Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, DORA1020 napisał:

Ja też się cieszę,niech Eminka jedzie do swojego domku,fajnego domku:)

niestety dzisiaj z rana kolejny problem.......dwie młode jaskółeczki wypadły z gniazda,a właściwei gniazdo razem z nimi.Wziełyśmy z sue w pudełeczko,dałam pic,ale one są bardzo głodne,nawet popiskują

muszą pojechać do Ośrodka Reh   Dzikich Zwierząt k/Lublina,no i w związku z tym kolejny problem,transport juz znalazłam,koszt /zwrot tylko z paliwo/  130zł

nie można pozwolić,żeby umarły z głodu

Dobrze, że znalazła się pomoc dla jaskółek. Teraz trzeba pomóc w transporcie. Potrzebna jest kwota 130 zł. 

Ja daję 30 zł. Potrzebne jest jeszcze 100 zł. Kto dołoży?

Posted
1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Dobrze, że znalazła się pomoc dla jaskółek. Teraz trzeba pomóc w transporcie. Potrzebna jest kwota 130 zł. 

Ja daję 30 zł. Potrzebne jest jeszcze 100 zł. Kto dołoży?

46 minut temu, agat21 napisał:

Poproszę o konto, dołożę 20 zł do transportu jaskółek

Super, jeszcze 80 zł.

Posted

Jaskółeczki dojechały szczęśliwie do Ośrodka

zostały nakarmione,pani z Osrodka mówi,że to pózny lęg,ale spróbuje dołączyć do jaskółek,które w poblizu Ośrodka mją swoje gniazda,że tak by było dla nich najlepiej.

Oby tym bidulkom się udało

• Like 5
Posted

Trzymam kciuki za jaskółki. Moja skromna wpłata poszła.

Ptaki też mają coraz bardziej pod górkę. I przepraszam, że tu wkleję, ale przypomniało mi się w związku z jaskółkami:  link do petycji w sprawie zakazu polowań na ptaki: zakaz polowań na ptaki! Bardzo proszę dobre dusze o podpisanie :)

Posted
14 minut temu, agat21 napisał:

Ptaki też mają coraz bardziej pod górkę. I przepraszam, że tu wkleję, ale przypomniało mi się w związku z jaskółkami:  link do petycji w sprawie zakazu polowań na ptaki: zakaz polowań na ptaki! Bardzo proszę dobre dusze o podpisanie :)

Petycja podpisana. 

• Like 2
Posted
18 godzin temu, agat21 napisał:

Podpisane

podpisujcie proszę....na wszystko by tylko polowali:(

jaskółeczki były na dworcu autobusowym,wiele osób widziało maluszki  i przechodziło obojętnie

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, DORA1020 napisał:

Podpisane

podpisujcie proszę....na wszystko by tylko polowali:(

jaskółeczki były na dworcu autobusowym,wiele osób widziało maluszki  i przechodziło obojętnie

Smutne to. Obojętność to też wielka wina.

Dzięki za podpisanie petycji :)

Posted
Dnia 30.07.2020 o 13:24, agat21 napisał:

Podpisana

• Like 3
Posted
Dnia 29.07.2020 o 15:05, bakusiowa napisał:

Radzio pozdrawia cioteczki.

116721235_325649261800344_935631378617134396_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=0db3UOZXIIUAX9UFiAW&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&_nc_tp=7&oh=113f0f457fbf90cf27b63eadb795ddde&oe=5F473CA1

Baltimoore, ten niesforny biały wąs nagle zniknął kilka dni temu.

Jaki on jest śliczny <3

Posted

Wczoraj wysterylizowana została Eminka, ladnie sie wybudziła, prawie od razu po przyniesieniu do domu w dobrym humorze, apetyt dopisywał. Dzisiaj mruczała i miziała się. Jest w lepszym nastroju niż przed sterylką. Była już w ciąży i urodziłaby 6 lub 7 kociaków.

• Like 1