Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']hehe wiecie co ,to chyba rekord dogo ,zeby w kilka dni uzbierac tyle stalych :)

dziekujemy wszystkim:Rose:

Bimusiu ,jeszcze tylko 5 dni i juz tylko lepiej bedzie ..[/QUOTE]

Tak sie ciesze super wiesci,Bimek pakuj sie chłopaku:lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baldek2']NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala.[/QUOTE]

Ogroooomne podziękowania , :loveu: bardzo się cieszę że się udało. Kamień spadł mi z serca . :multi:

Posted

Kolejne zycie uda sie uratowac!
U mnie od wczorajszej nocy jest maleńka sunia z tragicznych warunków...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190254-Dziewczynka-Lejdi-w-ds-u-Izy-)Mamusia-Wiga-w-DT-u-Malagos[/URL]-)
Wieczorkeim założę jej watek.

Posted

Przypominam żeby nikomu nie umkło. Konto do wpłat na Bimusia jest w pierwszym poście . Proszę wpłacać z dopiskiem dla/na Bima.
Danusiu i AlfaLS ,:calus: byliście niezastąpione podczas nocnych dyżuru, wreszcie będziecie się mogły wyspać:Rose:.

Wszystkim za wszelką pomoc ,:sweetCyb::Cool!: ogromnie DZIĘKUJEMY :loveu: . Wybaczcie że się powtarzam , ale bardzo się cieszę , a sama bez Waszej pomocy nic bym nie zrobiła. :shake:

Posted

[quote name='Poker']Od samego rana radosne nowiny.Super, kiedy chłopak jedzie?
Wpłaciłam 20 zł.[/QUOTE]

Dziękuje :) Bim jedzie w sobotę z rana . Jeszcze 5 dni musi wytrzymać ;)

Posted

[quote name='baldek2']NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala.[/QUOTE]
HAhahhhahaha.....a nie mówilam, ze to 20 zł jest kwestią "chwilki"..??:):):)
Alez BImek to szczęsciarz- tyle deklaracji stalych w tak krotkim czasie zebrac....:) Teraz juz moze byc tylko lepiej:):)

Posted

[COLOR=red][SIZE=4]:multi:Bimuś, jaka radość. Pakuj chłopie walizki- masz jakiś majątek ruchomy?- i w drogę[/SIZE].[/COLOR].:multi:
Dla takich chwil warto żyć....a spać będziemy trochę później, bo tyle tych psich nieszczęść na dogo i w realu..niestety.

Posted

[quote name='magenka1']jestem na razie cioteczki muszę przeliczyć kase dam znać[/QUOTE]

Kochana Magenko ,:loveu: cieszę się że zawitałaś do Bimka. Bimuś będzie wdzięczny za odwiedziny na watku, kasy mu już wystarczy. Na pewno znajdziesz takiego, biedaczka któremu brakuje .

Danusia ma rację , tyle ich tu ( i nie tylko tu) jeszcze czeka na pomoc :-( .

Posted

Bardzo się cieszę, że Bim jedzie do hoteliku i już ma stałe deklaracje, kaa masz raczej tyle bid potrzebuje pieniędzy i na pewno takie się znajdą ale zaglądać będę do Bima

Posted

[quote name='magenka1']Bardzo się cieszę, że Bim jedzie do hoteliku i już ma stałe deklaracje, kaa masz raczej tyle bid potrzebuje pieniędzy i na pewno takie się znajdą ale zaglądać będę do Bima[/QUOTE]

No obowiązkowo :evil_lol: . Mam taką nadzieję , że w takim dużym składzie dotrwamy wszyscy , do szczęśliwego znalezienia domku Bimkowi. :lol:

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczko przyslij mi jeszcze raz adres na ktory mam przesłac rzeczy na bazarek,tamten skasowałam:flaming:[/QUOTE]
Już przesłałam :) , też mam ciągle te problemy ja opróżniam skrzynkę :)