Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

A ja nie mogę zaczaić, jak znaleźć subskrybcje,  nie podoba mi się to wszystko,ale jakoś trzeba będzie się przyzwyczaić :)

Alu, ale dostałaś moja odpowiedź z rana?...

Bo ja znalazłam jedno PW przypadkowo. Nie było powiadomienia... :(

Chciałam Cię zapytać, ale masz chyba zapchaną skrzynkę, Alu...

Uważajcie, bo teraz skrzynka szybciej się zapycha. Może być w niej tylko 50 wiadomości. Wszystkich razem.

Posted

A ja nie mogę zaczaić, jak znaleźć subskrybcje,  nie podoba mi się to wszystko,ale jakoś trzeba będzie się przyzwyczaić :)

R uda Zuzia Napisała taki tekst u siebie na wątku.

Powoli zaczęłam kumać to nowe dogo.U góry klikamy w nasz nick,pokazuje się okienko i wybieramy "moja zawartość".Tam znajdują się  prawdopodobnie wątki w których niedawno pisaliśmy.Gdy klikniemy u góry po prawej w "zobacz nową zawartość" tam po lewej stonie trzeba kliknąć "forums"(zaznacza się na różowo) i na dole w tym samym rzędzie trzeba zaznaczyć "ostatni rok".Jeszcze niżej mamy do wyboru "pozycje śledzone przeze mnie".Wtedy pokazują się nasze stare subskrypcje.Nie wszystkie są przeniesione ale istnieje kopia starej dogomanii.Można się tam zalogować i znaleźć wszystkie swoje stare subskrypcje.

http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/

:)

Posted

Andegawenko, dzięki za link do starej wersji Dogomanii...   :loveu: Już kilku Osobom podesłałam.

Subskrypcje to jest teraz "Lubiana zawartośc" , którą znajdziemy w oknie, które otwiera się , gdy klikniemy nasz nick przy miejscu logowania.

Tam przechodzą wątki, które znajdziemy w "Mojej zawartości" (wątki, gdzie się odezwaliśmy w przeciągu ostatnich miesięcy), a które chcemy zapisac. Albo wśród nowych wątków, bo przecież będziemy dodawac... Nowe są w "Nowej zawartości" (funkcja nad treścią wątku otwiera listę nowych postów).

Żeby zapisac, trzeba oznaczyc wątek funkcją "Śledź ten wątek".

Wątek wtedy wędruje do "Lubianej..." i to są nasze subskrypcje. Trzeba je niestety na nowo stworzyc w ten sposób (z tych wątków przychodzą powiadomienia na mail jak dawniej).

Albo przekopiowac ze starej wersji Dogo.... 

• Upvote 1
Posted

Szukam pomocy dla psa z Nowego Miasta w Zamościu, już kiedyś chyba wstawiałam jego zdjęcia:

P1011331_zps6e098785.jpg

Jest w typie owczarka środkowoazjatyckiego,może ktoś wie,do kogo od molosów powinnam się zwrócić?

Posted

Szukam pomocy dla psa z Nowego Miasta w Zamościu, już kiedyś chyba wstawiałam jego zdjęcia:

P1011331_zps6e098785.jpg

Jest w typie owczarka środkowoazjatyckiego,może ktoś wie,do kogo od molosów powinnam się zwrócić?

nie wiem kogo zapytać ale może Bonsai pokieruje do kogoś, ona ma pod opieką Diego - psa w typie owczarka środkowoazjatyckiego i myślę że będzie zorientowana. Tu wątek Diego: http://www.dogomania.com/forum/topic/138404-diego-w-typie-owczarka-środkowoazjatyckiego-po-eksmisji-zbieramy-deklaracje/

Posted

nie wiem kogo zapytać ale może Bonsai pokieruje do kogoś, ona ma pod opieką Diego - psa w typie owczarka środkowoazjatyckiego i myślę że będzie zorientowana. Tu wątek Diego: http://www.dogomania.com/forum/topic/138404-diego-w-typie-owczarka-środkowoazjatyckiego-po-eksmisji-zbieramy-deklaracje/

Dzięki wielkie! Napiszę do niej,pod warunkiem,że uda mi się wysłać wiadomość :niedowia:

Czy i jak wstawia się do pw zdjęcia?

I jeszcze nie mogę sobie poradzić z kopiowaniem z poprzedniego posta,nie widzę funkcji "wklej" :watpliwy:

Posted

Dora odezwij sie prosze .

Dora nie może sobie poradzić z dogomanią od przedwczoraj i dlatego jej tutaj nie ma Adres ten sam , na ulicę XXX lecia wysyłałaś wcześniej? Tam mieszka.

Dt jest na innej ulicy.

Posted

Zwariować można... :(

Dora nie może nic napisać na Dogo...

Ingrid, Dora mnie prosiła na mailu, żeby napisać do Ciebie PW, ale... podobno "nie możesz odbierać". Taki komunikat.

Piszę tu...

Jeśli możesz pomóc z karmą, to Dorze zależy bardzo na mokrym. Na puszkach dla psów. bo niektóre suchego nie jedzą. 

Mam nadzieję, że orientujesz się, o jakie puszki chodzi... :)

Posted

PW nie da rady pisać tak, jak kiedyś. Jest to możliwe (mam nadzieję, że tylko chwilowo) jedynie wchodząc w profil osoby, do której chcemy wysłać PW. No i oczywiście udaje się wysłać, jeśli ta osoba nie ma zapchanej skrzynki, o co teraz jest bardzo łatwo :(

Posted

Z wysyłaniem PW jest teraz kicha... :( Współczuję rozliczania bazarków...

Z pisaniem postów też mam często problemy. Brak kursora. :(

Najczęściej wybieram wtedy "Więcej opcji odpisywania" i po cierpliwym poczekaniu mogę napisa. Nawet z emotikonkami... 

Może mam wolny laptop i wolny net, ale na starej Dogomanii tego nie było.

Posted

Ja nie mogę edytować postów, chyba, że to 1 w wątku. W 50% nie mogę w ogóle się dobić do lubianej zawartości, z pw wysyłaniem to koszmar, poznikały mi wiadomości cholera wie gdzie i najgorsze jest to, że ja jestem techniczna. A czuje się czasami jak tester pracujący nad wyjątkowo beznadziejną poprawką...

Poza tym nowe dogo zawiesza mi firefoxa w pracy i chwilę póxniej kompa.

Posted

A ja mam dobrą wiadomość: bura koteczka z działek wczoraj pojechała do domu w Krakowie :).

Bardzo się cieszę,że coś dobrego dzieje się . Najpierw Koko,a teraz ona. Oby tylko wszystko dobrze się ułożyło.

Miałam też konkretny telefon w sprawie kocura persa z jednym okiem; prawdopodobnie we wtorek będzie okazja,aby pojechał do domku w Szczawnicy.

W związku z tym potrzebuję pomocy kogoś z Krakowa. Wszystko na to wskazuje,że transport byłby we wtorek w nocy,ale pani mogłaby go odebrać dopiero wieczorem,dlatego chcę prosić o pomoc kogoś z Krakowa.

Bura,zwykła kotka ma dom; tutaj jeszcze w lecznicy:

P1011305_zps70a37418.jpg

A oto pers:

DSC00281_zpsc003e452.jpg

Posted

Bo nowe dogo nie chce mnie zalogować. I choć jeszcze działa też stare, na które wejdę jeszcze jako Ty$ka, to te już nie: wyskakuje mi bład, że złe hasło (a przecież wchodzi na starym dogo...) lub login... :( Admini nic mi nie odpisali.

Posted

Hehehe... no tak :p ale może uda się coś zdziałaś adminom :p