ala123 Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Witam,. Przychodzę z prośbą o głos w plebiscycie Kuriera Lubelskiego dla społeczności Adopcje-Zamość . Zostałyśmy nominowane do tytułu człowieka roku w kategorii działalność społeczna i charytatywna. Kierownik naszego schroniska również jest nominowany (!).Nie może wygrać! https://kurierlubelski.pl/p/kandydaci/czlowiek-roku-2018%2C1002925/?groupId=26271 Quote
Baltimoore Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 33 minuty temu, ala123 napisał: Witam,. Przychodzę z prośbą o głos w plebiscycie Kuriera Lubelskiego dla społeczności Adopcje-Zamość . Zostałyśmy nominowane do tytułu człowieka roku w kategorii działalność społeczna i charytatywna. Kierownik naszego schroniska również jest nominowany (!).Nie może wygrać! https://kurierlubelski.pl/p/kandydaci/czlowiek-roku-2018%2C1002925/?groupId=26271 Nominowanie kierownika TEGO schroniska to jakieś kpiny !!! 1 Quote
malagos Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 13 godzin temu, ala123 napisał: Witam,. Przychodzę z prośbą o głos w plebiscycie Kuriera Lubelskiego dla społeczności Adopcje-Zamość . Zostałyśmy nominowane do tytułu człowieka roku w kategorii działalność społeczna i charytatywna. Kierownik naszego schroniska również jest nominowany (!).Nie może wygrać! https://kurierlubelski.pl/p/kandydaci/czlowiek-roku-2018%2C1002925/?groupId=26271 Alu, zagłosowałam SMSem, wysłałam pod podany numer Kuriera SMS o treści: LSC.61 - dobrze? Czy można głosowac wielokrotnie? 1 Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 Dużo sie dzieje dobrego:) kotki domy znajdują:) najwięcej zachodu to oczywiście organizowanie transportu tylko z Kapitanem nie było problemu,bo był w dt wK rakowie jest szansa na dom dla Gosi i Pędzla:) oj...dużo pracy......... bardzo cieszę się,że Misio sie znalazł:) noc niestety spędził na mrozie:( ale jego radośc z powrotu do domu nie do opisania:) zostaje juz na stała w tm domu:) ludzie już go pokochali i nie wyobrażają sobie oddania go blisko mieszka ala123 więc bedzie miała psinke na oku Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 6 minut temu, malagos napisał: Alu, zagłosowałam SMSem, wysłałam pod podany numer Kuriera SMS o treści: LSC.61 - dobrze? Czy można głosowac wielokrotnie? Można malagos:) można...nawet potrzeba głosować,zeby dziewczyny,które tyle robią bazinteresownie dla zwierzaków mogły wygrać,nie możemy na to pozwolić,zeby wygrał ktos inny,negatywny osobnik prosze wszystkihc bardzo,bardzo o głosy,nawet znajomi mogą głosować Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 19 godzin temu, sharka napisał: Dziękuję sharka za wstawienie faktury:) Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 Dnia 6.01.2019 o 15:26, terra napisał: zdjęcia od DORA1020 Prosze o ogłoszenie Bosmana Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 dziękuję bębenek za ogłoszenia kotków:) Quote
malagos Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 7 minut temu, DORA1020 napisał: Można malagos:) można...nawet potrzeba głosować,zeby dziewczyny,które tyle robią bazinteresownie dla zwierzaków mogły wygrać,nie możemy na to pozwolić,zeby wygrał ktos inny,negatywny osobnik prosze wszystkihc bardzo,bardzo o głosy,nawet znajomi mogą głosować ok, ale proszę o sprawdzenie tego numeru, żeby głos nie poszedł na konkurencję Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 poszedł na dziewczyny...sprawdziłam było 122 , Ty wysłałaś i ja i już jest 124,więc jest dobrze ale mało tych głosów bardzo prosze o głosowanie Quote
Bębenek Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Też sms-a wysłałam, ale podejrzewam, że to bez szans w takiej formie, kiedy to kierownika stać na kupienie dodatkowych głosów. Jakby chociaż było ograniczenie na jeden numer=1 głos, czy z jednego komputera 1 głos, to nawet licząc służbowe numery i kompy, miałyby szansę.. Quote
DORA1020 Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 1 godzinę temu, Bębenek napisał: Też sms-a wysłałam, ale podejrzewam, że to bez szans w takiej formie, kiedy to kierownika stać na kupienie dodatkowych głosów. Jakby chociaż było ograniczenie na jeden numer=1 głos, czy z jednego komputera 1 głos, to nawet licząc służbowe numery i kompy, miałyby szansę.. Tak ,to prawda Quote
Jaaga Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 6 godzin temu, Bębenek napisał: Też sms-a wysłałam, ale podejrzewam, że to bez szans w takiej formie, kiedy to kierownika stać na kupienie dodatkowych głosów. Jakby chociaż było ograniczenie na jeden numer=1 głos, czy z jednego komputera 1 głos, to nawet licząc służbowe numery i kompy, miałyby szansę.. Dokładnie, jego stac na to, żeby zdobyc ten tytuł. Tylko zastanawia mnie, dlaczego ktoś, kto za to, co jest jego pracą i za co bierze pieniądze, ma być wyrózniony? Co innego gdyby robił to na zasadzie wolontariatu. 1 Quote
Tyśka) Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 12 minut temu, Jaaga napisał: Dokładnie, jego stac na to, żeby zdobyc ten tytuł. Tylko zastanawia mnie, dlaczego ktoś, kto za to, co jest jego pracą i za co bierze pieniądze, ma być wyrózniony? Co innego gdyby robił to na zasadzie wolontariatu. I takie pytania można zadać organizatorowi :) Bo nominacja jest za pracę społeczną... ZA DARMO. A jaka to praca społeczna jak dostaje się za to pieniądze? A co do nominacji, patrzyłam na regulamin - wystarczy jedna osoba, która zgłosi kandydaturę... żeby knadydatura przeszła. Czyli jeden znajomy wystarczy :) , nikt nie weryfikuje tego czy to co jest w zgłoszeniu jest zgodne z prawdą. Dopiero jak zgłaszane są wątpliwości (i to przez parę osób) to pochylają się nad konkretną sylwetką. Quote
DORA1020 Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Według mnie dziewczyny powinny się wycofać nie moga konkurować z taka osobą,one swój czas ..pieniądze poświęcaja na ratowanie zwierzaków wiem,ze juz kilka osob dzwoniło do Kuriera protestując przeciw jego kandydaturze 1 Quote
DORA1020 Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Dnia 6.01.2019 o 11:54, DORA1020 napisał: Rozliczenie...to co pamietam 40zl koszt paliwa za dojazd i zrobienie fotek 50zl koszt paliwa za dowiezienie kotka do lecznicy 102zł faktura za karmę razem 192zł - 30zł stała od sharki,bardzo dziękuję:) na minusie 162zł /to co pamietam,pięniądze pożyczone..../ do tego dochodzi ostania faktura za karme 104zł razem na mniusie 266zł wpłata od buuenos 191zł na minusie w chwili obecnej 75zł ---------------------------------------------------------- Quote
Madie Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Czyli całościowo jesteśmy na minusie 75 zł? A w lecznicach? Będę dziś / jutro robiła zamówienie dla Ciebie. Skrobnij mi proszę maila z aktualnym adresem i rzeczami jakich potrzebujesz. Quote
DORA1020 Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Poniewaz znowu zamówiłam karmę /poprosze sharke o wstawienie faktury/ na kwote 105zl to na minusie będzie 180zł w jednej lecznicy mamy długi,w Izbicy w tej chwili przebywaja tam 2 kocurki,Pędzel i Bosman Quote
Baltimoore Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 ADOPCJE SZCZEBRZESZYN :)) Za naszą sprawą w niedzielę pojechała bla bla car'em do fajnego domu pod Warszawą 1,5 letnia bura kotka Starzymiech przyniesiona do lecznicy w Izbicy, będzie miała na imię Hermiona i będzie miała psiego kumpla Draco. Dzisiaj dzięki poświęceniu dnia przez super chłopaka Piotra i anonimową Osobę oraz dzięki ALA123 która pożyczyła samochód i pokryła koszty paliwa :)) do Warszawy pojechała zorganizowana wycieczka 3 kotów :)) Ruda Zośka około 1,5 letnia, z DT u Sue do super ludzi, 10 letniej kotki i starszego psa z niedowładem tylnych kończyn, Saska Kępa Mała bura Bella 4-5 miesięcy, podrzucona z rodzeństwem i kotka pod zajazdem, trafiła do Izbicy, dwa kociaki nie przeżyły :( do fajnej rodziny bez zwierząt, Bemowo. 8-9 miesięczny Pędzel umaszczony tabby podrzucony obok bloku Dory na początku zimy, trafił do lecznicy w Izbicy i długo nikt go nie chciał, do bardzo miłej pani na jedynaka, będzie miał na imię Marcelek, stary Mokotów. Bardzo dziękuje mojej koleżance z innego forum za zrobienie wizyt pa mimo trudnej sytuacji osobistej. 4 1 Quote
DORA1020 Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 Tak,teraz mamy okres adopcyjny,kotki znajduja domki:) Dużo pracy,wiele zaangażowanych osob,i zwierzaki wyrzucone na ulice w cieplutkich,kochjących domkach:) Dziękuję Bębenek za sucha karmę dla psiaków:) które dokarmiam. 1 Quote
Madie Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Dora, przypominam się w temacie maila. Vouchery mają swoj termin waznosci. Nie chciałabym zeby tyle pieniedzy przepadło ;) Quote
Baltimoore Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Dnia 17.01.2019 o 12:49, Madie napisał: Dora, przypominam się w temacie maila. Vouchery mają swoj termin waznosci. Nie chciałabym zeby tyle pieniedzy przepadło ;) Madie, może zadzwonisz do Dory i uzgodnicie przez telefon? Quote
Recommended Posts