Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drożdżyce długo się leczy. Ma op. 28 kapsułek. Potem trzeba zrobic kontrolny wymaz, czekac tydzień i wtedy będzie wiadomo, czy pomogło. Oczywiscie, jesli wątroba Oskara nie zbuntuje się wczesniej.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na bazarek mniedzy innymi na Oskarka:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/195287-**-Na-staruszki-u-Jaagi.-Myd%C5%82o-i-powid%C5%82o.-DO-8.11.10-do-10-rano.-ZAPRASZAM-%29[/URL]

Posted

Wpłynęły następujące wpłaty na Oskarka:
60 zł - Randa
100 zł - AresekSE
100 zł - Grażyna Starszuk
40 zł - AresekSE
30 zł - Ewa&Duffel
40 zł - Kam

Bardzo serdecznie wszystkim dziękujemy !:loveu::loveu::loveu:

Udało się w końcu zlikwidować dług Oskarkowy, teraz zbieramy juz na dalsze leczenie , operację i utrzymanie w dt:):).

Posted

no nareszcie, mowilem ... dlug Oskarka zniknie ... mam juz nowe pieniadze ale w takim razie wplace je na inne potrzeboskie pieski, a na Oskarka zawsze bede placil w razie potrzeby

Posted

Ewab, przez zamieszanie z Majka całkiem zapomniałam. To nie lek przeciwgrzybiczy, tylko szczepionka przeciwbakteryjna Biotropina.
Sonia mieszka w Tychach, podobnie jak Julka od Polly. Obydwie w super domach polecanych przez lekarzy z przychodni Arka. Od Julci dostałam juz zdjęcia. Od Soni nie da rady, bo to starsi Państwo bez dostepu do internetu. Oni nawet nie widzieli Soni, jak się na nia zdecydowali. Powiedziałam, ze mix dobka i onka, czarna podpalana i 3 letnia. pani tylko zapytała meża, czy 3 letnia może być, bo szukali psa do roku. Pan powiedział, że tak i decyzja zapadła.

Posted

[quote name='Jaaga']Ewab, przez zamieszanie z Majka całkiem zapomniałam. To nie lek przeciwgrzybiczy, tylko szczepionka przeciwbakteryjna Biotropina.
Sonia mieszka w Tychach, podobnie jak Julka od Polly. Obydwie w super domach polecanych przez lekarzy z przychodni Arka. Od Julci dostałam juz zdjęcia. Od Soni nie da rady, bo to starsi Państwo bez dostepu do internetu. Oni nawet nie widzieli Soni, jak się na nia zdecydowali. Powiedziałam, ze mix dobka i onka, czarna podpalana i 3 letnia. pani tylko zapytała meża, czy 3 letnia może być, bo szukali psa do roku. Pan powiedział, że tak i decyzja zapadła.[/QUOTE]
Lubie takie decyzje:). Mam nadzieję, że Sonia ich nie będzie "ciągała".

Posted

Dziś znowu jest problem. Oskar od wczoraj wieczora piszczy i podnosi przednią łapę, ale tą bez srutu. Nie da dotknąć od środka stopy, czyli tam też widocznie ma znowu rany. Dostał szczepionkę przeciwbakteryjną, ale to dopiero pierwsza z 3 dawek i nie wiadomo w jakim stopniu pomoże. Zanim będzie jakikolwiek efekt, to bedzie miał kilka dni bólu i niechodzenia, bo musiął ja dostać w zdrową nogę. Pozostałe dawki też tam będą, bo w chorej nodze jest mało miesni.

Wizyta w Tychach bedzie konieczna, ale zepsuł się nam samochód i nie mam jak tam dojechać.
Dobrze, ze Oskar przychodzi nam "powiedzieć", jak cos go boli. Dzieki temu wiemy od razu. To takie mądre psisko.

Posted

O kurza twarz! A już miałam nadzieję że psina wychodzi trochę na prostą, a tu jak nie urok to przemarsz wojsk:-( Ile on się biedny musi nacierpieć:-( A wszystko przez jakiegoś ciula co do niego strzelał i drugiego, który go wcześniej porzucił na pastwę losu:angryy:

Posted

Oskar dostaje mumio i srebro. Próbujemy go leczyć naturalnie, ale efektu żadnego nie widać. Nawet nie jest ciut lepiej. Nie mam jak się dostać do Tychów, a jutro ma dostac druga dawkę szczepionki.