlatego jej tutaj nie ma Adres ten sam , na ulicę XXX lecia wysyłałaś wcześniej? Tam mieszka. Dt jest na innej ulicy. Quote
Elisabeta Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Zwariować można... :( Dora nie może nic napisać na Dogo... Ingrid, Dora mnie prosiła na mailu, żeby napisać do Ciebie PW, ale... podobno "nie możesz odbierać". Taki komunikat. Piszę tu... Jeśli możesz pomóc z karmą, to Dorze zależy bardzo na mokrym. Na puszkach dla psów. bo niektóre suchego nie jedzą. Mam nadzieję, że orientujesz się, o jakie puszki chodzi... :) Quote
Ingrid44 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Dzieki Elisabeta za info. Wiem o co chodzi I zamowie dzisiaj. Nie mam czasu rozgryzac teraz nowe Dogo. Moze na weekend bede miala troche wolnego. Quote
Elisabeta Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ingrid,... :wub: Na pierwszej stronie jest adres mailowy Dory... Tam jest zawsze dostępna. :) Quote
Nutusia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 PW nie da rady pisać tak, jak kiedyś. Jest to możliwe (mam nadzieję, że tylko chwilowo) jedynie wchodząc w profil osoby, do której chcemy wysłać PW. No i oczywiście udaje się wysłać, jeśli ta osoba nie ma zapchanej skrzynki, o co teraz jest bardzo łatwo :( Quote
Elisabeta Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Z wysyłaniem PW jest teraz kicha... :( Współczuję rozliczania bazarków... Z pisaniem postów też mam często problemy. Brak kursora. :( Najczęściej wybieram wtedy "Więcej opcji odpisywania" i po cierpliwym poczekaniu mogę napisa. Nawet z emotikonkami... Może mam wolny laptop i wolny net, ale na starej Dogomanii tego nie było. Quote
Madie Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ja nie mogę edytować postów, chyba, że to 1 w wątku. W 50% nie mogę w ogóle się dobić do lubianej zawartości, z pw wysyłaniem to koszmar, poznikały mi wiadomości cholera wie gdzie i najgorsze jest to, że ja jestem techniczna. A czuje się czasami jak tester pracujący nad wyjątkowo beznadziejną poprawką... Poza tym nowe dogo zawiesza mi firefoxa w pracy i chwilę póxniej kompa. Quote
Ingrid44 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ingrid,... :wub: Na pierwszej stronie jest adres mailowy Dory... Tam jest zawsze dostępna. :) Wielkie Dzieki. Troche zakrecona jestem ostatnio. Puszki zamowione I ida do Dory :) Quote
ala123 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 A ja mam dobrą wiadomość: bura koteczka z działek wczoraj pojechała do domu w Krakowie :). Bardzo się cieszę,że coś dobrego dzieje się . Najpierw Koko,a teraz ona. Oby tylko wszystko dobrze się ułożyło. Miałam też konkretny telefon w sprawie kocura persa z jednym okiem; prawdopodobnie we wtorek będzie okazja,aby pojechał do domku w Szczawnicy. W związku z tym potrzebuję pomocy kogoś z Krakowa. Wszystko na to wskazuje,że transport byłby we wtorek w nocy,ale pani mogłaby go odebrać dopiero wieczorem,dlatego chcę prosić o pomoc kogoś z Krakowa. Bura,zwykła kotka ma dom; tutaj jeszcze w lecznicy: A oto pers: Quote
Guest TyŚka Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Tu Ty$ka. Mam chwilkę czasu, więc na nowo zapisuję wątek... Ostatnio zabiegana jestem, bo latam ciągle do stada bezdomnych kotów, które ciągle się rozmnażają: https://www.facebook.com/events/296496337205987/296527580536196/?comment_id=296528387202782¬if_t=event_mall_comment Mam nadzieję jednak, że uda mi się im pomóc i znaleźć też czas dla Was :) Quote
ala123 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Tu Ty$ka. Mam chwilkę czasu, więc na nowo zapisuję wątek... Ostatnio zabiegana jestem, bo latam ciągle do stada bezdomnych kotów, które ciągle się rozmnażają: https://www.facebook.com/events/296496337205987/296527580536196/?comment_id=296528387202782¬if_t=event_mall_comment Mam nadzieję jednak, że uda mi się im pomóc i znaleźć też czas dla Was :) A dlaczego jesteś Justis, a nie Ty$ka ?! Quote
Guest TyŚka Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Bo nowe dogo nie chce mnie zalogować. I choć jeszcze działa też stare, na które wejdę jeszcze jako Ty$ka, to te już nie: wyskakuje mi bład, że złe hasło (a przecież wchodzi na starym dogo...) lub login... :( Admini nic mi nie odpisali. Quote
Elisabeta Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Dla mnie i tak pozostaniesz Ty$ką. ;) Masz teraz na Dogomanii 35 postów w dorobku... :P Quote
Guest TyŚka Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Hehehe... no tak :p ale może uda się coś zdziałaś adminom :p Quote
Recommended Posts