Baltimoore Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 A jakbyś nie chciała zmieniać płci w ogloszeniu to bura Kotka Balbina. Quote
Madie Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Chcialam tylko zameldować ze Długowłosy już u moich znajomych. U wetki nie zaprezentował się wzorowo - wręcz przeciwnie. SZatan i antyspołecznik. Bardzo źle reagował na zamknięcie. u mojego kolegi po 15 minutach jadł, dał się głaskać i zaanektował na ugniatanie szaliki w przedpokoju. Właśnie filmik dostałam. Czekamy tylko na kuwete ;) Dziękuję z całego serca Agnieszce za zorganizowanie transportu i koordynację w błyskawicznym terminie <3 1 Quote
Poker Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 DORA, znowu ludzie zarzucili mnie manelami dla futrzaków. Czy gdzieś się przydadzą ? Quote
Tyśka) Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Tiffany, u mnie Lala na Warszawę :) - wyróżnienie do 23. marca (nie ma lepszych zdjęć?) https://www.olx.pl/oferta/sliczna-rozmruczana-kicia-dla-kazdego-CID103-IDyupmU.html Quote
Tyśka) Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 I Balbinka, u mnie Ineczka na Warszawę, wyróżnienie do 29. marcahttps://www.olx.pl/oferta/przesliczna-mruczanka-i-przytulanka-w-ciele-tygryska-CID103-IDyf9jA.html (takie koteczki zaproponowała Dora w mailu) Quote
Baltimoore Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Nie mamy lepszych zdjęć niestety :(( Dzięki Tyśka za ogłoszenia :)) Może uda się żeby znajoma Dory pojechała porobić zdjęcia- to spory kawałek, ale dziewczyna chętna do pomocy, a problem akurat po stronie wetki- nie ma czasu :( Rachunku za Bosmana jeszcze nie mam. Rudy Rudolf ma dom na Czerniakowskiej. Dam znać jak zostanie zabrany. Cieszę się ostrożnie. Quote
bakusiowa Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Rachunku za Bosmana jeszcze nie mam. Rudy Rudolf ma dom na Czerniakowskiej. Dam znać jak zostanie zabrany. Cieszę się ostrożnie. Ciekawa jestem ile wyniesie faktura. Czekamy na wieści o Rudolfie. Quote
Baltimoore Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Faktura za Bosmana 1199,21 zł. Faktura_Bosman_1.pdf Faktura_Bosman_2.pdf Quote
Madie Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Faktura za Bosmana 1199,21 zł. Faktura_Bosman_1.pdf Faktura_Bosman_2.pdf Wydaje się sporo...:( Quote
Baltimoore Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Dziękuję Nadziejce za wpłatę 45 zl z bazarku dla Bosmanka :)) Quote
Baltimoore Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 I dziękuję z wyróżnienie ogłoszeń Teodora i Ady :)) Quote
Baltimoore Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Rudy Rudolf jutro ma jechać do nowego domu. Dam znać co i jak. Wizyta pa była ok, ale na wypadek trzymajmy ogłoszenia. Wczorajsze wieści od Bosmanka, bez zdjęć- wszystko OK, apetyt ma przeogromny, je wszystko, tylko od czasu do czasu kicha. Z kotami rezydentami dobrze :)) 1 Quote
terra Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Dobrze, że Bosmanek i już bezpieczny, wkomponował się w stado rezydentów. Wpłacę 50 zł. na dług Bosmanka, więcej nie dam rady (proszę o konto do wpłaty). Postaram się też o jakiś bazarek o ile mi się uda z nowym dogo. Quote
malagos Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 19 godzin temu, Poker napisał: DORA, znowu ludzie zarzucili mnie manelami dla futrzaków. Czy gdzieś się przydadzą ? Przypomnę, by nie umknęło.... Quote
Baltimoore Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 4 godziny temu, terra napisał: Dobrze, że Bosmanek i już bezpieczny, wkomponował się w stado rezydentów. Wpłacę 50 zł. na dług Bosmanka, więcej nie dam rady (proszę o konto do wpłaty). Postaram się też o jakiś bazarek o ile mi się uda z nowym dogo. Terra Bardzo dziękuję :)) Quote
Nesiowata Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Śpiące królewny na drapaku (podobno wnuczek ma ochotę zając trzecie miejsce ale babcia nie pozwala). 2 Quote
Baltimoore Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Nesiowata, ale suuper :)) Ich siostra też ma się dobrze na Pradze, w sobotę miała sterylkę, wszystko OK. Quote
Poker Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Śpiące królewny na drapaku (podobno wnuczek ma ochotę zając trzecie miejsce ale babcia nie pozwala). Ale sielanka . Ja tez tak chce Quote
Nesiowata Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 5 godzin temu, Baltimoore napisał: Nesiowata, ale suuper :)) Ich siostra też ma się dobrze na Pradze, w sobotę miała sterylkę, wszystko OK. One mają być sterylizowane prawdopodobnie w kwietniu. Quote
Nesiowata Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 6 godzin temu, Poker napisał: Ale sielanka . Ja tez tak chce Z sielanką bywa różnie kiedy wejdą na obroty. Większa (chyba Lila) nauczyła się obserwować świat z wysokości. W końcu doszli do tego jakim cudem kot siedzi na szafie. Wskakuje sobie na szafka, z szafki na drzwi i szafa jej. Koleżanka obecnie opiekuje się dwuletnim wnuczkiem (dopóki nie pójdzie do żłobka). Ale u niego w domu też jest kot i obyło się bez żadnych niespodzianek. Tyle, że koniecznie chciał razem z kotami siedzieć na drapaku. Być może uda mi się w niedzielę zobaczyć je w realu. Quote
Recommended Posts