lika1771 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='monika083']hehe wiecie co ,to chyba rekord dogo ,zeby w kilka dni uzbierac tyle stalych :) dziekujemy wszystkim:Rose: Bimusiu ,jeszcze tylko 5 dni i juz tylko lepiej bedzie ..[/QUOTE] Tak sie ciesze super wiesci,Bimek pakuj sie chłopaku:lol: Quote
Akrum Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 no Bimuś :) to ci się teraz życie zmieni :) Quote
AgusiaP Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Super Bimuś teraz będzie już tylko lepiej Quote
kaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='baldek2']NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala.[/QUOTE] Ogroooomne podziękowania , :loveu: bardzo się cieszę że się udało. Kamień spadł mi z serca . :multi: Quote
malagos Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Kolejne zycie uda sie uratowac! U mnie od wczorajszej nocy jest maleńka sunia z tragicznych warunków... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190254-Dziewczynka-Lejdi-w-ds-u-Izy-)Mamusia-Wiga-w-DT-u-Malagos[/URL]-) Wieczorkeim założę jej watek. Quote
kaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Witaj malagos :) , chyba pora zmienić tytuł ? Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Bardzo, bardzo sie ciesze! Nowe, lepsze zycie - teraz juz bedzie tylko lepiej! Quote
kaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Przypominam żeby nikomu nie umkło. Konto do wpłat na Bimusia jest w pierwszym poście . Proszę wpłacać z dopiskiem dla/na Bima. Danusiu i AlfaLS ,:calus: byliście niezastąpione podczas nocnych dyżuru, wreszcie będziecie się mogły wyspać:Rose:. Wszystkim za wszelką pomoc ,:sweetCyb::Cool!: ogromnie DZIĘKUJEMY :loveu: . Wybaczcie że się powtarzam , ale bardzo się cieszę , a sama bez Waszej pomocy nic bym nie zrobiła. :shake: Quote
anetek100 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 wspaniałe wieści:):):)cieszę się baaaaardzo:) Quote
Poker Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Od samego rana radosne nowiny.Super, kiedy chłopak jedzie? Wpłaciłam 20 zł. Quote
kaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Poker']Od samego rana radosne nowiny.Super, kiedy chłopak jedzie? Wpłaciłam 20 zł.[/QUOTE] Dziękuje :) Bim jedzie w sobotę z rana . Jeszcze 5 dni musi wytrzymać ;) Quote
magenka1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 jestem na razie cioteczki muszę przeliczyć kase dam znać Quote
gonia66 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='baldek2']NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala.[/QUOTE] HAhahhhahaha.....a nie mówilam, ze to 20 zł jest kwestią "chwilki"..??:):):) Alez BImek to szczęsciarz- tyle deklaracji stalych w tak krotkim czasie zebrac....:) Teraz juz moze byc tylko lepiej:):) Quote
danka4u1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [COLOR=red][SIZE=4]:multi:Bimuś, jaka radość. Pakuj chłopie walizki- masz jakiś majątek ruchomy?- i w drogę[/SIZE].[/COLOR].:multi: Dla takich chwil warto żyć....a spać będziemy trochę później, bo tyle tych psich nieszczęść na dogo i w realu..niestety. Quote
kaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='magenka1']jestem na razie cioteczki muszę przeliczyć kase dam znać[/QUOTE] Kochana Magenko ,:loveu: cieszę się że zawitałaś do Bimka. Bimuś będzie wdzięczny za odwiedziny na watku, kasy mu już wystarczy. Na pewno znajdziesz takiego, biedaczka któremu brakuje . Danusia ma rację , tyle ich tu ( i nie tylko tu) jeszcze czeka na pomoc :-( . Quote
lika1771 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cioteczko przyslij mi jeszcze raz adres na ktory mam przesłac rzeczy na bazarek,tamten skasowałam:flaming: Quote
magenka1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Bardzo się cieszę, że Bim jedzie do hoteliku i już ma stałe deklaracje, kaa masz raczej tyle bid potrzebuje pieniędzy i na pewno takie się znajdą ale zaglądać będę do Bima Quote
kaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='magenka1']Bardzo się cieszę, że Bim jedzie do hoteliku i już ma stałe deklaracje, kaa masz raczej tyle bid potrzebuje pieniędzy i na pewno takie się znajdą ale zaglądać będę do Bima[/QUOTE] No obowiązkowo :evil_lol: . Mam taką nadzieję , że w takim dużym składzie dotrwamy wszyscy , do szczęśliwego znalezienia domku Bimkowi. :lol: Quote
Mysza2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='lika1771']Cioteczko przyslij mi jeszcze raz adres na ktory mam przesłac rzeczy na bazarek,tamten skasowałam:flaming:[/QUOTE] Już przesłałam :) , też mam ciągle te problemy ja opróżniam skrzynkę :) Quote
Aneta220978 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Podziękowania dla wszystkich cioteczek:Rose::Rose::Rose: to dzięki waszej determinacji Bim może w końcu te walizki pakować Quote
Nevada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 baaardzo się cieszę, ale przy takiej determinacji musiało się udać! Bimek, ty szczęściarzu :-) Quote
Recommended Posts