punk Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Super wiadomość! Chętnie podtrzymam swoją deklarację na czas leczenia Irysa. Quote
red Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nadja89 zawiezie Iryska jutro z rana do p.Kasi, wszystko już ustalone, obie panie umówiły się telefonicznie. Nadja89 dzisiaj jedzie po Iryska do hoteliku Ginn i rano o 6-ej już jedzie do Krakowa, wiezie jeszcze 4 kociaki w transporterze. Uzgodniłam z Nadją, żeby rozliczyła się z Ginn i resztę pieniędzy z hotelu przekazała w gotówce p.Kasi. Obiecałam p.Kasi, że resztę prześlemy jej na konto, tylko zdecydujcie jaką kwotę. IRYS JUTRO JUŻ BĘDZIE W SWOIM DOMU...trzymajmy kciuki, żeby się dogadał z pieskami p.Kasi. Dziękuję Nadia89 za przewiezienie Iryska do Krakowa :buzi: Nadja89 zawiezie go gratis - przy okazji. Quote
Ginn Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Fajnie, że wszystko ustaliłyście sobie z Nadją ale nie ze mną. Jeszcze godzinę temu Hoop napisała, że pies dziś nie jedzie bo brak kontaktu z Panią z Krakowa. Ostatnie pół tabletki na sobotę przekazałam Nadji aby jutro psu podać. Całą dokumentację przekazałam. Natomiast 240 zł przekażę pocztą w poniedziałęk lub wtorek tylko proszę na pw na jaki adres lub konto. Quote
lika1771 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Super nie myslałam,ze tak szybko pojdzie bardzo sie ciesze:multi: Jednak hotelik powinien byc powiadomiony tak sie nie robi..... Irysku badz grzeczny i dogadaj sie z pieskami p.Kasi Quote
Bogusik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='red']Pani z Krakowa ma się dowiedzieć, czy jest tam lekarz, który zdiagnozuje Irysa, jutro pewnie będzie coś wiedziała. Przesyłam tel tej pani do Tuli, to ona może komuś przekaże.Jutro nie mam dostępu do internetu, a d niedzieli jak pisałam prze dłuższy okres.[/QUOTE] Czy już wiadomo kto będzie się kontaktował z p.Kasią?Bez tego ani rusz...! Quote
Bogusik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Ginn']Fajnie, że wszystko ustaliłyście sobie z Nadją ale nie ze mną. Jeszcze godzinę temu Hoop napisała, że pies dziś nie jedzie bo brak kontaktu z Panią z Krakowa. Ostatnie pół tabletki na sobotę przekazałam Nadji aby jutro psu podać. Całą dokumentację przekazałam. Natomiast 240 zł przekażę pocztą w poniedziałęk lub wtorek tylko proszę na pw na jaki adres lub konto.[/QUOTE] Ginn,nie wiem co się stało,że zostałaś pominięta w tak ważnej sprawie.Tak nie powinno się stać,ale jednak...Ja ze swojej strony,bardzo dziękuję,że wzięłaś Iryska do swojego hoteliku i zapewniłaś mu należytą opiekę! Quote
lika1771 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Bogusik']Ginn,nie wiem co się stało,że zostałaś pominięta w tak ważnej sprawie.Tak nie powinno się stać,ale jednak...Ja ze swojej strony,bardzo dziękuję,że wzięłaś Iryska do swojego hoteliku i zapewniłaś mu należytą opiekę![/QUOTE] Oczywiscie ja rowniez. Dziekuje Ginn Quote
hop! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Ginn']Fajnie, że wszystko ustaliłyście sobie z Nadją ale nie ze mną. Jeszcze godzinę temu Hoop napisała, że pies dziś nie jedzie bo brak kontaktu z Panią z Krakowa. Ostatnie pół tabletki na sobotę przekazałam Nadji aby jutro psu podać. Całą dokumentację przekazałam. Natomiast 240 zł przekażę pocztą w poniedziałęk lub wtorek tylko proszę na pw na jaki adres lub konto.[/QUOTE] Ginn, gdy wysłałaś mi nr telefonu do Nadji odpisałam dokładnie tak: [I]Dziękuję bardzo, ale ja nie mam kontaktu z panią, która chce zaadoptować Iryska i nie wiem, czy już jutro mógłby jechać. [/I] Po czym zadzwoniłam do red, poinformowałam, że jutro jest możliwość transportu i przekazałam nr telefonu do Nadji. Nie wiem, dlaczego red Cię nie uprzedziła. Quote
Ginn Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='hop!']Ginn, gdy wysłałaś mi nr telefonu do Nadji odpisałam dokładnie tak: [I]Dziękuję bardzo, ale ja nie mam kontaktu z panią, która chce zaadoptować Iryska i nie wiem, czy już jutro mógłby jechać. [/I] Po czym zadzwoniłam do red, poinformowałam, że jutro jest możliwość transportu i przekazałam nr telefonu do Nadji. Nie wiem, dlaczego red Cię nie uprzedziła.[/QUOTE] Widocznie ma takie obyczaje, ale to Ty utrzymywałaś ze mną kontakt, Tobie pomogłam załatwić transport więc Ty powinnaś była zakończyć to z fasonem - a ja wychodzę na idiotkę przed własną znajomą, która robi Wam grzeczność. Sorki, ale chyba się nie znam na obyczajach. Quote
hop! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='punk']Super wiadomość! Chętnie podtrzymam swoją deklarację na czas leczenia Irysa.[/QUOTE] Wielkie dzięki! Może nie będzie to konieczne. Zobaczymy jakie będą koszty leczenia i jaką kwotą aktualnie dysponujemy. Ginn, chyba najlepiej, żebyś przesłała pieniądze na konto lika1771, a ona potem prześle ustaloną kwotę na konto właścicielki Iryska. Quote
hop! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Ginn']Widocznie ma takie obyczaje, ale to Ty utrzymywałaś ze mną kontakt, Tobie pomogłam załatwić transport więc Ty powinnaś była zakończyć to z fasonem - a ja wychodzę na idiotkę przed własną znajomą, która robi Wam grzeczność. Sorki, ale chyba się nie znam na obyczajach.[/QUOTE] Ginn, ja wiem, co powinnam. Mnie nie trzeba uczyć ani kultury, ani obyczajów. Nie wiedziałam, co ustaliła red, więc jak mogłam Cię powiadomić o czymś, o czym nie wiedziałam? Zastanów się, bo szukasz kozła ofiarnego... Rozumiem Twoje niezadowolenie, ale w tym momencie nie mnie powinnaś obwiniać. Quote
Ginn Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='hop!']Wielkie dzięki! Może nie będzie to konieczne. Zobaczymy jakie będą koszty leczenia i jaką kwotą aktualnie dysponujemy. Ginn, chyba najlepiej, żebyś przesłała pieniądze na konto lika1771, a ona potem prześle ustaloną kwotę na konto właścicielki Iryska.[/QUOTE] Mnie wszystko jedno tylko proszę podać namiary. Quote
hop! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Ginn']Mnie wszystko jedno tylko proszę podać namiary.[/QUOTE] Skopiowałam z pierwszego postu: [SIZE=3]Lilianna Piekarska[/SIZE] [SIZE=3]ul.Mickiewicza17/9[/SIZE] [SIZE=3]76-200 Słupsk[/SIZE] [SIZE=3]NORDEA BANK[/SIZE] [SIZE=3]19144013900000000012361394 [/SIZE] Quote
lilith27 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Ginn']Fajnie, że wszystko ustaliłyście sobie z Nadją ale nie ze mną. Jeszcze godzinę temu Hoop napisała, że pies dziś nie jedzie bo brak kontaktu z Panią z Krakowa. Ostatnie pół tabletki na sobotę przekazałam Nadji aby jutro psu podać. Całą dokumentację przekazałam. Natomiast 240 zł przekażę pocztą w poniedziałęk lub wtorek tylko proszę na pw na jaki adres lub konto.[/QUOTE] fajnie, że Pani zgodziła zająć się Iryskiem dziękujemy za opiekę [quote name='Ginn']Widocznie ma takie obyczaje, ale to Ty utrzymywałaś ze mną kontakt, Tobie pomogłam załatwić transport więc Ty powinnaś była zakończyć to z fasonem - a ja wychodzę na idiotkę przed własną znajomą, która robi Wam grzeczność. Sorki, ale chyba się nie znam na obyczajach.[/QUOTE] dziękujemy też za cierpliwość do radomianek ja przepraszam za all [quote name='red']Nadja89 zawiezie Iryska jutro z rana do p.Kasi, wszystko już ustalone, obie panie umówiły się telefonicznie. Nadja89 dzisiaj jedzie po Iryska do hoteliku Ginn i rano o 6-ej już jedzie do Krakowa, wiezie jeszcze 4 kociaki w transporterze. Uzgodniłam z Nadją, żeby rozliczyła się z Ginn i resztę pieniędzy z hotelu przekazała w gotówce p.Kasi. Obiecałam p.Kasi, że resztę prześlemy jej na konto, tylko zdecydujcie jaką kwotę. IRYS JUTRO JUŻ BĘDZIE W SWOIM DOMU...trzymajmy kciuki, żeby się dogadał z pieskami p.Kasi. Dziękuję Nadia89 za przewiezienie Iryska do Krakowa :buzi: Nadja89 zawiezie go gratis - przy okazji.[/QUOTE] kiedy red idziesz na zabieg? kto bedzie w kontakcie z ds? edit dorzuciłam na pierwszą newsa z dziś edit 21.10.2011 irysek jutro rano jedzie do nowego domu, dzięki wsparciu Ginn oraz jej znajomej Nadji, która zawiezie psiaka do Krakowa. Dziękujemy za opiekę nad psem i za dowiezienie go do nowego domu. Po podliczeniu zawartosci skarpetki iryskowej pieniązki przelane zostaną dla nowej właścicielki. TO PRZECIEŻ NIE KONIEC. Irysek nie wyzdrowiał tylko znalazł szansę na szczęście. Quote
togaa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nie bylo mnie kilka dni, a tu takie wiesci.... [B]Irysek[/B] będzie miał domek...!!Własną Panią do kochania.. !.Nareszcie ! Żeby jeszcze tylko "szczelnośc" dało się usprawnić. Quote
feliksik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 no to czekamy na podróż do domku piesku Quote
Randa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Niesamowite,bardzo się cieszę i trzymam kciuki za tego ślicznego pieska. Nie moja to sprawa, ale jeśli mogłabym doradzić, nie przelewajcie pani pieniążków ot tak, powiedzcie jaka suma jest zebrana i że przelejecie ją jako zapłatę za rachunek wystawiony przez weta, Naprawdę dobrze radzę:lol: Quote
red Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Przepraszam, ale tak jest jak wiele osób jest wokół jednej sprawy - to dobrze - a z drugiej strony zdarzają się takie sytuacje jak właśnie ta z Ginn. Wykonałam dziś mnóstwo telefonów, bo jutro wysyłam w świat również 4 małe kociaki i wszystko trzeba było dograć. Mogłam nie pomyśleć o tel do Ginn, przepraszam Ginn, ale przecież nic się nie stało. Obyczaje obyczajami, ale kiedy ma się dużo spraw, to czasem coś umknie. Do wtorku będę mogła kontaktować się z p.Kasią, potem ...nie wiem....może być różnie, ale mogę podać email do p.Kasi i możecie do niej pisać [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] W tym miejscu chciałam podziękować Ginn za przyjęcie Iryska, który wymagał szczególnej opieki, dziękuję również AnnieA, która gratisowo opiekowała się Irysem, kiedy brakowało kasy, dziękuję Hop, która ściągnęła na wątek wspaniałych ludzi i bardzo zaangażowała się w los tego pieska, Tamb, która pokazała Iryska w Dzienniku Polskim, mimo długiej kolejki potrzebujących psiaków, Lilith27 i lika1771, Nadji za transport Iryska i wszystkim, którzy tu zajrzeli i złożyli deklaracje :Rose: Nie wiemy jeszcze, czy to koniec "tułaczki" Irysa, dopóki nie będzie normalnych relacji z pieskami w domu p.Kasi - mam taką nadzieję, że się dogadają. Quote
tula Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ale wieści:) strasznie się cieszę że Irysek jutro będzie w swoim domku:), teraz trzymam kciuki aby dogadał się z pozostałymi mieszkańcami. Wielkie dzięki dla Nadji za transport psiaka. Ginn bardzo dziękuję że Irysek mógł mieszkać u Ciebie i przepraszam, że nikt Cię nie powiadomił o dzisiejszym wyjeździe, Red ostatnio ma naprawdę olbrzymi stres i pewnie dlatego wszystko nie zostało dograne jak trzeba. Quote
lilith27 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='red'] Do wtorku będę mogła kontaktować się z p.Kasią, potem ...nie wiem....może być różnie, ale mogę podać email do p.Kasi i możecie do niej pisać [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/QUOTE] myślę, że też warto Pani ewentualnie przekazać namiary na kogoś..... może będzie chciała coś się dowiedzieć, poskarżyć, pochwalić, poprosić o pomoc....... Quote
hop! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='togaa'][B]Irysek[/B] będzie miał domek...!!Własną Panią do kochania.. !.Nareszcie ! Żeby jeszcze tylko "szczelnośc" dało się usprawnić.[/QUOTE] Same cuda. Może zdarzy się kolejny? ;) Quote
MALWA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Irysku - wspaniale! Wszystkim osobom, kóre opiekowały się Iryskiem, pomagały w różny sposób i trzymały mocno kciuki za chore stworzenie bardzo, bardzo dziękuję. To kolejna bida, która w ostatnim czasie znalazla swoje miejsce na ziemi u boku ludzi, którzy ją chcieli. Bardzo się cieszę, i osobie, która do tego doprowadziła - szczerze gratuluję! Quote
hop! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Już przestańmy sobie wzajemnie dziękować. ;) Bardzo dużo osób zaangażowało się w sprawy Iryska i wiele osób pomogło. Największą nagrodą będą pozytywne informacje i zdjęcia zadowolonego Iryska z nowego domu - być może "szczelnego". ;) Zaprosiłam na wątek osobę :loveu:, do której jutro trafi Irysek. :loveu: Quote
Bogusik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='hop!']Same cuda. Może zdarzy się kolejny? ;)[/QUOTE] Kochana cioteczko hop!Gdyby nie ty,to tego wątku by nie było,a los Iryska był by dawno przesądzony.Nie wiem co z tym dalej zrobisz ty,co zrobię ja i reszta cioteczek...Na końcu tej szarej listy znalazł się niestety nasz Irysek...a przecież powinien być,nadal na pierwszym miejscu...?! Quote
lilith27 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Bogusik']Kochana cioteczko hop!Gdyby nie ty,to tego wątku by nie było,a los Iryska był by dawno przesądzony.Nie wiem co z tym dalej zrobisz ty,co zrobię ja i reszta cioteczek...Na końcu tej szarej listy znalazł się niestety nasz Irysek...a przecież powinien być,nadal na pierwszym miejscu...?![/QUOTE] jest jest na pierwszym miejscu każdy czeka z niecierpliwością na wiadomości [quote name='hop!'] Zaprosiłam na wątek osobę :loveu:, do której jutro trafi Irysek. :loveu:[/QUOTE] oooo jak jej będzie coś potrzeba to napisze dobrze myślisz ps. a gdyby ktoś miał 2 złote w kieszeni i chciał pomóc, albo cegłę dostać i zaryzykować może coś wygra........ [url]http://www.dogomania.pl/threads/216470-Lady-brakuje-260-pln-deklaracji-kupisz-cegie%C5%82k%C4%99-za-2-z%C5%82ote-do-15.11?p=17854314#post17854314[/url] Quote
Recommended Posts